Не 8 , А СЕДМИ, вторник, 17 00 на Тича... Тича- Локомотив...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

NAPOLI_86
Контакти:

Re: Не 8 , А СЕДМИ, вторник, 17 00 на Тича... Тича- Локомотив...

Мнениеот NAPOLI_86 » 21 мар 2015 20:59

svobodni написа:Ами по думите на играчите нямало смисъл вече. Даже и Купата нямала значение... бахти хала. Като не им се играе и нямат мотивация да напускат. И без това почти всички са свършили с футбола.

Е айде ся, глупости говориш! Есента Бащата като пое отбора и взехме сумати точки нали същите момчета играха!?

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 мар 2015 21:10

NAPOLI_86 написа:
svobodni написа:Ами по думите на играчите нямало смисъл вече. Даже и Купата нямала значение... бахти хала. Като не им се играе и нямат мотивация да напускат. И без това почти всички са свършили с футбола.

Е айде ся, глупости говориш! Есента Бащата като пое отбора и взехме сумати точки нали същите момчета играха!?

Днеска бях на мача, боли ме хуя как играят... то се знае че нямат мотивация и на всеки му е все едно. Затова и бяхме 30 човека днес. Прибирам се обаче и гледам изявленията на Пашев и Камбуров... и се чудя дали наистина има смисъл? След като хората, които трябва да защитават името на нашия отбор говорят по толкова обиден начин за Локомотив!

Нормално да не намерим спонсор, кой ще дойде да вкара пари в тоя отбор?

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 21 мар 2015 21:17

svobodni написа:
NAPOLI_86 написа:

Днеска бях на мача, боли ме хуя как играят... то се знае че нямат мотивация и на всеки му е все едно. Затова и бяхме 30 човека днес. Прибирам се обаче и гледам изявленията на Пашев и Камбуров... и се чудя дали наистина има смисъл? След като хората, които трябва да защитават името на нашия отбор говорят по толкова обиден начин за Локомотив!

Нормално да не намерим спонсор, кой ще дойде да вкара пари в тоя отбор?

Е да за това си прав,но е нормално и да са изнервени от неизвестността и несигурността която е в нашия отбор в момента и те са хора не са роботи все пак.
Аз съм сигурен,че ще играят мъжки до края на сезона и ще се спасим от изпадане...А след това какво ще става никой незнае.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 мар 2015 21:21

Колко заплати не са получавали? Една? Две? Какво значение има дали Локомотив ще го има след лятото? Играят без напрежение, няма да ги строяваме както чорбарите след всяка загуба пред сектора... какво им пречи да играят? Аз не разбирам...

Попита брат що никой не ходил на мачове. Няма кой да иде щото не остана нищо локомотивско, след всеки един ей такъв безличен и безсмислен мач се убива цялата магия. Жълтите педерасти и те загиват след края на сезона, но в тоя селски тим как веднъж не чух някакво безхаберно изказване като нашите? А имаме претенции иначе.

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 21 мар 2015 21:27

svobodni написа:Колко заплати не са получавали? Една? Две? Какво значение има дали Локомотив ще го има след лятото? Играят без напрежение, няма да ги строяваме както чорбарите след всяка загуба пред сектора... какво им пречи да играят? Аз не разбирам...

Попита брат що никой не ходил на мачове. Няма кой да иде щото не остана нищо локомотивско, след всеки един ей такъв безличен и безсмислен мач се убива цялата магия. Жълтите ********и и те загиват след края на сезона, но в тоя селски тим как веднъж не чух някакво безхаберно изказване като нашите? А имаме претенции иначе.

Мани ги папгалите,те са грандомани без никакво покритие.Дано при нас да се оправят нещата.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 мар 2015 21:36

Яд ме е че ще изпаднем не щото нямаме пари, а защото имаме манталитета на клуб от Дупница. Една загуба от жълтите, гол в последната минута в Ловеч и вече сме се предали и Купата нямала смисъл. Знам че има момчета от групите и ръководството, които четът тук... нека малко контрол да има кой какво говори пред медиите. Не може капитана на отбора да показвва такова неуважение към клуба... без значение колко победи ни е докарал. Над Локомотив не е никой!

Дано се оправим. Само Локо!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 мар 2015 22:01

проблемите тръгнаха от ръководството с постояното си мрънкане,ще няма пари и оттам надолу по веригата.Това го написах още преди два месеца ,че с това постоянно мрънкане изгониха хората от стадиона.Вече се предаде и на футболистите.

Купата е пишете бегала 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 мар 2015 22:06

svobodni написа:Яд ме е че ще изпаднем не щото нямаме пари, а защото имаме манталитета на клуб от Дупница. Една загуба от жълтите, гол в последната минута в Ловеч и вече сме се предали и Купата нямала смисъл. Знам че има момчета от групите и ръководството, които четът тук... нека малко контрол да има кой какво говори пред медиите. Не може капитана на отбора да показвва такова неуважение към клуба... без значение колко победи ни е докарал. Над Локомотив не е никой!

Дано се оправим. Само Локо!

Предполагам ги е страх от ръководството да го сложат малко да почива -МК.
една от причините да загубим от папагалите беше именно той.
грешки след грешки на ръководството.
Пиша го така защото можеше сега да сме в друга по добра ситуация 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 21 мар 2015 22:11

Айде по-сериозно. Някой от вас ще се откаже ли да ходи на мачове след тая загуба? Не. Тогава за какво пишем излишни постове? Бегала била купата. Като се изсипем на финала 10 хилки (ако стигнем до там) ще видиш как бега към центъра на Пловдив. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2015 01:58

Кво се оплаквате, юнаци, то и вие легнахте на Ботев нали ви гледах мача :lol: , то кой не ляга да го ева. :( Ходете и си пейте песните, другото е лъжа!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Локо Пловдив”