Очаквано: Марешки напусна Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Очаквано: Марешки напусна Локо Пд

Мнениеот emigo » 17 мар 2013 12:49

Повече от ясно е,че Марешке не е читав човек."Нечистоплътието" му в политиката и футбола му личаха,съвсем ясно.Ето защо смятам,че оттеглянето му от Локо Пловдив ще е полезно отбора на Локомотив.Особено ако си намерят бързо човек с достатъчно пари и желание,да развива отбора.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 17 мар 2013 12:57

Така се получава, след като премиера "назначава" приближени свои хора за собственици на клубове. Така ще стане и с Домусчиев и Цветан Василев, които се чувстваха силни при досегашната власт, но при едно ново правителство конюктурата коренно ще се промени.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2013 12:59

vayk написа:Така се получава, след като премиера "назначава" приближени свои хора за собственици на клубове. Така ще стане и с Домусчиев и Цветан Василев, които се чувстваха силни при досегашната власт, но при едно ново правителство конюктурата коренно ще се промени.

даде само дето Цветан Василев е силен при всички правителства от 15 години насам. Така че "недей да лежиш на тая кълка" :mrgreen:
Последна промяна от bnborisov на 17 мар 2013 13:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 мар 2013 13:00

Успех , момчета .. дано да си намерите нов, добър собственик..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 мар 2013 13:08

vayk написа:Така се получава, след като премиера "назначава" приближени свои хора за собственици на клубове. Така ще стане и с Домусчиев и Цветан Василев, които се чувстваха силни при досегашната власт, но при едно ново правителство конюктурата коренно ще се промени.

Всъщност, кой кого назначава, не е много ясно.... ;) В цял свят политическите сили са креатура на икономическите - истинските господари (не става дума за революционните промени, когато процесът е обратен). 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2013 13:10

Captain Stottlemeyer написа:

Всъщност, кой кого назначава, не е много ясно.... ;) В цял свят политическите сили са креатура на икономическите - истинските господари (не става дума за революционните промени, когато процесът е обратен). 8-)

не е ясно само на балъците :mrgreen:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 17 мар 2013 13:13

Смехория като всичко в България .. да правиш политика чрез футбол може само Берлускони :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 мар 2013 13:35

Още като дойде в Пловдив не ми беше ясно какво търси тук ? Сега съм още по озадачен от престоя му . Поради каква причина някой ще изхарчи няколко милиона за нещо , което очевидно не му носи удоволствие и не му е в кръвта ! Едва ли има някой , който ще хвърли няколко милиона за една година , без да очаква да му се върнат по някакъв начин ? Локото могат само да му благодарят , поне им е изчистил задълженията и е отворил вратата за нови инвеститори (които съм сигурен че ще намерят) ! Обаче престоя му в Пловдив определено си изглежда криминален , какво , как и защо , никой не разбра :?
Последна промяна от za nas e toj religiq на 17 мар 2013 13:37, променено общо 1 път.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 мар 2013 13:44

Марешки е прав, щом не е получил акциите още!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 мар 2013 14:02

Марешки: Да остана? Може, но искам уважение!
Дончо ДОНЕВ, 17 Март 2013; 12:19 Видяна 167 пъти, 4 коментара

Ще построя трибуна Бесика като подарък за привържениците на Локо

- Окончателно ли е решението ви да напуснете Локомотив?

- Човек никога не бива да казва никога.

- Значи може и да останете след края на сезона?

- Да, но това зависи от много неща.

- Кои са те?

- На първо място от отношението на феновете към мен.

- Защо все пак се оттегляте? Ползвате се голямо уважение. На мача с Локо (Сф) дори бе скандирано името ви, което е правено за много малко президенти.

- Това е така, но има хора и които не ме искат. Като онзи, който се беше обявил за председател на фенклуба.

- Нали разбирате, че не е сериозно заради един човек да напуснете голям клуб като Локомотив, където сте инвестирали не малко пари?

- Чуват се и други, но не това е най-важното.

След като давам пари, искам хората да ме уважават. И след като няма отношение, аз не съм мазохист, за да продължавам. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България.

Аз не искам да свързват Локомотив с моята предизборна кампания и политическа кариера. Футболът трябва да е чист от политически вмешателства. Затова постъпвам честно като обявявам решението си още сега. Така по време на кампанията ми Локомотив няма да е намесван с моето име и с която и да е партия.

Освен това аз ще изпълня ангажимента си и ще издържам клуба до края на първенството. Той ще вземе лиценз. Освен това ще изпълня и обещанието си да финансирам изграждането на трибуна Бесика.

- Загубата от ЦСКА повлия ли на решението ви?

- Не. Това е само един мач. Ние направихме 5 поредни победи и един равен. Нормално е след такава серия да има и един слаб мач. Една загуба не може да е причина за такова важно решение.

- Зависи ли оставането ви в Локомотив от изборните резултати?

- Не. Аз името си не съм го изградил покрай политиката, а с бизнеса си, благотворителната и обществената дейност. Аз не влизам в политиката, за да печеля, а за да давам и да помагам.

- И все пак има ли шанс да останете и след края на първенството?

- Да, но това зависи от отношението към мен. Ако преценя, че имам нужното уважение и разбиране, може и да променя решението си.
Без коментар! Линк към статията : http://www.marica.bg/show.php?id=99413
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”