Локо ПД сезира БФС по дълг на ЦСКА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо ПД сезира БФС по дълг на ЦСКА
Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- child in time
- Контакти:
костенурк написа:Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай
За съжаление си прав! Закриването му е малко.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Син до гроб_
- Контакти:
BRF написа:Трябва да сезирате и уефа
Да, да...на 32-и срещу 33-ти може. За мен това е с цел да се замазват очите на феновете на Локо и да се насочи гневът и към друга мишена. Той Коко все си търси пари от вас и все ви съди, пък всеки трансферен прозорец взимате от него една сурия играчи. Навързана е като свински черва цялата система.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Един въпрос: Защо не дадоха ЦСКА на съд още през 2012 година, или през 2013. Адвокат Василев , навсякъде твърди , че лиценза е застрашен, ами да каже защо сега изскачат дела и задължения по които може да се образуват дела срещу клуба. Излиза, че ЦСКА е "закупен" на кредит, който не е обслужван от момента на влизане на пернишките боклуци, до момента на тяхното оттегляне
Вчера бяха публикувани част от делата които предстоят, по всички тях, представител е бившият изп. директор на ЦСКА, който изпълняваше функцията на подписвач на договори и връзка с фотографите
. Предполагам, че ще се договорят двата клуба за този дълг, който също е унаследен. Пак казвам, че в ЦСКА трябва да се направи задълбочена проверка от спец. органи и виновните за източване да понесат своята отговорност. Не може да е сериозно да се дължат заплати на Мораеш (10 заплатии) на И.Иванов 130 000 евро, а на останалите , които напуснаха в периода до юли 2013 по средно 6 заплати и да има искове за по 400 000 и нагоре
евра. И едно уточнение: Коко Динев може да е бил приятел с пернишките боклуци и да са си правили врътките (трансфера на Крачунов за 250 000 евро), защо не си е потърсил парите тогава, а сега, защо информациите и делата за задължения се изливат сега, а не преди една година или 2 години, или три години
Всички скачате срещу ЦСКА, нима тези дългове са натрупани от Томов, нима при фалиране на клуба, някой от стотиците хиляди ищци ще си получи парите ???????????????????????? Да го дух*т всички бих казал аз и обявявам фалит, ще ми вземат х*я за камшик тогава, но не и пари 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Син до гроб_ написа:BRF написа:Трябва да сезирате и уефа
Да, да...на 32-и срещу 33-ти може. За мен това е с цел да се замазват очите на феновете на Локо и да се насочи гневът и към друга мишена. Той Коко все си търси пари от вас и все ви съди, пък всеки трансферен прозорец взимате от него една сурия играчи. Навързана е като свински черва цялата система.
Щото при вас хич не идват локомотивци

Леевски, оле

- Син до гроб_
- Контакти:
boabbb написа:Син до гроб_ написа:BRF написа:Трябва да сезирате и уефа
Щото при вас хич не идват локомотивци![]()
С тая разлика ,че плащаме.
Нашата сила обединява победители !
Чорбата са научени да вземат а не да дават. Така е откакто са създадени.
donDiego написа:Да го дух*т всички бих казал аз и обявявам фалит, ще ми вземат х*я за камшик тогава, но не и пари
+1948
Много по здрави и от мен !

Син до гроб_ написа:BRF написа:Трябва да сезирате и уефа
Самата истина...
костенурк написа:Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай
Тва е положението, ефенди.Големите са така и то не само в България а на всякъде по света.Не знам дали сте виждали задълженията на английските отбори, но са в пъти по-големи от тези на ЦСКА и въпреки това си взимат лиценз.Със сигурност някой от калибъра на Велбъжд или отборчето на ДПС ако бяха на наше място щяха да изгърмят за отрицателно време, но точно това е разликата между средно отборче и гранд.