Локо ПД сезира БФС по дълг на ЦСКА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Локо ПД сезира БФС по дълг на ЦСКА

Мнениеот костенурк » 26 фев 2014 11:39

Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 фев 2014 11:40

костенурк написа:Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай 8-)

За съжаление си прав! Закриването му е малко.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 фев 2014 11:42

BRF написа:Трябва да сезирате и уефа

Да, да...на 32-и срещу 33-ти може. За мен това е с цел да се замазват очите на феновете на Локо и да се насочи гневът и към друга мишена. Той Коко все си търси пари от вас и все ви съди, пък всеки трансферен прозорец взимате от него една сурия играчи. Навързана е като свински черва цялата система.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 11:48

Един въпрос: Защо не дадоха ЦСКА на съд още през 2012 година, или през 2013. Адвокат Василев , навсякъде твърди , че лиценза е застрашен, ами да каже защо сега изскачат дела и задължения по които може да се образуват дела срещу клуба. Излиза, че ЦСКА е "закупен" на кредит, който не е обслужван от момента на влизане на пернишките боклуци, до момента на тяхното оттегляне :!: Вчера бяха публикувани част от делата които предстоят, по всички тях, представител е бившият изп. директор на ЦСКА, който изпълняваше функцията на подписвач на договори и връзка с фотографите :o . Предполагам, че ще се договорят двата клуба за този дълг, който също е унаследен. Пак казвам, че в ЦСКА трябва да се направи задълбочена проверка от спец. органи и виновните за източване да понесат своята отговорност. Не може да е сериозно да се дължат заплати на Мораеш (10 заплатии) на И.Иванов 130 000 евро, а на останалите , които напуснаха в периода до юли 2013 по средно 6 заплати и да има искове за по 400 000 и нагоре :!: евра. И едно уточнение: Коко Динев може да е бил приятел с пернишките боклуци и да са си правили врътките (трансфера на Крачунов за 250 000 евро), защо не си е потърсил парите тогава, а сега, защо информациите и делата за задължения се изливат сега, а не преди една година или 2 години, или три години :?: Всички скачате срещу ЦСКА, нима тези дългове са натрупани от Томов, нима при фалиране на клуба, някой от стотиците хиляди ищци ще си получи парите ???????????????????????? Да го дух*т всички бих казал аз и обявявам фалит, ще ми вземат х*я за камшик тогава, но не и пари :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2014 11:48

Син до гроб_ написа:

Да, да...на 32-и срещу 33-ти може. За мен това е с цел да се замазват очите на феновете на Локо и да се насочи гневът и към друга мишена. Той Коко все си търси пари от вас и все ви съди, пък всеки трансферен прозорец взимате от него една сурия играчи. Навързана е като свински черва цялата система.

Щото при вас хич не идват локомотивци :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 26 фев 2014 11:51

boabbb написа:
Син до гроб_ написа:

Щото при вас хич не идват локомотивци :mrgreen: :lol:

С тая разлика ,че плащаме.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 26 фев 2014 11:52

Чорбата са научени да вземат а не да дават. Така е откакто са създадени.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 фев 2014 11:58

donDiego написа:Да го дух*т всички бих казал аз и обявявам фалит, ще ми вземат х*я за камшик тогава, но не и пари :!:

+1948
Много по здрави и от мен ! :lol:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 26 фев 2014 12:01

Син до гроб_ написа:

Самата истина...

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 фев 2014 12:15

костенурк написа:Пари от отрочето на СССР няма да видите.тва отборче само вреди на бг футбола закривай 8-)

Тва е положението, ефенди.Големите са така и то не само в България а на всякъде по света.Не знам дали сте виждали задълженията на английските отбори, но са в пъти по-големи от тези на ЦСКА и въпреки това си взимат лиценз.Със сигурност някой от калибъра на Велбъжд или отборчето на ДПС ако бяха на наше място щяха да изгърмят за отрицателно време, но точно това е разликата между средно отборче и гранд.

Върни се в “Локо Пловдив”