Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Ултрас Пловдив отново на първа линия на протеста

Мнениеот tmanolov » 02 юли 2013 14:29

крАСАВци написа:
tmanolov написа:Може ли някой от вас да ми каже за какво протестирате? Не против какво, а за какво и кой предлагате да го направи това нещо? И още един въпрос - какво постигате с малоумното блокиране на магистралата? Ако искате нещо - напред към парламента или джумаята и там блокирайте, мачкайте, спирайте каквото си искате, но с какво право ми пречите на мен, човекът, който изкарва пари в тази държава наречена България, да работи и да изкарва тези пари и/или да отиде на почивка?

Добро начало биха били едни нови избори и промяна на конституцията.
Иначе и пред парламента и пред джумаята сме протестирали, след като там на никого не пречим време беше и за автомагистралата.
Защо да ме интересува мен, че ти преча след като теб не те интересува какво се случва в страната и как живеят останалите българи?
Аз също работя и изкарвам пари в тая държава, недей ни дели само.

Да му отговоря на потребителя по-горе - за жълтури по протестите нито съм видял нито чул да ти кажа честно.
Дори идват само 4 5 момчета ваши и то с НАС!Тъй че ми е ясно колко си информиран кой къде ходи и как.

ами май не разбираш какво ти казвам - искате нещо, ок, действайте демократично, щото нали сте демократи? Основно правило на демокрацията е, че твоята свобода свършва там, където започва моята (и обратното) - ти защо ми ограничаваш свободата? Ако аз ти нахълтам в къщата под предлог, че не задоволяваш жена си правилно, а аз мога да я задоволя, ти ок ли ще си? Друго основно правило на демокрацията е, че волята на народа се проявява на избори - е, избори имаше преди 2 месеца и резултатът от тях е такъв, какъвто е. Ти гласува ли? Щото народът, от чието име имаш наглостта да говориш, се е произнесъл - хубаво-лошо, това е волята на народа и той иска така. Това е демокрация в действия. Не ти ли харесва?
Нова конституция - наясно ли си какво означава това? Знаеш ли как се променя (случайно съм юрист)? Знаеш ли какво е Велико НС? Или си чул едан мантра и си я повтаряш? Да поговорим малко в тази насока искаш ли?
Деструктивизъм всеки може да прокарва - за мен най-лесното е, следващият път, когато блокирате магистралата, да поведа недоволните тираджии и да ви смачкаме онези 15-20 фена - това решение ли ще е, защото, ако си учил физика, ще знаеш кой е третия закон на механиката за действието и противодействието? Не забивайте в тази тема - не е от полза за никого, сбъркали сте адресата. Ако искате нещо - обърнете се към дебелите чичковци в областната ви управа, а не към мен. На мен пречите, без аз да ви преча - но не ми е проблем и аз да започна да ви преча. Кой би спечелил от това?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 02 юли 2013 14:32

canary написа:Абе вие за мач 2 рейса не можете да се организирате, кво ми говорите посред бял работен ден. Ами поне не го казвайте да ставате за смях.

да издебнат в засада 2-3ма и 20 човека да показват мускули.

Ето ти го отговора, защо не може вие да пишете в нашите теми.Защото бръщолевите само глупости.
И да ти кажа, че не ние пуснахме новината.
Радвам се, че не сме от страната на ония ЦСКА-ри с пиците.Нека ни видят...да знаят каква е нашата позиция.За разлика от някои други, които лаят само по интернет.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 02 юли 2013 14:33

tmanolov написа:
stioks написа:
tmanolov написа:Може ли някой от вас да ми каже за какво протестирате? Не против какво, а за какво и кой предлагате да го направи това нещо? И още един въпрос - какво постигате с малоумното блокиране на магистралата? Ако искате нещо - напред към парламента или джумаята и там блокирайте, мачкайте, спирайте каквото си искате, но с какво право ми пречите на мен, човекът, който изкарва пари в тази държава наречена България, да работи и да изкарва тези пари и/или да отиде на почивка?

после не се чудете защо сме били под робство 500 години... викаш не е важно какво правим, важното е да не ти смущаваме айляка

уф, най-са ми смешни хора, които не познават родната история и на 1% колкото мен да ме поучават :!: :!: :!: И то майни :!: Абе, младйеж, ам'чи точно филибйету все още се наричате с турските си имена, бре, айляк и вие ли ще ми говорите за робство, дето в едно въстание не сте участвали, че даже за срам и позор сте единственият окръг, който си сменя центъра от Пловдив на Панагюрище през 1876. Ама хайде да не слизам на нивото ти в дребнотемието. Изобщо рабра ли ми въпросите и просбва ли се да отговориш или всичко ви е местен шовинизъм тип ботев-локо и темата е как да закачим "жълтурите" на тема дпс?

Сигурно ще ти стане още по-смешно като ти кажа, че имам далечни роднини, които са изклани в Батак и имената са им стоят изписани в музея и в църквата! С това става още по-силна ненавистта ми към тези, които за 30 сребърника отричат род и родина и се крият зад общите си брътвежи за 50лева и платени рейсове. Безсилието им може да роди само това!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:34

tmanolov написа:
крАСАВци написа:

Добро начало биха били едни нови избори и промяна на конституцията.
Иначе и пред парламента и пред джумаята сме протестирали, след като там на никого не пречим време беше и за автомагистралата.
Защо да ме интересува мен, че ти преча след като теб не те интересува какво се случва в страната и как живеят останалите българи?
Аз също работя и изкарвам пари в тая държава, недей ни дели само.

