Kamenitza1912 написа:... малоумно БФС, какво им пречеше да отложат целия кръг...
Отговорът е във формата на въпроса.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Kamenitza1912 написа:... малоумно БФС, какво им пречеше да отложат целия кръг...
drughi написа:Дано го отложат и утре. Футбол на Лаута в близките 2-3 дни е НЕвъзмоно да се играе.
drughi написа:Най ме е яд, че заради тея малоумници от БФС (делегати и сидии) дето ни караха да чистим терена му се е*ба майката. Може ли да чистиш, киша, вода и лед от трева с лопати????? Той и без това не е най-добрия на света, а сега с тези лопати и риненици със сигурност сме довършили и малкото хубава зелена тревичка която се показва от долу. Де*ба, много съм ядосанСега от БФС да ни платят, за да си възтановим тревата
Долно уйно написа:korteneca написа:Като гледах снимките след почистването на част от стадиона, то няма почти трева. И след 10 дни да е на този стадион няма да има мач а въргаляне в кал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
forever bluet написа:И за какво беше папагалския ви рев? Бфс помагало на Левски,като не искало да отложи мача. Сега какво ще лаете? В това е разликата между селските отбори и Левски. Ние няма да пискаме,ще играем и каквото стане! И дума няма да има ,ако паднем а вие биете че всичко е било нагласено във ваша полза. Защото ние сме Левски!!! А за вас просто ще почакаме още малко ,когато просто няма да ви има ,фалирани от поредния цървул баш президент. И просто ще си идете там,където мнооооого пъти сте били! Само ЛЕВСКИ! Успех на истинския отбор на Пловдив в А група - Локо Пловдив!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта