Po golemi licemeri ot papagalite niama.
Tochno te da govoriat za podkrepa ot obshtini i pravitelstva,koito prez cialata si istoria sa bili butani po vsemazmojni nachini za smetka na ostanalite plovdivski otbori e bezmerna naglost.
Коко Динев плати първите си заплати?!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Re: Коко Динев плати първите си заплати?!
plovdivram написа:DarkPsyТази същата " жълта върхушка" не ви ли направи осветление? Малко лицемерничко ми звучите.
За кое да звучим "ЛИЦЕМЕРНО" DarkPsy?!! За кое?!!!
Не сме НИЕ тези 'дето говорят в момента за някаква "далавера с Общината"... това ПЪРВО!!!
и ВТОРО ... Чакай малко!!!![]()
Това за ОСВЕТЛЕНИЕТО, какво има да го намесваш тук при положение, че това е от разпределението на парите от "софийския боклук", от които колкото дадоха на нас - толкова дадоха и на вас, само 'дето никой не разбра какво стана с вашия 1 млн?!! По същият начин не стана ясно и колко влезнаха на мачовете ви с "БЕЗПЛАТНИТЕ БИЛЕТИ" на стойност 100 000 лв. от Общината, които ние отказахме в полза на маломерен затревен терен на Лаута за ДЮШ!!!
Това донякъде отговаря и на ПОРЕДНИТЕ ГЛУПОСТИ на ботевфоревър, който отново незна какви ги говори и какво точно иска да каже... Ама те хората вече не са "паднали от небето" бе форевъре.... Не живеем във времента от преди "10 ноември"!!!
Имах предвид това:
fire написа:Хубавото е, че със сигурност ще има трибуна "Бесика" и тя ще се реализира, както обеща Марешки! Лошото обаче е, че за да стартира строежа и отново трябва да минат редица процедури, подобно на тези с осветлението, защото Марешки е решил да финансира обещанието си чрез общината(по-конкретни подробности за това в момента не мога да дам)! Казано по-кратко, тази година със сигурност няма да стартира стрОежа на "Бесика"! Всичко сега зависи от управниците на града ни и от това, дали те самите искат реализирането на тази трибуна да стане факт, колкото се може по-скоро! Като се има в предвид обаче, че 95% от градоначалниците на Пловдив са "жълтури" и то активни, много се съмнявам в техните бързи и адекватни мерки по въпроса....?![]()
Те със сигурност нямат интерес от просперитета на Локомотив, колкото и популистки да твърдят обратното, пък и техния любим клуб също строи трибуна! Първо ще оправят "своите", като го правят от години, пък ние ще почакаме, както чакахме 2 години за прословутото осветление!
Този път обаче няма да стоим безучастни и ще следим развитието на този въпрос много изкъсо!
Лицемерно е да твърдиш, че жълтурите ти пречат, при положение, че същите тези жълтури ви направиха осветлението. Освен това не съм забелязал пречки от жълтурите при неотдавнашното идване на Марешки и адвокатите му. Нито някой се е крил, нито някой е пречил? Опровергайте ме! Нашите пари от софийския боклук са предвидени за седалки. Когато му дойде времето всички ще ги видим. Нали се сещаш, че няма особен смисъл да се слагат нови седалки на стадион, който тепърва ще претърпява промени. Айде няма смисъл от безсмислени спорове. Пловдив има нужда от 2, а защо е и 3 читави стадиона.Тъй че за мен е добре вашия да е угледен.
T&T написа:Честито! Явно подобен род новини са повод за празник на Лаута. Дано Марешки покрай далаверите с общината освен, че вдигне трибуната, вземе че плати и последните заплати, които дължи на футболистите от миналия сезон.
Христо Бонев и Атанас Узунов уредиха по 1 милион на вас и на нас Истинските майни. Ние си го използвахме за осветление, вие сте щели да го използвате за закупуването на седалки. 18 000 на брой. Цената на една седалка излиза над 50 лв. Мой приятел със строителна фирма ми каза, че за 25-30 лв може да купи седалка, която да издържи и радиацията и топлината на атомната бомба от Хирошима! Къде отива разликата? Това е въпросът,който ти трябва да си зададеш! Ако имаш повече от стандартните за ботевист 3 мозъчни клетки. Базата в Коматево излиза не повече от 3-3,5 милиона лв. Само на строителната фирма на ЦВ му излиза 10 милиона? Пак пране на пари, кражби на държаваната хазна чрез завишена себестойност и чрез източване на ДДС. За корупционните схеми, даването на големи улици да бъдат асфалтирани от строителната фирма на банка близка до ДПС стана въпрос по-горе. Бих допълнил с едни 400 000 лв, дадени на един футболен клуб наследник на един друг подбалкански такъв, за ремонт на басейн?!!!! Връзката м/у футбола и плуването е ясна само на вас идващите на работа и на мач в Градът на Локо под 7-те тепета!!!!!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Удобно си пропуснал, а може би и аз, че ще се закупува и табло, както и рекаро седалки. Така връзва ли се бюджета?
Ти самият по-горе потвърди моите думи, че парите са за седалките на стадиона. Ясно е, че ще крадете яко. Няма смисъл да се отмяташ от думите си: табла, мабла и т.н. 1 000 000 лв за 18 000 седалки! Това беше обявено от жълтото ръководство. Оттам насетне всеки, който е виждал поне калкулатор в живота си, може да разбере за 5 секунди, че съм прав.
Тате, как се пише любов?
- plovdivram
- Контакти:
В интерес на истината е така... Техният 1 млн. лева бе обявен, че ще бъде за Информационно табло + 18 000 седалки... друг е въпроса, че НИКОЙ още не е видял нито седалките, нито въпросното табло... При положение, че при нас имаше СЛОЖНА процедура (конкурс) за изпълнител, то ми е интересно какво се случи при тях... Бе обявено, че Общинския съвет е гласувал парите (целево) да бъдат отпуснати, но така и не стана ясно дали са закупени тези седалки и табло и ако е така - къде са?!! И ако все пак ги има - по какъв начин бе избрана фирмата, която е доставила това табло и другата - със седалките!!!
Ето какво пише тук:
Ето какво пише тук:
Община Пловдив обяви конкурс за нови седалки и табло на стадион „Ботев“
29 април 2013 14:06 | Дарик Пловдив |
Конкурс за доставка и монтаж на близо 18 000 седалки за стадион „Христо Ботев" и ново информационно табло обяви Община Пловдив. Седалките и модерният екран ще бъдат монтирани на трибуните на съоръжението след обновяването му. Още 252 VIP-места и 30 стола за резервните скамейки на стадиона са включени в изискванията на Общината към бъдещия изпълнител на поръчката.
Стадион „Христо Ботев" ще бъде обновен изцяло, като реконструкцията ще започне от култовата за феновете на Ботев „Трибуна Изток" след края на градското дерби с Локомотив. Парите за нови седалки и табло на стадион „Христо Ботев" са част от плащанията на правителството за приетия от Пловдив софийски боклук.

А как очакваш въпросните седалки и табло да са доставени, след като тепърва започва ремонт на стадиона? Ще ги видим най-рано догодина по това време. Надявам се....
DarkPsy написа:Тази същата " жълта върхушка" не ви ли направи осветление? Малко лицемерничко ми звучите.
абе вие или помните 3 секунди или се правите на ощипани моми осветлението е с парите които общината отпусна но колкото на нас толкова отпусна и на вас и доколкото се сещам са част от парите за базата ботевъ вилидж а ако греша значи с тях е плащано пепсито и кебапите
- plovdivram
- Контакти:
DarkPsy написа:А как очакваш въпросните седалки и табло да са доставени, след като тепърва започва ремонт на стадиона? Ще ги видим най-рано догодина по това време. Надявам се....
Това което очаквам е както при нас всичко е ПУБЛИЧНО така да бъде и при вас, а не Общината да обявява, че дава по 100 000 лева на двата клуба за БЕЗПЛАТНИ билети, а при едните те да отидат за МАЛОМЕРНО игрище с изкуствена трева за ДЮШ, а при другите да не става ясно какво точно се е случило с тях... След това Общината да каже, че ще даде по 1 млн. лева и на едните и на другите... при едните всичко ПАК да е ВИДИМО и ПУБЛИЧНО (т.е. хората да знаят от началото до края какво се случва) - НАЛИЦЕ Е ОСВЕТЛЕНИЕТО!!! При другите пак НЕЯСНО!!! Обявен УЖ конкурс предди близо половин година, а не става ясно какво се е случило на този конкурс... имало ли е ФИРМИ, намало ли е такива.... Ако е имало - кои са те.... какво са предложили ... ИМА ли сделка - няма ли сделка!!! Ето затова говорим... 'щото много е лесно тогава на такива като botevforever да си говорят НЕБИВАЛИЦИТЕ, затова как сме били в "тежест на Общината" все едно тя е дала на нас нещо за сметка на вас, че чак и някакви внушения се опитва да вкара, че видиш ли ощетявани са всички граждни на Пловдив!!! е, при нас поне е ВИДИМО как и по какъв начин са "ощетени" гражданите на Пловдив, докато при вас май нещо не става ясно (поне засега)!!! Говорим за ОБЩИНСКИТЕ пари!!!

Виж сега.Тази дискусия тръгна от мнението на firе,че жълтурите в общината ви пречили за Бесика. Аз само казах, че не мисля да е така, а и досега не съм забелязал общината да е попречила за каквато и да е реализация около Лаута. Много добре си спомням, че иска да ви даде стадиона на концесия, само че няма кой да го вземе.Това пак ли е пречене? Тези дни открихте хубава детска площадка. Доколкото знам общината помогна, нали така? Просто подобни мнения като това на гореспоменатия са неприемливи. Тук не става дума за фенщина, за локомотивци или ботевисти.Става дума за Пловдив. Никой на никого няма да пречи, щото бил фен на другия отбор.Поне така смятам аз.