svobodni написа:fire написа:svobodni написа:blague написа:Съжалявам феновете на Локомотив
Споко, ние си го заслужаваме!
Какво си заслужаваме бре? Че не можем да бием Динамо Киев или Днипро ли, дето 2/3 от съставите им са в националния ли?
Ако играехме с Астана или онези другите(как бяха?), да се ядосваш.......!![]()
Ясно ми е, каво искаш да кажеш, но в случая е неуместно. Ние заслужаваме повече добро от сега и съм убеден, че ще го получим, но за всичко си има времето!
Не говорех за контролата, говорех като цяло за случващото се в клуба. Всеки си заслужава съдбата.... както Христола клатеше жълтите 10 години, така сега си заслужаваме и Мушанов (шофьора на Динев) за президент.
Прочети ми още веднъж поста братле! Разбрах много добре намека ти. Просто ми прочети поста още веднъж! "Дявола не е толкова черен", колкото го изкарваш, но въпреки това и той ще си иде, но когато трябва и когато Локомотив ще има още по-добра алтернатива. Споко! И това време ще дойде!
...И не прави сравнения с ония....и Христолов! Разликата е гигантска. През първите 6-7 годи те си го харесваха даже, а той пък им плащаше за да си траят. Ние просто нямаме друг избор(засега) и в интерес на истината съществуваме доста добре и престижно за разлика от ония по времето на Бат Митко
ПП: На някой тръгва ли му видеото от мача?