КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:При направата на един стадион първо се започва от терена,за да се постави системата за поливане и евентуално за отопление,после се строят трибуните и на тях се слага осветлението.Отборите практикуващи силов футбол разчитат на кални ниви за да се докажат.Да ви давам ли примери от родният шампионат.В предишният период Коко започна с централната трибуна и съответните помещения.Сега на Лаута има само една трибуна,освен централната,но с осветление.Според мен грешен ход.Коко е един от малкото собственици на отбори които разбират от футбол и това обяснява успешните му трансфери,които лично води.А турнирите по време на трансферните прозорци са пазар на който участват много мениджъри.За това е и това турне на Канарските острови.
Честно казано, това мнение ме радва истински. Радва ме, щото нагледно показваш, че си заслужавате всяко прозвище, което ви се лепва.
Създаваш някаква теория на базата на удобни за вас факти и я доказваш чрез същите факти. Опорни точки ли са това?
В цялата словесна диария на мнението ти ще вметна само това, че по време на живота на един стадион, терен се сменя десетки пъти, ама трибуни доста по-рядко. Но карай да върви, ти продължавай да си говориш дрънканиците, че първо се прави терен, веднъж завинаги. Теренът е най-лесното нещо и за смяна, и за поддръжка. Ама нали трябва да се изтъкнете как с крадена държавна пара си правите стадион. ЗА ВТОРИ ПЪТ. Първия път ви го е открил Антон Югов, иди да провериш кой е той.
А това, че в нашето малоумно ръководство никой не си върши работата е съвсем отделна тема.