fire написа:Аз подкрепям Кирил Домусчиев категорично, в какъвто и да е аспект! Този човек доказа с НЕОСПОРИМИ ФАКТИ......, как се правят нещата...не само във футбола!
Някои го упрекват за някои негови изказвания, но с това, което постигна, предимно с футболни аргументи, този човек заслужава само и единствено респект и уважение! До момента той няма никакви реални опоненти ...в нищо около футбола и не само!
На Домусчиев трябва да му се дадат повече ръководни функции не само във футбола ни и тогава да му се търсят кусури! Нещо, на което ние българите сме царе!
Ето, за подобен човек си мечтая начело на любимия ми Локомотив Пловдив! Парите не са достатъчни за да си най-добрия! Важно е и да знаеш, как да ги харчиш! Нещо, което само Киро доказа, че знае и може в тази държава, въпреки долните перипетии, които самата тя създава умишлено или от малоумието на тези, които ни управляват от десетилетия!
Абсолютно! Не ми се иска да го кажа, но от негативните изказвания срещу Домусчиев лъха голяма доза злоба и завист.. Признавам си, че и аз съм се изказвал негативно срещу Домусчиев, но след малко по-задълбочен размисъл стигнах до извода, че не съм прав. Искам да подчертая, че това го заявявам от позицията на цесекар! Самият факт, че много често темата се обръща на това "кой колко титли и каква харизма има" е достатъчно красноречив! И тук не става въпрос да се оспорва знаменитата историята на Левски и ЦСКА, а да се гледа реално на нещата.. Истината към този момент е, че за ТРЕТА поредна година нито един отбор в България няма футболни аргументи да се мери с Лудогорец, за което шапки долу. Накрая нека всеки с ръка на сърцето да каже, че не иска любимия му отбор да има собственик като Домусчиев!