Локомотив Пд - Радник/ Спартак мач ЛЕ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пд - Радник/ Спартак мач ЛЕ
Нямам представа какво представлява чуждестранният ви противник, ама Локо Пд са много коварен отбор и могат да изненадат всеки, стига да сте пределно концентрирани. Мисля си, че ще ги думнете с един гол разлика, примерно 1-0, щото Акрапов едва ли ще ви хвърли в неоправдани бесни атаки. Реваншът на този двубой ще е по-интересен, тъкмо вече ще сме добили представа в каква форма са противниците.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
Корав отбор са, биткаджии ще влизат здраво.
Успех!
Успех!
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
Успех на Локото. Според мен е важно играчите да не мислят за глупости като липсата на опит в ЕКТ и др. Ако играят на кръв и мач за мач, победите и в двата мача са сигурни.
miro_rz написа:В пловдив вече повръщат !
ДА ДА пияни на мотики

Успех на Локото в ЛЕ от Морето!
Аз лично гледам този мач и съм доволен от заряда , играта и трибуните !
2ри гол и чао !
2ри гол и чао !
Бравооооооооооо!
-
Това определено е най-голямата изненада (приятна) за българските отбори тая вечер. Най-малко шансове се даваха на Локо Пловдив, а и знаем срещу словашки отбори, че българските имат крайно негативна статистика. Сега само да задържат отличния резултат и да не правят глупости в реванша.