Мнениеот soccerav » 18 юли 2015 03:53
Какво му е на Колев е? Бързо забравяте кой ни вдигна на крака след ерата Матушев. Всяка година правим нов отбор, няма как да мачкаме като Лудогорец. Конкретно за мача, факт е че не играхме зле до първия гол. Скорчев е на ниво В група, ако не мароканеца, Витанов е мнооооооого по-добър вариант от него. Новото негро не ми харесва, не знае къде се намира, дано да влезе в час. Най-много ме дразни Кики. Честно, не ме интересува от колко време е при нас, ако ще и кариерата да си завърши при нас, не сме имали много по-лоши футболисти от него. Как един път не я нацели тая топка като хората, при 2:0 от дъгата именно той имаше възможност да ни върне в мача, той така я изшиба тая топка че я прати в орбита. Не виждам и защо са критиките към Камбуров. Кога е бягал из цялото игрище, винаги е търсел подходяща позиция за да му даде някой топката, ама днес никой не го направи това, то едни балонни центрирания ала Здравко Лазаров. От всички днес най-добре се справи една резерва - Карагерен!! Имам надежда, че с Берое ще покажем далеч по-добра игра, те имат мач за ЛЕ, в Дания ще се хвърлят с всички сили, ние ще сме отпочинали, перфектен момент да ги бием.