ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
Честита победа, но не бях виждал досега вашия отбор така да лежи по терена и да бави играта, мислех че не е присъщо за вас...Както и да е, кой както може. Сами сме си виновни че нямаме кой да ни завършва атаките.
Една от най-сладките победи, да победиш по-добър отбор. На тия им станахме комплекс, какъвто е Славия за нас. Не мога да разбера варненските дисове в този форум какво се оплакват от съдията????? Представете си тогава какво ни чака във Варна и на какво подпиране са свикнали....
staria написа:Една от най-сладките победи, да победиш по-добър отбор. На тия им станахме комплекс, какъвто е Славия за нас. Не мога да разбера варненските дисове в този форум какво се оплакват от съдията????? Представете си тогава какво ни чака във Варна и на какво подпиране са свикнали....
За съдията нямам думи.Как свири дузпата - не знам.Макар че си беше 100%.От там нататък свиреше за моряците.То не бяха фалове,удари с лакти,влизане отзад и няколко засади които не вдигна страничния.

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Аз пък видях че свиреше за вас- всеки фаул, накъсваше играта- вие лежахте по 10 минути ,а за нас не свиреше почти нищо- имам чувството, че сме гледали различни мачове..Ама моите очи не ме лъжт- значи вие сте в грешка...
Както и да е- не бяхте по- добри и двата отора не играха нищо- посредствен мач достоен за селските дивизии...
Честита ви победа,ама с тая игра- нито вас ,нито нас ни чака нещо добро...
Както и да е- не бяхте по- добри и двата отора не играха нищо- посредствен мач достоен за селските дивизии...
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
MORSKI написа:Аз пък видях че свиреше за вас- всеки фаул, накъсваше играта- вие лежахте по 10 минути ,а за нас не свиреше почти нищо- имам чувството, че сме гледали различни мачове..Ама моите очи не ме лъжт- значи вие сте в грешка...
Ние за нас си знаем, че толкова можем,с това бездарно ръководство, без цели и амбиции, ще я "бутаме" така докато се отървем от Г.Т., но вие му мислете с ТИМаджиите, с тези футболист и с този потенциал как ще я карате, че сме и с равни точки.