Христо Бонев- Зума: СВАТБАТА ТРЯБВА ДА Е РАЗВОД...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Бонев- Зума: СВАТБАТА ТРЯБВА ДА Е РАЗВОД...
Марчо, Марчо... Дори роднини нямам извън София. Заклет фен на на Лудогорец от 2006 г. 

drughi написа:Цяла България видя, че съдиите подпираха Лудогорец, само зелените човечета не си г признават.
ВИДЕОhttps://youtu.be/dmx7hU_-h4c
На кого му дреме за тоя умрел мач? Нашите цели са групи на ШЛ. Дреме ни за смешната купа. Съдията свири нормално. Имаше грешки и в двете посоки. За нас беше полезна контрола.
Vura написа:Марчо, Марчо... Дори роднини нямам извън София. Заклет фен на на Лудогорец от 2006 г.
Нека приемем, че си единственият потомствен софиянец фен на Лудогорец...сега бягай при джипито, ако ти каже, че всико ти е наред, пращай я и нея на джипи!
Това е падание, фен от София на Лудогорец. Щастлив съм ,че не познавам фен на Лудогорец от Пловдив, потомствен Пловдвивчанин! Само алфалисърдж, според Петричев, казвали, че цялата старана е фен на Лудогорец...а на финала един автобус с платен транспорт, платени билети и кренвирша...
Нека се върнем към мача!ГОЛЯМ ЛОКОМОТИВ И МАЛЪК СЪДИЯ слуга на Лудогорец!
Vura написа:drughi написа:Цяла България видя, че съдиите подпираха Лудогорец, само зелените човечета не си г признават.
ВИДЕОhttps://youtu.be/dmx7hU_-h4c
На кого му дреме за тоя умрел мач? Нашите цели са групи на ШЛ. Дреме ни за смешната купа. Съдията свири нормално. Имаше грешки и в двете посоки. За нас беше полезна контрола.
VUra-Софиянеца от Лудогорец, блъска те кола и шофьора ти обяснява:" какво ми пука за пешеходеца, моята цел е Рали Дакар" , до там стигнахте, че да незачитате очевидни престъпни действия на зелените от Разград! Но има Видов ден, УСПЕХ НА ФЕРЕНЦВАРОШ, те нищо не са ни направили и е нормално да ги подкрепим!
mark1926 написа:Vura написа:Марчо, какъв отменен гол, бе? Пл.Илиев спря да играе 5 сек. преди Карахамуд да ритне топката.
Топката се озова във вашата врата след напълно редовна ситуация, но съдията отмени кристално чистия гол! А кой е подвел съдията да не играе е следствие от съдийското заколение над Локомотив...
Топката се озова във вратата на Лудогорец няколко секунди след съдийски сигнал, така че това не е отменен гол.
Абсолютно. Сисиньо правеше шпагат, но се отказа като чу свирката. Какво има да се коментира още тази контрола? Верно, че за Локо-Пд е мача на сезонЯ, но за нас тепърва започват истинските мачове.
xxx написа:mark1926 написа:Vura написа:Марчо, какъв отменен гол, бе? Пл.Илиев спря да играе 5 сек. преди Карахамуд да ритне топката.
Топката се озова във вашата врата след напълно редовна ситуация, но съдията отмени кристално чистия гол! А кой е подвел съдията да не играе е следствие от съдийското заколение над Локомотив...
Топката се озова във вратата на Лудогорец няколко секунди след съдийски сигнал, така че това не е отменен гол.
Ето мнението на всчки Пловдивчани за Лудогорец и съдийските им слуги...
http://plovdivderby.com/2019/07/04/feno ... omuschiev/
Под празен отбор, феновете на Локомотив разбират, тим без бъдеще, без съдържание,празен, без фенове! Ясно се казва,че най- силният играч на Лудогорец е съдията!Зелените са неморален отбор!
Vura написа:peliforewer написа:Vura написа:Марчо, какъв отменен гол, бе? Пл.Илиев спря да играе 5 сек. преди Карахамуд да ритне топката.
Първо уважавай противниковите футболисти,момчето се казва Карагерен,във вашият край такива имена са много често срещани и сарказмът ти е неуместен,второ,не знам какво щеше да направи Илиев след като беше на голлинията и Карагерен беше сам срещу него.
Аз съм от София, бе. Какъв мой край?
Остави ги, предтавяш ли си човек който пише от под Джендем тепе или Сахат тепе или Небет тепе и т.н. ми говори за турски имена. Смешници. И най-новия им играч в първия отбор е местния юноша на отбора-голмайстор Октай Юсеин. Аз ако пишех от Джендем тепе щеше да ме е срам да говоря на тая тема.
galin56 написа:Vura написа:peliforewer написа:Vura написа:Марчо, какъв отменен гол, бе? Пл.Илиев спря да играе 5 сек. преди Карахамуд да ритне топката.
Първо уважавай противниковите футболисти,момчето се казва Карагерен,във вашият край такива имена са много често срещани и сарказмът ти е неуместен,второ,не знам какво щеше да направи Илиев след като беше на голлинията и Карагерен беше сам срещу него.
Аз съм от София, бе. Какъв мой край?
Остави ги, предтавяш ли си човек който пише от под Джендем тепе или Сахат тепе или Небет тепе и т.н. ми говори за турски имена. Смешници. И най-новия им играч в първия отбор е местния юноша на отбора-голмайстор Октай Юсеин. Аз ако пишех от Джендем тепе щеше да ме е срам да говоря на тая тема.
Галине, боли , разбирам! Цял мач в суперкупата се чуваше ЛОКОМОТИВ И ЛОКО??? Цял мач Пловдив доказа своята чест!Какво правеше Разград през това време? Мълчеше!!!Защо???Какво казва алфалисърдж?Нали фенската маса на Лудогорец се била вдигнала?Ето менеието на Феновете на Локомотив за Лудогорец и неговите "фенове"...
http://plovdivderby.com/2019/07/04/feno ... omuschiev/
Накратко- кренвирши и безчестие...
Vura написа:Марчо, Марчо... Дори роднини нямам извън София. Заклет фен на на Лудогорец от 2006 г.
Това означава,че си 10 годишен