Ераносян е новият старши-треньор на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ераносян е новият старши-треньор на Локомотив Пловдив
Eду е много труден характер и съм доста учуден от това че е приел офертата. Явно го закъсал или от любов, нз, но ще крета с тези футболисти и с това ръководство.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Eду е много труден характер и съм доста учуден от това че е приел офертата. Явно го закъсал или от любов, нз, но ще крета с тези футболисти и с това ръководство.
Няма значение. По-важно е да върне вярата у хората и да се върнат на Лаута. Ти между другото утре за кой си, че гледам не препознаваш новото ЦСКА?
Дано успее, но не вярвам. Просто Крушата гледа да свали напрежението и недоверието при феновете с тоя ход. Все пак ви желая успех. За утре не питай-болна тема ми е. Със сигурност знам, че няма да гледам мача..всъщност досега само мача им с подуене гледах, щото може да не припознавам, ама ония си ги мразим вечно
Ти немец ли си още, че от ония 20кинта останаха за по още едно кафе
?

Ти немец ли си още, че от ония 20кинта останаха за по още едно кафе

шивача написа:Дано успее, но не вярвам. Просто Крушата гледа да свали напрежението и недоверието при феновете с тоя ход. Все пак ви желая успех. За утре не питай-болна тема ми е. Със сигурност знам, че няма да гледам мача..всъщност досега само мача им с подуене гледах, щото може да не припознавам, ама ония си ги мразим вечно![]()
Ти немец ли си още, че от ония 20кинта останаха за по още едно кафе?
Не немец, а направо ариец, хихи. Лятото като си дойда, ще пием по едно в квартала. Не знам как ще издържиш така без футбол и твойто ЦСКА. Лоша работа, ама в тая шибана държава... Като гледам утре на равен всички ще сме доволни, хихи.
staria написа:шивача написа:Дано успее, но не вярвам. Просто Крушата гледа да свали напрежението и недоверието при феновете с тоя ход. Все пак ви желая успех. За утре не питай-болна тема ми е. Със сигурност знам, че няма да гледам мача..всъщност досега само мача им с подуене гледах, щото може да не припознавам, ама ония си ги мразим вечно![]()
Ти немец ли си още, че от ония 20кинта останаха за по още едно кафе?
Не немец, а направо ариец, хихи. Лятото като си дойда, ще пием по едно в квартала. Не знам как ще издържиш така без футбол и твойто ЦСКА. Лоша работа, ама в тая шибана държава... Като гледам утре на равен всички ще сме доволни, хихи.
Имам ново хоби......ама като си видим ще ти разправям. Свиркай като си Българче.
шивача написа:Eду е много труден характер и съм доста учуден от това че е приел офертата. Явно го закъсал или от любов, нз, но ще крета с тези футболисти и с това ръководство.
Едо я е позакъсал малко финансово покрай мегастроежа в Марково, но арменците винаги са можели добре да си правят сметката. Е, няма да е като финансовия рай в Разград, но пък тук никой не иска от него титли и купи.
- greenlandia
Еду е много симпатичен треньор,но да внимава с химията много !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