Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Re: Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Мнениеот М Камбуров » 10 мар 2014 20:38

ivan56 написа:Бррррр а нещо за това че осеменителя на фолкпевици че е звънял във Бургас преди мача няма ли?
А бе вие жълтурите верно сте били големи комплексари или поне тези които редовно дразнят тука във форума.И послИ ходят да се оплакват в "Нужда от модераторска помощ"

КО?НЕ :!:

Потребителски аватар
Blucerchiati
Контакти:

Мнениеот Blucerchiati » 10 мар 2014 20:54

И защо Сашо Станков не е дал мача на Херо като е имало договорка ?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 мар 2014 20:57

Blucerchiati написа:И защо Сашо Станков не е дал мача на Херо като е имало договорка ?

Защото Коко не е знаел и вече е бил заложил :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Мнениеот vannistelroy » 10 мар 2014 21:09

" ...След като бихме Черноморец в Любимец идва при мен и ме пита за какво се хвърляме. Говореше ми как бил дал много на Локомотив (Пловдив), защо не сме им дали мача. "

Извинявайте,ама аз друг мач ли съм гледал??? :roll: :roll: :roll:
Доколкото знам,Черноморец не загуби мача в Любимец. :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 10 мар 2014 21:27

Станков си плещи "през къра"! Някой може ли да потвърди думите му? Имаше един кадър след мача (когато се разминаваха с Херо за интервютата по НЮЗ7), дето си хортуваха нещо, та водещия трябваше да ги изчака. Ама никой не ги е чул.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 мар 2014 21:29

baigeorgi написа:
fire написа:Херо е бил адски прав в преценката си след вчерашното ни полягане на отбора на гнусната свиня и собственик на черното тото Венци плондера! Като сме я докарали дотам, далеч по- добре беше да паднем от Херо и да бием Стефановия отбор, а и на всичкото отгоре, тоя мафиот не спира да ръси обиди по наш адрес! Друг е въпроса, че Венци е шеф на Коко в тяхната "финансова област на доходите" и Динев няма как да му се опъне, даже за днешната декларация може да бъде смъмрен...!? :lol:
Докато в тази държава футбола се играе според парите на даден клуб и собственика му, а не според футболните възможности на даден отбор, просто ще се молим чудото Лудогорец да го има по-дълго време за да можем да ходим на мачове и да гледаме футбол, а не пародии като вчера и каквито правят някои отбори с милионни селекции....! :roll: 8-)

Викаш не си комплексиран а ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не разбирам откъде идва повода за въпроса ти, или за теб е важно само последното ми изречение :?: Очевидно!
Понеже те гледам "от кой квартал си? не съм от Пловдив" ще ти отговоря, че няма как да съм комплексиран, най-малко от клуба, на който си фен ти, защото не моя клуб е собственост на ДПС! Не моя клуб и феновете му се навеждаха 11 години..... само за да не идат в зоните! Не моя клуб и феновете му забравиха за над 20 годишната мизерия, в която бяха след 1994-та, та до...оня ден! И не моя клуб и феновете му имат основна цел да ви съсипят и това да е "цел номер едно" и тогава останалото! Това ти го припомням само за да ти отговоря подобаващо иначе в предния ми пост въобще не съм говорил за вас, а предимно критиките са за нас самите и оня ...Венци !
Викаш, ти май не си жестоко комплексиран :?:

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 10 мар 2014 22:28

"... защото не моя клуб е собственост на ДПС! "
Ми и моя не е, ама щом "една жена казала" и "три го повторили", пък и вие сте последна инстанция на истината (над Върховния административен съд, петчленен състав) - може и да е истина. Пък, всъщност, трябва да сте щастливи - нали "животът ви се подобрява" благодарение на "законно избраната власт"! Що не престанете да ходите една педя над земята? :mrgreen:

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 10 мар 2014 23:32

Възрастен написа:"... защото не моя клуб е собственост на ДПС! "
Ми и моя не е, ама щом "една жена казала" и "три го повторили", пък и вие сте последна инстанция на истината (над Върховния административен съд, петчленен състав) - може и да е истина. Пък, всъщност, трябва да сте щастливи - нали "животът ви се подобрява" благодарение на "законно избраната власт"! Що не престанете да ходите една педя над земята? :mrgreen:

Как не се уморихте да отричате нещо, което е ясно и на малките деца в България, че сте ведомствения отбор на ДПС... Извинявайте де, вече сте отбора на ДПС-2,а именно ББЦ, създаден след неуспешния проект Лидер... Или отново ще отречете, че дудуков няма общо с караибрахим и зад първия не седи втория, и че той е една от причините да дойде при вас караибрахим, както и това че си ходите на сбирки на ББЦ и обещавате голяма бройка гласове срещу това да изчезне Отборът на Пловдив!!!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 10 мар 2014 23:48

smurfcho написа:

Как не се уморихте да отричате нещо, което е ясно и на малките деца в България, че сте ведомствения отбор на ДПС... Извинявайте де, вече сте отбора на ДПС-2,а именно ББЦ, създаден след неуспешния проект Лидер... Или отново ще отречете, че дудуков няма общо с караибрахим и зад първия не седи втория, и че той е една от причините да дойде при вас караибрахим, както и това че си ходите на сбирки на ББЦ и обещавате голяма бройка гласове срещу това да изчезне Отборът на Пловдив!!!

Тролче, тролче, "малките деца", "ДПС", сега пък и "Лидер" намеси... Погледни си "опорните точки", там няма "Лидер", чел си нещо друго. От две кравички цоцаш, а? Нали ти казах - споко, "животът ти се подобрява", "законно избраната власт" мисли за теб......

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 11 мар 2014 00:15

Възрастен написа:
smurfcho написа:

Тролче, тролче, "малките деца", "ДПС", сега пък и "Лидер" намеси... Погледни си "опорните точки", там няма "Лидер", чел си нещо друго. От две кравички цоцаш, а? Нали ти казах - споко, "животът ти се подобрява", "законно избраната власт" мисли за теб......

Аз съм повече от спокоен, че в нашия клуб ще настъпят нови и добри дни след цитатите от теб, защото без да искат вашите благодетели ни обединиха! А ние няма да предадем страната си срещу база, стадион и мИчтата за гУлем клуб! А вие му мислете като ви купят стадиона дали няма да ходите по урните в редичка, защото тогава го няма варианта като при чичо Митко...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”