Домусчиев с феновете на Локомотив- КОКО ВЪН!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Домусчиев с феновете на Локомотив- КОКО ВЪН!!!

Мнениеот RedeviL » 20 май 2014 12:31

fire написа:Аз подкрепям Кирил Домусчиев категорично, в какъвто и да е аспект! Този човек доказа с НЕОСПОРИМИ ФАКТИ......, как се правят нещата...не само във футбола!
Някои го упрекват за някои негови изказвания, но с това, което постигна, предимно с футболни аргументи, този човек заслужава само и единствено респект и уважение! До момента той няма никакви реални опоненти ...в нищо около футбола и не само!
На Домусчиев трябва да му се дадат повече ръководни функции не само във футбола ни и тогава да му се търсят кусури! Нещо, на което ние българите сме царе!
Ето, за подобен човек си мечтая начело на любимия ми Локомотив Пловдив! Парите не са достатъчни за да си най-добрия! Важно е и да знаеш, как да ги харчиш! Нещо, което само Киро доказа, че знае и може в тази държава, въпреки долните перипетии, които самата тя създава умишлено или от малоумието на тези, които ни управляват от десетилетия!

Абсолютно! Не ми се иска да го кажа, но от негативните изказвания срещу Домусчиев лъха голяма доза злоба и завист.. Признавам си, че и аз съм се изказвал негативно срещу Домусчиев, но след малко по-задълбочен размисъл стигнах до извода, че не съм прав. Искам да подчертая, че това го заявявам от позицията на цесекар! Самият факт, че много често темата се обръща на това "кой колко титли и каква харизма има" е достатъчно красноречив! И тук не става въпрос да се оспорва знаменитата историята на Левски и ЦСКА, а да се гледа реално на нещата.. Истината към този момент е, че за ТРЕТА поредна година нито един отбор в България няма футболни аргументи да се мери с Лудогорец, за което шапки долу. Накрая нека всеки с ръка на сърцето да каже, че не иска любимия му отбор да има собственик като Домусчиев!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 май 2014 13:05

Всеки има право на мнение, и никой не е длъжен да харесва или мрази някой. Относно Домусчиев - не е безгрешен, емоционален е, не му липсва самочувствие, изключителен нюх за бизнес и същия го прилага и във футбола, изгражда перфектен мениджмънт, безкомпромисен в гафове, принципен, ерудиран. Начетен, знае около 7 езика и големи бизнес контакти в чужбина. Когато си постави цели винаги гледа в дългосрочен план. Защо ги казвам тези неща? Работил съм 3 години в администрацията на един от заводите му и съм имал възможността да го опозная до някаква степен. Изпитвал съм и гнева му, недоволството както съм бил и възнаграждаван когато съм заслужил. Не беше лесно, но си дадох сметка, че това е неговия начин и видимо това работи. Лесно се лепват етикети на хората, но когато имаш възможността да поработиш с някого, дори и да ти е началник виждаш, добрите и лошите черти на хората и, че нещата не са съвсем такива каквито се представят сред хората. Както казвам идеални хора няма, но ако всички собственици на футболни клубове бяха като Домусчиев, футбола в България ще бъде на доста по високо ниво.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 май 2014 20:46

Уважавам момчетата от Локо-Пд, пожелавам им успех, но и да мислят, защото знаят че има вариант закриване, което наистина не им го пожелавам.
А относно Домусчиев, искам всички да прочетете добре, от няколко месеца служителите МУ в БМФ не са вземали заплати.Тогава за каква ''национална'' кауза става дума, когато не плащаш заплати , а ръсиш милиони за трансфери, нещо не е наред.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
aslon
Контакти:

Мнениеот aslon » 20 май 2014 23:54

HEATSEEKER , "защото знаят че има вариант закриване"- НЕ съществува подобен вариант ;)

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 20 май 2014 23:58

Незнам много е объркана цялата ситуация,но според мен трябва да се направи нещо почти всички искаме Коко да се махне.Да верно е,че достатъчно му дадохме шансове,но как да убедим и тези хора които все още му вярват.Затова аз си мисля да не си играем на криеница да искаме среща с Коко ама не пред 4,5 човека а в голяма зала и който иска да присъства и да се поканят медии и открито да се каже всичко.Да знам сега повечето ще кажат абе пич колко пъти сме се събирали все обещава и нищо не изпълнява е добре де ,но кога са били тези срещи? пред колко фенове? Така,че нека се направи това и да го има черно на бяло и да го чуе цяла България и като не го изпълни тогава вече да го имаме черно на бяло и защитниците на Коко и те ще клекнат,а не сега някакви 4,5 минутки някакви записчета пред 5,6 човека нищо не се разбира .Ами я представете си Коко каже ми аз не съм казал това ,а съм казал друго.Затова в голяма зала с медиите със всичкото да го има запечатано и тогава вече тези които защитават Коко като се обадят пуска се видеото и се ДОКАЗВА.

Потребителски аватар
McVicar
Контакти:

Мнениеот McVicar » 21 май 2014 08:30

drums написа:Незнам много е объркана цялата ситуация,но според мен трябва да се направи нещо почти всички искаме Коко да се махне.Да верно е,че достатъчно му дадохме шансове,но как да убедим и тези хора които все още му вярват.Затова аз си мисля да не си играем на криеница да искаме среща с Коко ама не пред 4,5 човека а в голяма зала и който иска да присъства и да се поканят медии и открито да се каже всичко.Да знам сега повечето ще кажат абе пич колко пъти сме се събирали все обещава и нищо не изпълнява е добре де ,но кога са били тези срещи? пред колко фенове? Така,че нека се направи това и да го има черно на бяло и да го чуе цяла България и като не го изпълни тогава вече да го имаме черно на бяло и защитниците на Коко и те ще клекнат,а не сега някакви 4,5 минутки някакви записчета пред 5,6 човека нищо не се разбира .Ами я представете си Коко каже ми аз не съм казал това ,а съм казал друго.Затова в голяма зала с медиите със всичкото да го има запечатано и тогава вече тези които защитават Коко като се обадят пуска се видеото и се ДОКАЗВА.

Ти мислиш ли, че този човек не е канен... канен е, но винаги намира причина да не дойде.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 май 2014 11:28

HEATSEEKER написа:Уважавам момчетата от Локо-Пд, пожелавам им успех, но и да мислят, защото знаят че има вариант закриване, което наистина не им го пожелавам.
А относно Домусчиев, искам всички да прочетете добре, от няколко месеца служителите МУ в БМФ не са вземали заплати.Тогава за каква ''национална'' кауза става дума, когато не плащаш заплати , а ръсиш милиони за трансфери, нещо не е наред.

Къде го пише? Кой го твърди? Ти ли? Твърдо ти заявявам, че това не е вярно!
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 май 2014 12:53

fen-fen написа:
HEATSEEKER написа:Уважавам момчетата от Локо-Пд, пожелавам им успех, но и да мислят, защото знаят че има вариант закриване, което наистина не им го пожелавам.

Виж сега ''капанче'' , ти сигурно живееш някъде в Делиормана, ама аз живея във Варна, и имам достатъчно познати които ВСЕ ОЩЕ работят за БМФ, от тях знам за забавени заплати или как са карани да ходят до Разград за да подкрепят ''каузата''.Имам едно предложение , кръстете някой от секторите ''Георги Първанов-Гоце'' в знак на благодарност, затова че харизаха на Домусчиев -Български Морски Флот....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 май 2014 13:38

HEATSEEKER написа:
fen-fen написа:

Виж сега ''капанче'' , ти сигурно живееш някъде в Делиормана, ама аз живея във Варна, и имам достатъчно познати които ВСЕ ОЩЕ работят за БМФ, от тях знам за забавени заплати или как са карани да ходят до Разград за да подкрепят ''каузата''.Имам едно предложение , кръстете някой от секторите ''Георги Първанов-Гоце'' в знак на благодарност, затова че харизаха на Домусчиев -Български Морски Флот....

Казаха ми, един познат, говори се..............една лъжа или преувеличена история и 100 пъти да я кажете тя няма да стане истина!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 май 2014 13:41

fen-fen написа:
HEATSEEKER написа:
fen-fen написа:

Казаха ми, един познат, говори се..............една лъжа или преувеличена история и 100 пъти да я кажете тя няма да стане истина!

цък, леле леле....ти някакъв лунатик ли си.,..Вярваш ли, че точно в тези времена, някой ще каже на глас , че ОЛИГАРХ НЕ МУ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА...ти нещо не си запознат явно с нещата у нас.

Върни се в “Локо Пловдив”