FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)
Ние така кьопаво започнахме и сезона когато ни водеше Матушев. След серия от загуби Колев ни пое и още от първия мач с Литекс в Пловдив се видя тотална промяна след като ги надиграхме тотално за да ги победим с 2:0. Сега отново играем със същата безидейност. Лично аз нямам обяснение за тази игра.
За мен обяснението е, че играчите се пазят и не са мотивирани всеки мач да дават 100%. Нормално когато няма пари и сигурност за бъдещето. Локомотив е голям клуб за България и 90% от сегашния състав в по-голям няма да играе та е хубаво да си вземат поуки. Сега всички мислят за мачовете с Черно Море, но да не вземем да си подобрим рекорда- Носителя на националната купа от Б група. 

Re: FT-3:0 "А" група; Славия (София) - Локомотив (Пловдив)
Няма да се пазят, Марек ни дишат във врата. Мачовете с Черно море са далече. Колев да ги стяга тия примадони, че много рано помислиха, че сме се спасили. Не е фатално че падаме, фатално е че нищо не играем. Няма малшанс изцяло ние сме си виновни
.

-
demy27 написа:Този мач няма да го загубим
Няма, няма...
Верно ли е, че ще глобят всички с по две заплати ?
Когато най-добрият ни футболист е безобразно слаб не знам колко мача подред какво да говорим за останалите в отбора...
И с тези примиренчески изказвания след всеки мач вече почва да става банален, така не помага, а само вреди и демотивира. Продължим ли така и гледайки играта на Марек вчера опасността от изпадане е доста реалистична.
И с тези примиренчески изказвания след всеки мач вече почва да става банален, така не помага, а само вреди и демотивира. Продължим ли така и гледайки играта на Марек вчера опасността от изпадане е доста реалистична.
Ръководство нямаме ли? Кой му позволява на Мартин така да говори за клуба и за целите му вобще? Глобявайте ги за такива изказвания бе майна, доигравали сезона... това днес в София не беше игра. Като няма светлина в тунела напускайте и ни оставете да доиграем с юношите. С Ювентус щял да играе, тъпак.
Какво му е на Мартин? Аз само истини чух. Нещо не сте съгласни с него ли? За ВСИЧКО е прав. По всичко изглежда наистина на повечето футболисти не им пука и ще се напънат колкото да останем в групата, а за купата каквото такова, само че ще е жалко заради извървения път там.
След това демотивиращо изказване какво очаквате ,пълен леш сме .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи