Строителен консорциум с интерес към Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Строителен консорциум с интерес към Локомотив Пловдив
Щото хората искат да се оправят нещата и полудяват от моментното състояние. За това и това е прекрасния момент всеки псевдо журналист да напише някаква мозъчна полюция, която да достигне до много хора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- botevforever
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Щото хората искат да се оправят нещата и полудяват от моментното състояние. За това и това е прекрасния момент всеки псевдо журналист да напише някаква мозъчна полюция, която да достигне до много хора.
Ами точно това имах предвид - защо им давате допълнителна гласност?
drughi написа:Ти ли ще ни даваш наклон, какво да си пишем в темата? Това е форума на Локомотив Пловдив и тук говорим ние.
Разбрали, коматевецо?
Колкото и да ме засърбяват ръцете да ти отговоря подобаващо няма да го направя, защото като имам предвид речниковия ти запас спорът ще е унижение за част от привържениците Ви, които поне виждат безсмислието на подобни теми.
П.П.Сигурно си спомняте и темата за Газпром?
Поне се учете от грешките си.(отнася се и за наши "автори")
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
botevforever написа:Колкото и да ме засърбяват ръцете да ти отговоря подобаващо няма да го направя, защото като имам предвид речниковия ти запас спорът ще е унижение за част от привържениците Ви, които поне виждат безсмислието на подобни теми.
Усещам някакво дразнение у теб породено от факта, че въпреки неприятното положение в което се намира любимия ни клуб намираме сили да бъдем духовити...и забележи в нашия си форум, където ти идваш и започваш да се разпореждаш и да казваш какво да пишем.
Запомни едно - ние сме Локомотив Пловдив - най-големите, така че каквото и да става ние пак ще си останем такива.
Последна промяна от drughi на 04 апр 2014 10:41, променено общо 1 път.

- М Камбуров
- Контакти:
ами ще видим какво ще стане
- botevforever
- Контакти:
О.к., така да бъде - обещах да не се намесвам и няма да го направя.
п.п.Оправи си цитата.Ако можеш...
п.п.Оправи си цитата.Ако можеш...
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
Фен на Локо:
- Пловдив1926
- Контакти:
А, даваме им гластност - коментират се само врелите некипели. То така или иначе от феновете зависи малко. Ние нашето си го свършихме - казахме, че не искаме тоя боклук да е отпред. Сега насила не можем да накараме никой да дава милиони за Локомотив. Ако има сериозни хора, ще вървят нещата, ако няма - както досега или по-зле и така.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Имате грешна информация буфери. Не строителна, а транспортна фирма има желание да закупи Локомотив. Вече са водени разговори.
Ако правилно разбирам, всичката раулско-костенуркско-джони-форевър100 простотия, която се излива из нашите теми е като ответен удар на подигравките, които те търпяха толкова години при чичо си Митко. За да съм в тон с темата - нещо като "Империята отвръща на удара"
Да се чуди човек да се смее ли или да ги съжалява "милите" фенове. Явно интелекта им е на толкова ниско ниво, че трябва да им се обясни, въпреки, че е почти сигурно, че няма да разберат.
Никой, никога не се е подигравал на положението в което са били. Подигравките винаги са били към техният провинциален манталитет, към изкривеното им мислене, към елементарният им интелект, които и сега са на същото ниво. И ежедневно доказват, че култура и манталитет с пари не може да се купи, както и мизерията в душите им не може да се скрие.
Никой, никога не се е подигравал на положението в което са били. Подигравките винаги са били към техният провинциален манталитет, към изкривеното им мислене, към елементарният им интелект, които и сега са на същото ниво. И ежедневно доказват, че култура и манталитет с пари не може да се купи, както и мизерията в душите им не може да се скрие.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Да не се връща Галка :D
П.П. Ама вие жълтите много запознати с делата в Локомотив бе.Имам чувството,че знаете повече какво се случва в нашия клуб от колкото в вашето Сдружение.
П.П. Ама вие жълтите много запознати с делата в Локомотив бе.Имам чувството,че знаете повече какво се случва в нашия клуб от колкото в вашето Сдружение.
-
angelofdeath
- Контакти:
Няма значение, каква фирма ще вземе Локото, важното е да не се затрие отбора. Не може един от малкото клубове с истински фенове да замине в забвение. Във България има четири-пет отбора, които могат да напълнят стадион и единия със сигурност е Локомотив Пловдив. Не разбирам, как Канарчетата се радват за нещастието на съгражданите си, като така второто по-интерес дерби ще изчезне. Едва ли ще се чувстват добре без Битката за Пловдив. Аз съм от ЦСКА, но ако Смърфовете се провалят във В група ще загубим още един интересен двубой и на терена и на трибуните.