drums написа:Добре,а нещо за терена за базата може ли да кажеш? И пак ти казвам нямам за цел да се заяждам или както ти казваш някакви лафчето просто както ти така и аз и други сме притеснени за отбора и просто имаме някой въпрости защото Коко казва едно НИЕ друго и затова се получава едно разминаване и незнаеш какво става.
Какво да кажа за терена и за базата? Факт е, че в момента терена е ЛЕШ, защото прасето изгони човека, който го поддържаше в отлично състояние. Половината неща, за които си пише актив са направени от община Пловдив - изкуствените терени и тн. Отделно, че за да се оправят съблекалните и трибуната има заслужа Жоро Елдорадото който също се обяви против Коко онзи ден и който направи всичко, пък имаше бая време да взима "едни пари". Даде в началото едни пари и приключи - от тогава - нищо. Не може да направиш две бани и 10 години да съсипваш един отбор. И аз мога да правя ремонти назаем и после друг да ми връща борчовете!
Едва ли са два часа,но както и да и е.Тези думи ги кажи на по -умерените Локомотивци защото всички казват,че ако идем във В група дълги години ще седим там и ще останем 100 човека ще станем като Спартак и Марица, и няма да стъпят на стадиона и заради 20 човека ще съсипят отбора пак пиша за кой ли път не търся да се заяждам или да насаждам напрежение,а обяснете им го на тях.
Ти последно от кои си? Щото по умерените тва, фенклуба онова, ултрасите трето, ти освен да си жълтур какъв друг остава? Всички локомотивци в момента сме заедно против прасето. И да изпаднем във В, няма да сме там сто години щото ние сме Локо Пловдив а не чишнигир чишнипеково или марица. Те се видяха кои са за коко - 5 изкуфели дедки живеещи със спомените за луканката по времето на комунизма. Няма на никой нищо да се обяснява. 20 човека се видя колко са 20 - понеделник 11 часа на протест имаше повече хора готови да плащат актове и глоби за колите си колкото папагалите нямаха на честването си за измислената 100 годишнина.
Мисля, че ти отговорих на всичките въпроси, ако имаш други - може да идеш до стадиона и лично да се позаинтересуваш. Ако си локомотивец. Че от ние вие, май стана от ОНИЯ зад табелата Пловдив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]