Да му отговоря на потребителя по-горе - за жълтури по протестите нито съм видял нито чул да ти кажа честно.
Дори идват само 4 5 момчета ваши и то с НАС!Тъй че ми е ясно колко си информиран кой къде ходи и как.

ами май не разбираш какво ти казвам - искате нещо, ок, действайте демократично, щото нали сте демократи? Основно правило на демокрацията е, че твоята свобода свършва там, където започва моята (и обратното) - ти защо ми ограничаваш свободата? Ако аз ти нахълтам в къщата под предлог, че не задоволяваш жена си правилно, а аз мога да я задоволя, ти ок ли ще си? Друго основно правило на демокрацията е, че волята на народа се проявява на избори - е, избори имаше преди 2 месеца и резултатът от тях е такъв, какъвто е. Ти гласува ли? Щото народът, от чието име имаш наглостта да говориш, се е произнесъл - хубаво-лошо, това е волята на народа и той иска така. Това е демокрация в действия. Не ти ли харесва?
Нова конституция - наясно ли си какво означава това? Знаеш ли как се променя (случайно съм юрист)? Знаеш ли какво е Велико НС? Или си чул едан мантра и си я повтаряш? Да поговорим малко в тази насока искаш ли?
Деструктивизъм всеки може да прокарва - за мен най-лесното е, следващият път, когато блокирате магистралата, да поведа недоволните тираджии и да ви смачкаме онези 15-20 фена - това решение ли ще е, защото, ако си учил физика, ще знаеш кой е третия закон на механиката за действието и противодействието? Не забивайте в тази тема - не е от полза за никого, сбъркали сте адресата. Ако искате нещо - обърнете се към дебелите чичковци в областната ви управа, а не към мен. На мен пречите, без аз да ви преча - но не ми е проблем и аз да започна да ви преча. Кой би спечелил от това?

Абе човек тука нестава въпрос за политика, тука всичко е толкова плоско и ниско. Тука става въпрос за заяждане на дребно с техните градски противници по футболна линия. Тва го четем и пишем всеки ден. Кво му обясняваш за ВНС и прочие. Важното е да се заяждат на дребно и да се обиждат Жалтити. Чудно ми е как още не са ме баннали да ти кажа.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 02 юли 2013 14:43

Пловдивчани протестират срещу мафиотското управление от 20 години насам, а платените 50-левови обитатели на гората зад ВСИ протестират за връшане ББ :idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 14:48

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NlaxUSn4Oos[/youtube]
:mrgreen:
Последна промяна от bnborisov на 02 юли 2013 14:53, променено общо 1 път.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 юли 2013 14:48

1912plovdiv написа:Пловдивчани протестират срещу мафиотското управление от 20 години насам, а платените 50-левови обитатели на гората зад ВСИ протестират за връшане ББ :idea:

Всеки има приятелю право да протестира и да бъде свободен, само да не пречи на другите.

Едно ми направи много неприятно впечатление. Вижда се на клипа как слизат едни млади момчета с бели кецове и качулки - ултраси и се скупчват на едно място като ни в клин ни в ръкав, докато хората със знамена и плакати са затворили едното платно. На фона на останалите изглеждат просто странно.

Пичове ако това го правите от себе си - похвала, но не вярвам че това става с ясното ви съзнание и чиста душа, непредизвикано от някого. Просто не ми се вярва. Отиват на протест - това са организира футболни фенове и без нито едно знаме, един лозунг, някъв кулаж, абе нещо което като ви види човек да разбере че протестирате срещу някого. Успех!!!

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 02 юли 2013 14:52

Протестиращи сте колкото онези с рейсовете от Турция са неподкупни избиратели. Кажете какво ви е обещал тиквата, ако се върне на власт и как са ви раздали по 50 лв. на човек. Омразата ви към големия Ботев е над всичко.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 02 юли 2013 14:59

canary написа:Феновете на Ботев протестират, но не организирано като вас. На вас ви се плаща за това иначе няма да си мръднете трътките.

Щом сме организирани, това ни прави платени, така ли? В София като излязоха 20 000 на улицата организирано платени ли бяха? Ти си като Болен. Щом хората имат позиция и протестират масово, значи трябва да са платени. Но това е нормално поведение на хора, които подкрепят правителството на ДПС и мафията.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 02 юли 2013 15:02

Dexter Lord написа:Протестиращи сте колкото онези с рейсовете от Турция са неподкупни избиратели. Кажете какво ви е обещал тиквата, ако се върне на власт и как са ви раздали по 50 лв. на човек. Омразата ви към големия Ботев е над всичко.

Първо да те питам ти протестираш ли? И второ, защо намесваш Металик Сопот в тази дискусия?? Явно се притеснявате, че със смяната на властта ще замине и клубчето ви? :mrgreen: Плоско мислене, на прости хора.

Върни се в “Локо Пловдив”