demy27 написа:kikooo1912 написа:Добре де как може да напишеш: "Искам да помоля феновете на другите отбори да не оспамват темата. Благодаря предварително!". И в следващия пост да провокираш с откровено плюене по жълтите. То бива наглост безгранична, но буферщината няма крайна мерна единица.drughi написа:Започвам с нещо, което ми попадна днес в нета:
Черно-белият Локомотив, мощно и могъщо изръмжа. Хромираните тръби на машината вибрираха, загатвайки страшната сила на двигателя. Машинистът Мартин Камбуров се качи в кабината и локомотивът бавно потегли, като постепенно набираше скорост. Ято подплашени до смърт канарчета се разлетя панически. Със 150 км/ч. бързият и мощен пловдивски ЛОКОМОТИВ летеше по линията. По нивята и кърищата отрудени селяци гледаха и не вярваха на очите си. Толкова мощ, толкова блясък , такава красота не бяха виждали. Някои си закриваха очите с длани да не ослепеят от силния блясък, други сваляха жълтите си потни ризи и махаха с тях към Локомотив-а. От прозореца на кабината им помаха и гордият машинист Мартин Камбуров. "Боже, какво чудо имало, Боже....!" - цъкаха с език и си казваха жълтите селяндури. Мощната машина отмина и продължи пътя си напред! Само две проскубани канарчета, сгушени от страх в една копа сено, все още се криеха и трепериха...
Ти си се наврял в тема за Локомотив, пък някой те провокирал. Ако аз видя тема "Жълто-черни рими" и през ум няма да ми мине да я чета, а ти си дошъл за пореден път да се обясняваш. Защо не си гледаш жълтата мизерия и да стоиш по-далече от Локомотив?
Тая тема не е за Локомотив. Прочети пак всичките словоизлияния по горе и ще осъзнаеш, че цялата ви "поезия" е насочена само срещу Ботев а не за Локомотив. Ето ти няколко цитата от черно-бялата "любов":
... "Боже, какво чудо имало, Боже....!" - цъкаха с език и си казваха жълтите селяндури
... Само две проскубани канарчета, сгушени от страх в една копа сено, все още се криеха и трепериха...
...Рибарят: Искам да живея вечно.
Златната рибка: Аз наистина съм вълшебна, но има някои ограничения. Това е невъзможно, поискай нещо друго.
Рибярят: Тогава искам да живея докато Ботев станат шампиони.
Златната рибка: Ах, ти, копеле подло.
...И стареца стои самичък,
От жълта сган обиколен,
Черно-бял е той едничък,
От свинска смрад е погнусен.
Но безстрашен във последния си час,
Гърди изпъчи стареца, запя,
На пук на всички мутри, лой и мас,
“Жъ-лта-ко-чи-на, ша-ла, ла ла ла.
Изпълни се стадиона с черно-бели,
Всичко жълто – в клетката за папагали!
Жълтите седят като умрели,
Толкова народ за първи път видяли!
Комплексарският ви фолклор е най-доброто доказателство за това, че сте влюбени в омразата си към Ботев и това е единствената посока в живота, която следвате.