Феновете на Локомотив започнаха протест!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Феновете на Локомотив започнаха протест!

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 фев 2014 16:29

Пожелавам ви успех срещу Тото Динев,никой не е спечелил до сега войната с феновете така,че рано или късно ще се махне.Големият въпрос е кога и какво ще следва след това дали ще започнете от чистилището или ще се намери,някой нов чичко паричко,който за няколко месеца да замаже очите със гръмки победи и после да продължи делото на Тото Санданския.Още веднъж пожелавам успех на феновете на Локомотив,защото точно ние привържениците на ЦСКА знаеме за какво става на въпрос.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 фев 2014 16:33

smurfcho написа:„В знак на протест срещу случващото се в Локомотив, феновете на клуба масово започнаха да сменят представителните си снимки в Facebook, аватарите си по форумите с тази картинка. Направете го и вие ако подкрепяте този протест.“
Изображение

Браво
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 фев 2014 16:47

1х2 протест.Нормално.Като за да да ти вкарат три гола за две минути.Но има ли алтернатива.Или пак изтъркване на червени килимчета.Боко и Цеко ги няма.Кой сега ще се смели.Даже и не ви мисля злотото.Достойни противници сте не не е ли прекалено иди си дойде си.Имате ли кой да ви финансирара.Така не се кара.Ще ви чакаме на Колежа догодина.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 фев 2014 16:58

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:1х2 протест.Нормално.Като за да да ти вкарат три гола за две минути.Но има ли алтернатива.Или пак изтъркване на червени килимчета.Боко и Цеко ги няма.Кой сега ще се смели.Даже и не ви мисля злотото.Достойни противници сте не не е ли прекалено иди си дойде си.Имате ли кой да ви финансирара.Така не се кара.Ще ви чакаме на Колежа догодина.

Някак не звучиш убедително, затова със съчувствието, но е разбираемо и по-добре да не го твърдиш!!! :)
За всичко друго също не те разбирам... Уж си "изстрадахте" това, което ви се случваше през годините и ако имаше и "грам" съчувствие, за което говориш би трябвало да ни разбираш... Даже за разлика от вас при нас нещата са доста по-различни предвид това, че Коко Динев поне ни държи в челото на "А" група... дори пред самите ВАС, които сте с МНОГОМИЛИОНЕН бюджет, ако не и най-големия в БГ!!! И дори въпреки това... и дори въпреки възможността да стигнем поне до още един финал за КБ, то ... Да ни се чудиш, нали?!!! ... И айде да не си говорим за "търкане на килимчето"...ВИЕ специално имате НАЙ-МАЛКО право да говорите за такива неща!!!
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 фев 2014 16:59

Въобще не ми е жал за вас.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 фев 2014 17:03

tomba написа:Въобще не ми е жал за вас.

Че кой пъ' ти иска съчувствието на теб или който и да е друг!!! Лошото е, че точно такива като теб малко схващат, че проблема не е само в СЪСЕДА!!! Но... искрено ти пожелавам (макар, да знам, че е неразбираемо може би за теб) да си жив и здрав... не само защото е човешко, а защото ще доживееш за да разбреш, че това е така...
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 фев 2014 17:05

plovdivram написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:1х2 протест.Нормално.Като за да да ти вкарат три гола за две минути.Но има ли алтернатива.Или пак изтъркване на червени килимчета.Боко и Цеко ги няма.Кой сега ще се смели.Даже и не ви мисля злотото.Достойни противници сте не не е ли прекалено иди си дойде си.Имате ли кой да ви финансирара.Така не се кара.Ще ви чакаме на Колежа догодина.

Някак не звучиш убедително, затова със съчувствието, но е разбираемо и по-добре да не го твърдиш!!! :)
За всичко друго също не те разбирам... Уж си "изстрадахте" това, което ви се случваше през годините и ако имаше и "грам" съчувствие, за което говориш би трябвало да ни разбираш... Даже за разлика от вас при нас нещата са доста по-различни предвид това, че Коко Динев поне ни държи в челото на "А" група... дори пред самите ВАС, които сте с МНОГОМИЛИОНЕН бюджет, ако не и най-големия в БГ!!! И дори въпреки това... и дори въпреки възможността да стигнем поне до още един финал за КБ, то ... Да ни се чудиш, нали?!!! ... И айде да не си говорим за "търкане на килимчето"...ВИЕ специално имате НАЙ-МАЛКО право да говорите за такива неща!!!

Ти въобще нямаш право да обсъждаш който и да било за каквото и да било.

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 13 фев 2014 17:08

ОО споко, като видят, че няма други луди да дават пари за кюстендилската кочина, пак ще почнат да му играят на масата на Коко. Все едно забравихме, как преди година, две направиха същата сценка. Тогава нещата се оправиха с две свини, тава кюфтета и малко алъш-вериш за видните "фенове" дето уж управляват катуна на тр. Джесика.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 фев 2014 17:09

tomba написа:
plovdivram написа:

Ти въобще нямаш право да обсъждаш който и да било за каквото и да било.

Ще обсъждам всеки, който има нещо да каже за мен или нещата, които обичам... Така че... просто можеш да игнорираш мненията ми 'щом не ти харесват, вместо да ми казваш какво имам право и какво не... Аз казвам ли ти какво можеш да коментираш или как да чувстваш нещата?!!
Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 фев 2014 17:10

plovdivram написа:
tomba написа:Въобще не ми е жал за вас.

Че кой пъ' ти иска съчувствието на теб или който и да е друг!!! Лошото е, че точно такива като теб малко схващат, че проблема не е само в СЪСЕДА!!! Но... искрено ти пожелавам (макар, да знам, че е неразбираемо може би за теб) да си жив и здрав... не само защото е човешко, а защото ще доживееш за да разбреш, че това е така...

На вас все съседа ви е виновен,не ме познаваш и не ръси мозък.

Върни се в “Локо Пловдив”