костенурк написа:Магаревица кога ще строи новата трибуна преди или след изборите
А вие кога ще си оправите порутения стадион преди или след байряма?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
костенурк написа:Магаревица кога ще строи новата трибуна преди или след изборите
fena написа:костенурк написа:Истинския Ботев го възродиха фениовете.
Да бе тия ги разправяй във вашата секта. Там си вярвате
Всички фенове в България знаят, че сте на 2 години и половина, и на всичко отгоре откраднахте лиценза на Металик Сопот за да започнете от "В" група, а не от "А" областна както е по закон. Даже и от УЕФА изпратиха писмо, че клуб не навършил 3 години няма право да играе в Евротрнирите. Жалко че си затрихте сами истинския Ботев и сега се радвате на това новизлюпено смешно Сдружение което се издържа с турски пари.
Vict0ry написа:костенурк написа:Магаревица кога ще строи новата трибуна преди или след изборите
А вие кога ще си оправите порутения стадион преди или след байряма?

555 написа:fena написа:костенурк написа:Истинския Ботев го възродиха фениовете.
Да бе тия ги разправяй във вашата секта. Там си вярвате
Всички фенове в България знаят, че сте на 2 години и половина, и на всичко отгоре откраднахте лиценза на Металик Сопот за да започнете от "В" група, а не от "А" областна както е по закон. Даже и от УЕФА изпратиха писмо, че клуб не навършил 3 години няма право да играе в Евротрнирите. Жалко че си затрихте сами истинския Ботев и сега се радвате на това новизлюпено смешно Сдружение което се издържа с турски пари.
Много си далече от истината. Първо не сме откраднали лиценза на Металик, незнам как може да се открадне лиценз. УЕФА не е изпращала никакво такова писмо. За затриване пък е смешно да говориш. Точно ние феновете си съхранихме Ботев. Вие пък позволихте да ви закрият напълно и приехте Велбъжд в Пловдив. После Велбъжд се прекръсти на Локомотив. Факт! ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. За турски пари също не говори, до колкото знам Аджъбадем спонсорира Локо, а не Ботев.

tinko написа:Лаута става идеално за рибарник. Така или иначе след края на първенството спирате да съществувате.
 Оранта не е ли почнала че си във форума?
  Оранта не е ли почнала че си във форума?   

tinko написа:Лаута става идеално за рибарник. Така или иначе след края на първенството спирате да съществувате.
 .
.hetfield написа:Това са чудесни новини и ще е добре дошло за всели следващ инвеститор.Аз от обща култура знам,че се изисква инвистиционна програма,проект,банкова гаранция и още куп неща.Дали Узунов е наясно с това и дали изобщо може да се вярва на такъв човек?Казвам го съвсем безкористно,колкото и да не Ви се вярва.Като пожелание за успех имате го от мен иначе.
 А тук говорим за наем. И в този смисъл, не разбирам какво толкова се радват феновете. Аз бих се притеснявал, защо СОБСТВЕНИКА ни не желае да вземе стадиона на концесия....ама всъщност кой е собственика.....?????? Въпрос с повишена трудност.
 А тук говорим за наем. И в този смисъл, не разбирам какво толкова се радват феновете. Аз бих се притеснявал, защо СОБСТВЕНИКА ни не желае да вземе стадиона на концесия....ама всъщност кой е собственика.....?????? Въпрос с повишена трудност.Muscarin написа:hetfield написа:Това са чудесни новини и ще е добре дошло за всели следващ инвеститор.Аз от обща култура знам,че се изисква инвистиционна програма,проект,банкова гаранция и още куп неща.Дали Узунов е наясно с това и дали изобщо може да се вярва на такъв човек?Казвам го съвсем безкористно,колкото и да не Ви се вярва.Като пожелание за успех имате го от мен иначе.
Тва май не е точно така. Тези неща, които си изброил са задължителни за отдаване на концесияА тук говорим за наем. И в този смисъл, не разбирам какво толкова се радват феновете. Аз бих се притеснявал, защо СОБСТВЕНИКА ни не желае да вземе стадиона на концесия....ама всъщност кой е собственика.....?????? Въпрос с повишена трудност.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта