Локомотив София - Локомотив Пловдив 04.12.2013 20 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Локомотив София - Локомотив Пловдив 04.12.2013 20 кръг

Мнениеот loko1 » 02 дек 2013 13:08

Нищо не очаквам от тоя мач пред 250 човека.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 02 дек 2013 13:52

Най-вероятно, ще внесем спокойствие в тима на приятеля на Коки. Точно щото Локо Сф са "разбит отбор" очаквам 2-0 за тях. Здравко може и някоя дузпа да изпусне.

Не знам защо феновете на Локо Сф обиждат Генов? Но засега се движа доста по-добре и играят много приятно. Особено като бихте мишоците, много ме зарадвахте. Или искате да се върне гнусният Кокал??? Успех на Локо Сф и догодина в първата седмица!!!! С повече ваши юноши. Това при нас няма как да стане с този "прекрасен" президент. Поне при вас да текне пак!!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 дек 2013 14:03

s.th.1926 написа:Най-вероятно, ще внесем спокойствие в тима на приятеля на Коки. Точно щото Локо Сф са "разбит отбор" очаквам 2-0 за тях. Здравко може и някоя дузпа да изпусне.

Не знам защо феновете на Локо Сф обиждат Генов? Но засега се движа доста по-добре и играят много приятно. Особено като бихте мишоците, много ме зарадвахте. Или искате да се върне гнусният Кокал??? Успех на Локо Сф и догодина в първата седмица!!!! С повече ваши юноши. Това при нас няма как да стане с този "прекрасен" президент. Поне при вас да текне пак!!!!!!

Генов поне според мен не големия проблем. Режисьор е Гигов. Какво ще режисира за сряда зависи от далаверата. До къде я докарахме :oops: За съжаление при нас шанса за юноши е по-малък от при вас. Желая ви успех.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 02 дек 2013 16:21

s.th.1926 написа:Най-вероятно, ще внесем спокойствие в тима на приятеля на Коки. Точно щото Локо Сф са "разбит отбор" очаквам 2-0 за тях. Здравко може и някоя дузпа да изпусне.

Благодаря за хубавите думи.Ама с Гигов нещата няма да станат никога.Вие може да плюете Коко,но в момента той е класи над Гигов.
И аз си мисля,че ще има договорка в този мач.Дали ще Х или 1 ще видим.Ако се играе много трудно може да вземем нещо от мача.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 дек 2013 17:53

Turo написа:

Благодаря за хубавите думи.Ама с Гигов нещата няма да станат никога.Вие може да плюете Коко,но в момента той е класи над Гигов.
И аз си мисля,че ще има договорка в този мач.Дали ще Х или 1 ще видим.Ако се играе много трудно може да вземем нещо от мача.

Aз съм песимист и за този мач. :( Благодаря на феновете на Локо( Пд) за хубавите думи! Пожелавам бъдещи успехи на адашите от Пловдив.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 дек 2013 20:24

Троен мач за мен.Всичко е възможно,когато става дума за двама "класици" - Гигов и Динев.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 дек 2013 22:24

Да си пожелаем най-после да развалим традицията да се явяваме кръводарители на отбори, които са в лоши серии. Предстои ни труден мач, върху който трябва да се концентрираме на 100 % и да не мислим за следващите мачове. Добре ще е да излезем в Дербито след победа, но всъщност това няма чак такова голямо значение. Вярвам, че имаме сили да победим и дано да победим.
П.С. Тия от сайта продължават да ръсят простотий по адрес на Локомотив Пловдив. Локомотив се били скрили. От кой сме се скрили бе, журналя? От вас ли или от тези страшилища с които ще играем близките дни? Явно сме голям трън в очите на някои, че срещу нас се води кампания на всякакви нива.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 дек 2013 23:26

Няма никакъв смисъл от прогнози тоя мач.
На всички е ясно че мача няма да бъде решен на терена.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 03 дек 2013 00:42

Е за какво да уговарят мача Локо Сф няма шанс за първата седмица така,че няма логика според мен мача трябва да се играе защото Локо Сф за нищо не се бори

Върни се в “Локо Пловдив”