ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ЖОРО ИЛИЕВ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ЖОРО ИЛИЕВ!
отиде където му е мястото!мен ако питате брат му беше по-човек...здраве да е сега са си заедно
-
- Контакти:
loko_plovdiv написа:Поклон пред папетта му!!!Човека направи много за пловдивския футбол!!!Тепърва и почваше да прави!!!Жалко че така се случи!!!Левскари,цесекари и най-вече папагалите да не злобеят много!!Знам че всички ви е яд,че с едни играчи средна класа направихме най-добрия отбор в БГ.Нямаше "звезди" със заплати от по 20-30000 евро.Не всичко става с пари.Просто имаше дух в отбора и най-вече една уникална публика.Това че е ималко 1-2 уредени мача не е нищо.Всяка година шампиона има МИНИМУМ 5-6 уредени мача.Нека отдадем и заслуженото на ЖОРО ИЛИЕВ!!!Дано има повече такива хора които да помагат на спорта.
ПОКЛОН!!!
Няколко въпроса:
1. Какво направи за пловдивския футбол точно ? Да не би да е оставил нещо в Локо, което да ви носи позитиви? Освен имотите.. друго не виждам? Нито ДЮШ, нито стадион? Какво е направил наистина?
2. Откъде знаеш колко взимаха футболистите и Едо, защото не взимаха малко...
1-2 уредени мача - друг път, цифрата е по-сериозна, но не това е проблемът. Наистина шампионските титли в А група се печелят по втория начин, въпросът е, че ГИ не инвестира нищо по-дългосрочно в клуба и това си пролича след това.
Мир на праха му, дано Бог да му прости за всичко и да почива в мир, но не преувеличавайте с идолизирането, защото има сигурно поне 10 човека направили повече за Локото от него и за които няма плакати и скандирания !
acmilan написа:drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m4rDTV3efo8[/youtube]
Пропускаш Илия Павлов,брокерите,Ковачки...Жоро Илиев е като всички тях.И лично за мен Локото стана шампион честно.Размаза съперниците си в дербитата,това,че дали няква дузпа срещу Славия,ами да тръгнем ли да вадим криливите мачове на ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и т.н.?Локо се доказа и след смъртта на Илиев,продължи да бъде достоен отбор,фактор понякога в първенството,докато Ботев с половината от сегашния ЦСКА се бореше за оставане дълги години.Респект към Локо ПД от един заралия!
Така е, но има много болни мозъци, които не ги разбират тези неща.

Yobs1912 написа:

Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА 

- krum_kravov
- Контакти:
Вие, които се прекланяте пред този престъпник, сте абсолютни безсрамници.! АБСОЛЮТНИ !!!
- slavia_forever
- Контакти:
drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.
Аз престъпника Венци-Дебелия добре го познавам и ако го "свитнат" утре, далеч няма да го величая и да се обяснявам, колко е светла паметта му. Най-малко пък ще обяснявам, колко е светла 1996 година, когато със СИК купиха титла на Славия! Няма да съм като заслепен кон с капаци и да величая някой като Георги Илиев, който е почернил не една и две човешки съдби! Това е нагло, безпардонно и анти-човешко поведение! Само защото същият безподобен престъпник, е купил някаква шампионска титла на отбор, който точно преди това го е и вкарал в "А" група! Хайде стига безочие и безобразни изяви! Извинявам се предварително, ако мнението ми ще подразни някои локомотивци, но както аз се старая да прецизирам мненията си, хубаво е всички да си поставяме някакви граници на безочието! За Локото не казвам нищо, но индивиди като Георги Илиев, трябва да бъдат перманентно осъждани, а не възхвалявани и да им се правят паметни плочи и там подобни извратени (за мен) неща!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
krum_kravov написа:Не ви ли е срам бе- да ревете за един пресъпник. Дори на видеоматериалите, които си качил пише Корлеоне и Кръстникът. Срамота....
Абе може да е бил всякакъв ама даваше радост на половината град, също така даваше пари за спорта ясно ли ти е ти случайно да си дал един лев а?
- unist_gp
- Контакти:
slavia_forever написа:drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.
Аз престъпника Венци-Дебелия добре го познавам и ако го "свитнат" утре, далеч няма да го величая и да се обяснявам, колко е светла паметта му. Най-малко пък ще обяснявам, колко е светла 1996 година, когато със СИК купиха титла на Славия! Няма да съм като заслепен кон с капаци и да величая някой като Георги Илиев, който е почернил не една и две човешки съдби! Това е нагло, безпардонно и анти-човешко поведение! Само защото същият безподобен престъпник, е купил някаква шампионска титла на отбор, който точно преди това го е и вкарал в "А" група! Хайде стига безочие и безобразни изяви! Извинявам се предварително, ако мнението ми ще подразни някои локомотивци, но както аз се старая да прецизирам мненията си, хубаво е всички да си поставяме някакви граници на безочието! За Локото не казвам нищо, но индивиди като Георги Илиев, трябва да бъдат перманентно осъждани, а не възхвалявани и да им се правят паметни плочи и там подобни извратени (за мен) неща!
Евала за този коментар,мен