крАСАВци написа:tmanolov написа:Може ли някой от вас да ми каже за какво протестирате? Не против какво, а за какво и кой предлагате да го направи това нещо? И още един въпрос - какво постигате с малоумното блокиране на магистралата? Ако искате нещо - напред към парламента или джумаята и там блокирайте, мачкайте, спирайте каквото си искате, но с какво право ми пречите на мен, човекът, който изкарва пари в тази държава наречена България, да работи и да изкарва тези пари и/или да отиде на почивка?
Добро начало биха били едни нови избори и промяна на конституцията.
Иначе и пред парламента и пред джумаята сме протестирали, след като там на никого не пречим време беше и за автомагистралата.
Защо да ме интересува мен, че ти преча след като теб не те интересува какво се случва в страната и как живеят останалите българи?
Аз също работя и изкарвам пари в тая държава, недей ни дели само.
Да му отговоря на потребителя по-горе - за жълтури по протестите нито съм видял нито чул да ти кажа честно.
Дори идват само 4 5 момчета ваши и то с НАС!Тъй че ми е ясно колко си информиран кой къде ходи и как.
ами май не разбираш какво ти казвам - искате нещо, ок, действайте демократично, щото нали сте демократи? Основно правило на демокрацията е, че твоята свобода свършва там, където започва моята (и обратното) - ти защо ми ограничаваш свободата? Ако аз ти нахълтам в къщата под предлог, че не задоволяваш жена си правилно, а аз мога да я задоволя, ти ок ли ще си? Друго основно правило на демокрацията е, че волята на народа се проявява на избори - е, избори имаше преди 2 месеца и резултатът от тях е такъв, какъвто е. Ти гласува ли? Щото народът, от чието име имаш наглостта да говориш, се е произнесъл - хубаво-лошо, това е волята на народа и той иска така. Това е демокрация в действия. Не ти ли харесва?
Нова конституция - наясно ли си какво означава това? Знаеш ли как се променя (случайно съм юрист)? Знаеш ли какво е Велико НС? Или си чул едан мантра и си я повтаряш? Да поговорим малко в тази насока искаш ли?
Деструктивизъм всеки може да прокарва - за мен най-лесното е, следващият път, когато блокирате магистралата, да поведа недоволните тираджии и да ви смачкаме онези 15-20 фена - това решение ли ще е, защото, ако си учил физика, ще знаеш кой е третия закон на механиката за действието и противодействието? Не забивайте в тази тема - не е от полза за никого, сбъркали сте адресата. Ако искате нещо - обърнете се към дебелите чичковци в областната ви управа, а не към мен. На мен пречите, без аз да ви преча - но не ми е проблем и аз да започна да ви преча. Кой би спечелил от това?