boabbb написа:
AХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА....сълзи ми текат от смях...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:
Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли?
Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли?
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли?
Що бе, кво стана с оня с пурите
angelofdeath написа:...Чудно ми е обаче, какво може да предложи Левски на Пловдивчани, че те да го пуснат да ги бие с юношите? Или заповедта е от горе, от Иван Асен 1 и лично от Перуката. Но, какво са се хванали да спасяват половината отбори от А група? Едва ли 100 годишния юбилей ще е по-красив ако Левски е на трето и четвърто място. А феновете на Ботев и Локо Пловдив, те какво? Просто си затварят очите и догодина чакат ресто от Левски ако се наложи. И така докога?
Captain Stottlemeyer написа:angelofdeath написа:...Чудно ми е обаче, какво може да предложи Левски на Пловдивчани, че те да го пуснат да ги бие с юношите? Или заповедта е от горе, от Иван Асен 1 и лично от Перуката. Но, какво са се хванали да спасяват половината отбори от А група? Едва ли 100 годишния юбилей ще е по-красив ако Левски е на трето и четвърто място. А феновете на Ботев и Локо Пловдив, те какво? Просто си затварят очите и догодина чакат ресто от Левски ако се наложи. И така докога?
Ако беше малко по-умен и интелигентен, вместо да се правиш на остроумен всезнайко и да пишеш глупости, щеше да се поинтересуваш поне на коя улица, аджеба, се намира БФС, чиято сграда червените петолъчковци потрошихте преди няколко месеца...Иначе разликата между двамата царе (Иван-Асен І и Иван-Асен ІІ) като години на управление е около четвърт век, а като софийски улици, кръстени на тяхно име – няколко километра, но такива подробности естествено са без значение за един не особено образован красноармеец. Важното е да се плюе по „синьото БФС” и по „Левски”, и да се търси световна конспирация и участие на ЦРУ, Мосад, ФСБ (бившето КГБ), МИ6, Южния фланг на НАТО и Шести американски флот винаги, когато (о, Боже!), „Левски” вземе, че победи...
П.П. Момче, вместо да дращиш небивалици във форума, по-добре иди и си купи акции, че ще фалирате преди да завърши сезонът...
DarkPsy написа:Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли?
Ми що изгонихте гърнетата? По-добре ли беше с тях?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост