джони написа:plovdivram написа:TommiНе е хубаво така да се обвинява без доказателства. Как решихте, че палежът е свързан със случващото се в Локо Пловдив, а не например с професионалните му ангажименти или по лични причини?
За какви доказателства говориш в страна, където всичко е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, но "доказателствата" винаги са липсвали! И като говориш за "професионалните му ангажименти".... то не знам много за тези "практики", но си мисля, че адвокатите (според мен) като част от правораздавателната система би следвало да са най-малко засегнати от такива "мероприятия"... съвсем друго е за тези, от които зависят обвиненията и решенията...
само последните месеци имаше 3-4 подобни случай с коли на адвокати и то в Пловдив
Ето ги и троловете. Този път работят по-деликатно!
Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки и т.н.
Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви, както капката дълбае камъка
Това са указанията на комунистите към политическите тролове и естествено верните им последователи следват 1:1 указанията с цел да разводнят темата и да предизвикат някакви съмнения. Коко е боклук и престъпник. Това да е ясно на всички и да спрат да дрънкат глупости!