Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SINOTE

Re: Водачът на опозицията в Локо Пд осъмна с изпепелена кола

Мнениеот SINOTE » 04 юли 2014 12:17

джони написа:
plovdivram написа:Tommi
Не е хубаво така да се обвинява без доказателства. Как решихте, че палежът е свързан със случващото се в Локо Пловдив, а не например с професионалните му ангажименти или по лични причини? :roll:

За какви доказателства говориш в страна, където всичко е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, но "доказателствата" винаги са липсвали! И като говориш за "професионалните му ангажименти".... то не знам много за тези "практики", но си мисля, че адвокатите (според мен) като част от правораздавателната система би следвало да са най-малко засегнати от такива "мероприятия"... съвсем друго е за тези, от които зависят обвиненията и решенията...

само последните месеци имаше 3-4 подобни случай с коли на адвокати и то в Пловдив

Ето ги и троловете. Този път работят по-деликатно!

Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки и т.н.

Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви, както капката дълбае камъка

Това са указанията на комунистите към политическите тролове и естествено верните им последователи следват 1:1 указанията с цел да разводнят темата и да предизвикат някакви съмнения. Коко е боклук и престъпник. Това да е ясно на всички и да спрат да дрънкат глупости! :!:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юли 2014 12:18

Не е хубаво така да се обвинява без доказателства. Как решихте, че палежът е свързан със случващото се в Локо Пловдив, а не например с професионалните му ангажименти или по лични причини? :roll:

За какви доказателства говориш в страна, където всичко е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА, но "доказателствата" винаги са липсвали! И като говориш за "професионалните му ангажименти".... то не знам много за тези "практики", но си мисля, че адвокатите (според мен) като част от правораздавателната система би следвало да са най-малко засегнати от такива "мероприятия"... съвсем друго е за тези, от които зависят обвиненията и решенията...

Винаги съществуват версиите за конкурент, недоволен клиент или някакви лични мотиви. А ако му имаш зъб, сега е много удобен момент точно защото първата асоциация е с дейността му около Локо Пд.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2014 12:24

Tommi написа:

Винаги съществуват версиите за конкурент, недоволен клиент или някакви лични мотиви. А ако му имаш зъб, сега е много удобен момент точно защото първата асоциация е с дейността му около Локо Пд.

Съгласен съм с всичко, което казваш, ако обаче само преди известно време срещу събралите се фенове на Лаута не беше правен опит за САМОРАЗПРАВА с последвало вадене на ОРЪЖИЕ, с цел СПЛАШВАНЕ... като добавиш въпросното интервю отпреди два месеца и някак от само себе си изниква въпроса, дали пък и това не е свързано... Мен ако питаш "светлина" около този въпрос ще дадат предстоящите събития в ПОНЕДЕЛНИК, когато, според инфото излезнало от вчерашната среща се казва, че трябва да бъдат "ПРЕХВЪРЛЕНИ АКЦИИТЕ"!!!
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 04 юли 2014 12:30

Жалко за колата на човека. Дано да е само нелеп ицидент, а не нарочно действие. Иначе извън тази тема, всички пловдивчани се надяваме този път Коко Динев да удържи на думата си, и да върне акциите на Локомотив, така както ги получи - без да е дал и една стотинка за тях.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2014 12:48

Дано този криминален акт не е свързан със спорта, защото ще е много жалко!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 юли 2014 13:40

Вальо Грънчаров, къде си? Да не ти запушиха устата с кюфтета?!? ОТНОВО..

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 юли 2014 14:07

plovdivram написа:...

[offtopic]ей влезна си с оригиналното акаунтче най-накрая ;)
П.П. и стига сте викали джип на семейната количка[/offtopic]

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 04 юли 2014 14:18

Ботевъ Пловдивски написа:Това е в стила на Свинята...

Типично по висаджийски, но пък какво друго да очакваш от кумеца на наркотрафиканта?

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 04 юли 2014 14:25

ZinedineZidane написа:Дори и Динев не е толкова прост да запали колата на адв. Колев и то веднага след срещата им. Лично мое предположение е, че по-скоро някой, който е имал зъб на адвоката или кантората им като цяло, се е възползвал от ситуацията. А работата на адвокатите и в частност на Колеви (които са сериозна кантора) неминуемо води и до врагове.

Напротив! Ти изобщо нямаш представа колко е прост Коко! Тоя е тъп като гъз, а мозъкът му е по малко от този на скарида! Кривия в сравнение с Коко е университетски професор! А всички знаят колко просто момче си е всъщност С. Александров!

Върни се в “Локо Пловдив”