костенурк написа:plovdivram написа:костенурк написа:raikonen22 написа:Никакъв шанс според мен за Локо Пд за финал! За тях съм на полуфинала, но проблемите на отбора далеч не са спортно-технически! Лошото е, че в Пловдив нито един местен човек няма желание да издържа отбора, а все се опира до чужди хора, като се мине през Жоро Илиев, Черешовия бос и сега Динев! Пропуснах и варненеца Марешки.
пропусна също и Зеки и Левента
Костенурк, ти пъ' к'во се радваш бе майна?!!![]()
При вас като изключим "брокерите", колко са пловдивчаните?!! Отварям скобата, че вие самите си наричахте Христолов "селски" и "крумовец", т.е. от с. Крумово!!!:)
Абе майна...Какво се притеснявате за темата... Даже е по-добре да я пусне някой от нас, за да не се налага да я пуска някой сред тях!!!
Даже си мисля, че за много малко fena ги изпревари!!!
тва е обществен форум не е само за феновете на Локотои за нас сякви дебили си отварят теми даже нямаме мод който да ги трие и всеки може да си избива комплексите.между другото кво лошо имам да коментираме думите на легендата ви че в САМОЛЕТА ЛОКОМОТИВ няма пилот
или машинист.или квото е там и аз се обърках вече
Като обичаш да коментираш думите на легендата, коментирай думите му, че ако имахме бюджета на жълтите щяхме да сме с 10 точки пред Лудогорец.