Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое- Локомотив Пловдив 16.04.2016 20:00
Марко19?6, дядо имаше такова магаре.
Модератор Локо Пловдив, осмисли ми деня и вечерта, благодаря.

emokanar написа:Марко19?6, дядо имаше такова магаре.![]()
![]()
![]()
Е, и моята не е за тъжене, искрен си - дядоти имал магаре и какъв да му е внука... Строежа има нужда не от селяни , а от ...
Отбора ни вече играе доста добре и мен лично този мач не ме притеснява никак!
По-точно не ми пука, как ще свърши! За нас до края има един задължителен, за победа мач и толкова! В другите срещи трябва да надграждаме и от края на лятото вече с нови цели и по-големи очаквания!
Най-важното след мача в Стара Загора е, да нямаме наказани и контузени! Помним един мач преди 2 години на Лаута, когато тия марули ни контузиха 3-ма, само за едно полувреме нищо, че беше последния кръг и не се играеше за нищо
Дано след мача всички да са здрави и без наказания! Всичко друго е БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ
Ясно е и че ще си направим страхотна екскурзия на култова дестинация! Това ни е достатъчно след прекрасните игри напоследък и преди най-важния мач до края!
По-точно не ми пука, как ще свърши! За нас до края има един задължителен, за победа мач и толкова! В другите срещи трябва да надграждаме и от края на лятото вече с нови цели и по-големи очаквания!
Най-важното след мача в Стара Загора е, да нямаме наказани и контузени! Помним един мач преди 2 години на Лаута, когато тия марули ни контузиха 3-ма, само за едно полувреме нищо, че беше последния кръг и не се играеше за нищо

Дано след мача всички да са здрави и без наказания! Всичко друго е БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ

Ясно е и че ще си направим страхотна екскурзия на култова дестинация! Това ни е достатъчно след прекрасните игри напоследък и преди най-важния мач до края!
mark1926 написа:rebel написа:Берое тоя мач си го взима без проблем. Но част от публиката на Берое, като нищо ще подкрепят Илиян. Те са от тия дето заради Ил.Илиев и Берое ще загърбят.
Не е редно да казваш толкова неточности- Берое може да бие изключително трудно, а за Илиян и подкрепата му, няма как да стане, Илиян е "художник" на Локомотив Пловдив, все са го прочели приятелите от Стара загора ...
Принципно Берое играе трудно срещу Локо-то, но Берое има добри играчи и на мача с Монтана се видя това.
fire написа:Отбора ни вече играе доста добре и мен лично този мач не ме притеснява никак!
Най-важното след мача в Стара Загора е, да нямаме наказани и контузени! Помним един мач преди 2 години на Лаута, когато тия марули ни контузиха 3-ма, само за едно полувреме нищо, че беше последния кръг и не се играеше за нищо![]()
Дано след мача всички да са здрави и без наказания! Всичко друго е БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ![]()
Те мачовете на Берое се помнят.

Plovdiv_1926 написа:greenlandia написа:Победата е жизнено важна за Берое,докато Локомотив Пловдив ще играе за здраве!
Тук не съм много съгласен. Хипотетично, ако ви бием в този мач ставаме на 5 точки, а имаме най-лесната програма това завъртане с едва три гостувания- на вас, на Левски и на Пирин в последния кръг, когато за тях може всичко да е решено. Все пак всичко е в сферата на вероятностите и за да имаме някакви минимални шансове за намесване в четворката/тройката първо трябва да ви бием вас, а това не е много сигурно, като се знае как играем от 4-5 години в Стара Загора. Дано времето е хубаво, за да има повече хора, и стане хубав мач.
Да, хубаво е да си спомните как играете с Берое през последниет години. Изкарайте една статистика напр. от последните 3 години! Или ще ви прилошее?
колебая се между 42 и 43-0, при всички положения резултата ще е разгромен...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
- Контакти:
Цецо Чука написа:колебая се между 42 и 43-0, при всички положения резултата ще е разгромен...
Обърка темите и датите нещо, първо гостуваме на Берое, после сме домакини срещу вас. Разгромите са за тогава

Един света, един света и черно-бяла е любовта...
rebel написа:...но Берое има добри играчи и на мача с Монтана се видя това.
Нека да го видим това срещу ЦСКА. Странно как точно срещу тях добрите играчи на Берое станаха посредствени? Не се заяждам, просто питам.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]