Славия - Локомотив, А група 1 кръг Петък 17.07.2015

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Славия - Локомотив, А група 1 кръг Петък 17.07.2015

Мнениеот Пловдив1926 » 17 юли 2015 20:45

Какви пари бе хахо, тия трансфери на Златински и Даксон бяха само в глвата на ония кукундрел Думанов и на Андрей от Пловдивдерби :) Нищо общо с реалността.

Видя се рязкото НЕМОЖЕНЕ на Христо Колев за съжаление. Колкото и да ми е неприятно - нямаме треньор. Още по-неприятно е поведението на Камбуров - дава по 10 интервюта на седмица, а по терена се влачи като мърша. Да окачва калеврите на пирона или ако ще играе, да играе. Котев и Тунчев не бяха подредени ли кво ли, бяха като колчета.

Ето резултата от "тая година поне лагер имахме". Бах тоя лагер, карти ли са играли на него?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 17 юли 2015 21:25

И нека плюнките започнат сега

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 юли 2015 21:26

Пловдив1926 написа:Какви пари бе хахо, тия трансфери на Златински и Даксон бяха само в глвата на ония кукундрел Думанов и на Андрей от Пловдивдерби :) Нищо общо с реалността.

Видя се рязкото НЕМОЖЕНЕ на Христо Колев за съжаление. Колкото и да ми е неприятно - нямаме треньор. Още по-неприятно е поведението на Камбуров - дава по 10 интервюта на седмица, а по терена се влачи като мърша. Да окачва калеврите на пирона или ако ще играе, да играе. Котев и Тунчев не бяха подредени ли кво ли, бяха като колчета.

Ето резултата от "тая година поне лагер имахме". Бах тоя лагер, карти ли са играли на него?!

Незнам какво очаквате от тези футболисти които събрахте при положение че повечето от тях бяха изгонени от предишните им отбори а и никой друг не ги искаше.С тези футболисти,треньор и бюджет толкова.Истински подвиг ще е ако останете в А група.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 юли 2015 21:49

Неградски, татуирай си един ром от лом и се оривай бе :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 18 юли 2015 03:53

Какво му е на Колев е? Бързо забравяте кой ни вдигна на крака след ерата Матушев. Всяка година правим нов отбор, няма как да мачкаме като Лудогорец. Конкретно за мача, факт е че не играхме зле до първия гол. Скорчев е на ниво В група, ако не мароканеца, Витанов е мнооооооого по-добър вариант от него. Новото негро не ми харесва, не знае къде се намира, дано да влезе в час. Най-много ме дразни Кики. Честно, не ме интересува от колко време е при нас, ако ще и кариерата да си завърши при нас, не сме имали много по-лоши футболисти от него. Как един път не я нацели тая топка като хората, при 2:0 от дъгата именно той имаше възможност да ни върне в мача, той така я изшиба тая топка че я прати в орбита. Не виждам и защо са критиките към Камбуров. Кога е бягал из цялото игрище, винаги е търсел подходяща позиция за да му даде някой топката, ама днес никой не го направи това, то едни балонни центрирания ала Здравко Лазаров. От всички днес най-добре се справи една резерва - Карагерен!! Имам надежда, че с Берое ще покажем далеч по-добра игра, те имат мач за ЛЕ, в Дания ще се хвърлят с всички сили, ние ще сме отпочинали, перфектен момент да ги бием.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 юли 2015 07:18

Ами дай да си припомним. Почнахме с един Х на герена. Цял мач млатене по топката един удар и гол. Левски бяха най-слаби от създаването си. Изравниха ни малко след това защото не можем да се защитаваме. Тоя равен го изкарахме бахти подвига, играчите се надъхаха и направиха добра серия. С папагалите в калта ли имахме тактика, с кой. Цялата му работа е "разчитаме на опита" демек квото стане тактика няма.

Дано дойде нов човек, да плати заплатата на някой истински тренер, на почивката селекция и да тръгнат нещата. Без треньор и с такива умрели кучета като камбура и кики ще се борим за оставане. Щото не става с интервюта само тая...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 18 юли 2015 10:17

До първия гол стояхме прилично в защита с изключение на моменти, в които ни натискаха по бековете. След това стана пълен леш, Крумов въобще не ми хареса два гола от него станаха и като цяло глупави грешки направи. В средата няма какво хубаво да кажа, защото никой не ми се хареса, може би само новия негър, който тичаше из терена. С Кики плеймейкър няма какво да гоним просто, трябва ни и дефанзивен халф. Камбуров не направи нищо освен удара още в началото на мача. Като цяло спешно ни трябва един бек и двама халфа, дано Сандански се върне, както се пише.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
bahmamu
Контакти:

Мнениеот bahmamu » 18 юли 2015 11:51

Имах надежди да не сме боксовата круша на А група преди началото на първенството, но след този мач се вижда, че и тази година ще търпим по няколко поредни загуби на нула.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 18 юли 2015 12:55

soccerav написа:Какво му е на Колев е? Бързо забравяте кой ни вдигна на крака след ерата Матушев. Всяка година правим нов отбор, няма как да мачкаме като Лудогорец. Конкретно за мача, факт е че не играхме зле до първия гол. Скорчев е на ниво В група, ако не мароканеца, Витанов е мнооооооого по-добър вариант от него. Новото негро не ми харесва, не знае къде се намира, дано да влезе в час. Най-много ме дразни Кики. Честно, не ме интересува от колко време е при нас, ако ще и кариерата да си завърши при нас, не сме имали много по-лоши футболисти от него. Как един път не я нацели тая топка като хората, при 2:0 от дъгата именно той имаше възможност да ни върне в мача, той така я изшиба тая топка че я прати в орбита. Не виждам и защо са критиките към Камбуров. Кога е бягал из цялото игрище, винаги е търсел подходяща позиция за да му даде някой топката, ама днес никой не го направи това, то едни балонни центрирания ала Здравко Лазаров. От всички днес най-добре се справи една резерва - Карагерен!! Имам надежда, че с Берое ще покажем далеч по-добра игра, те имат мач за ЛЕ, в Дания ще се хвърлят с всички сили, ние ще сме отпочинали, перфектен момент да ги бием.

Ако си гледал контролите , първото което трябваше да направи Христо Колев е да освободи Скорчев.Гледам си го отбелязал ;)
А какво става- пуска го титуляр :shock:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 18 юли 2015 19:04

Бащата дори не може и да ги мотивира... били сме рухнали след първия гол?! Гол в 66-та минута и неможем да се върнем в мача? За какво говорим тогава...
Да дойде някой да дава пари, но кой сериозен инвеститор ще налива кинти в тая продукция незнам.

А интервютата на Марто стават все по-зле и по-зле и уронват престижа на клуба! Няма ли кой да каже да си затваря устата тоя бастун?

Какво го нареждате Скорчев, че неможе момчето - неможе, но точно в тоя мач ни спаси да не паднем с едно 5 гола разлика. Защо никой не каза нищо за Тунчев? Тия отигравания ми напомнят на времето на Коко ама айде...

Върни се в “Локо Пловдив”