Зимна селекция, "спекулации" и подготовка - 2013 г.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

ЕКСКЛУЗИВНО:Локомотив (Пловдив) привлече играл на Европейск

Мнениеот bianchi » 16 яну 2013 20:40

Локомотив (Пловдив) привлече футболист, играл на Европейско. Става въпрос за талантливия вратар Петър Денчев, който от утре се присъединява към лагера на "черно-белите" във Варна.

23-годишният страж вече се е договорил с родния си клуб и до дни ще парафира договора си. Денчев е юноша именно на "смърфовете", а в кариерата си до момента е играл още в Спартак (Пловдив), Сливен и Черно море. Наскоро обаче младият вратар беше безпричинно освободен от "Тича", въпреки че в продължение на половин година "моряците" финансираха лечението му на скъсани връзки на коляното. Денчев участва на Европейското за юноши до 19 години през 2008-а в Чехия.

След като не беше оценен на "Тича", сега талантливият страж получава възможност да разгърне потенциала си в Локомотив (Пловдив), където ще има за конкурент опитния Йордан Господинов.

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: ЕКСКЛУЗИВНО:Локомотив (Пловдив) привлече играл на Европейск

Мнениеот Levskar_90 » 16 яну 2013 20:51

Голяма звезда привлякохте :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 яну 2013 16:52

Levskar_90 написа:Голяма звезда привлякохте :)

Следващите ни трансфери ще са "двамата пийняка", 'ма остава да изчистят проблемите помежду си "кой-къде и на кого ще вкарва"... Може да пуснеш и затова тема... Ама ако искаш... не бързай... изчакай "Густо ми е Велков" да направи репортаж затова и тогава! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 яну 2013 20:19

plovdivram написа:
Levskar_90 написа:Голяма звезда привлякохте :)

Следващите ни трансфери ще са "двамата пийняка", 'ма остава да изчистят проблемите помежду си "кой-къде и на кого ще вкарва"... Може да пуснеш и затова тема... Ама ако искаш... не бързай... изчакай "Густо ми е Велков" да направи репортаж затова и тогава! :mrgreen:

Не му обръщай внимание на този младеж."Левскар" от Варна /там много обичат левскарите ;) /...имаше един лаф "виж му акъла,крой му шапката" :idea: Момчето е "на всяка манджа мерудия",най-активен в "Спам тема".Явно е почитател на "правилния футбол". :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Зимна селекция, "спекулации" и подготовка - 2013 г.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 яну 2013 22:32

Видях току-що интервюто на Генов...големи хвалби, голямо нещо по адрес на Дънди.
Бил им обещал невиждани и нечувани премии.Въпросът, който възниква е дали нашите момчета ще могат да му вземат парите на Марешки :!:
На сегашния отбор му липсват 2-3-ма футболисти с качества и класа, които да повдигнат малко нивото на отбора.
И аз искам да бием Лудогорец, ама с кой? За отбори като Лудогорец, ЦСКА, и Левски се иска класни футболисти, такива които могат да решат мач, да поведат отбора да дирижират играта и темпото през целия мач.
Без класа само ще вегетираме в първенството тва е...
Иначе съм на път да си променя мнението за Генов като тренер - бях чел негово интервю, в което да казва, че смята Диего да го постави в центъра.
Еврика, майна...най-после! И дано щото Диего не е за бек. Диего е футболист, който умее прекрасно да чете играта, да ти излъже 1,2,3-ма противниково футболисти и може да я подава.
Типичен плеймейкър.Много искам да видя Диего в центъра, като офанзивен халф и в Генов ми е надеждата.
Ако го направи това, ще променя коренно мнението си за Генов относно треньорските му качества.Ако Генов имаше характера и хъса на Кокала щеше да е най-добрия тренер у нас, ама мекушав характер.
Чудно ми е защо Генов търси още един дефанзивен халф, след като имаме Дани и Христо.Ние първо нямаме офианзивен халф.Дори и Диего да го преквалифицира като такъв, кой ще го конкурира и замества да речем.
Така, че Генов търси и плеймейкър :!: :!: :!: Явно типичния плеймейкър в днешния футбол е демоде...само така мога да си ги обясня нещата.
Изображение

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 яну 2013 19:30

Черноморец ще изиграе и четвъртата си контрола в Поморие

На 26-ти януари /събота/, от 12:00 часа, ще се проведе последната контрола на бургазлии, която е в рамките на първия им зимен лагер. „Акулите“ ще премерят сили с тима на „Локомотив“ Пловдив. Срещата ще се състои отново на изкуственото игрище в Поморие. В същия ден приключва и първият зимен лагер на отбора.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 яну 2013 21:25

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 фев 2013 19:52

Диего също подписа с Локо Пд, Владислав Мирчев в групата за Турция

Бразилският халф Диего Фераресо също подписа нов договор с Локомотив Пд. Контрактът е за 2 години и изтича в края на декември 2014 година.

В същото време с черно-белите за втория подготвителен лагер в Турция ще пътува нападателят Владислав Мирчев. 25-годишният футболист е играл в Спартак Вн, Черноморец, БАТЕ Борисов, Анкона, Остенде и Бдин Видин.

Локомотив Пд заминава утре сутринта за Истанбул, откъдето ще лети до Анталия. Треньорът Стефан Генов определи група от 22-ма футболисти. В Пловдив остават вратарят Петър Денчев, Кирил Котев и Тодор Тимонов, които не са напълно готови за игра.

Ето и пълната група от 22-ма футболисти:

Вратари: Йордан Господинов, Минко Жилков, Кристиян Кацарев
Защитници: Костадин Марков, Георги Мечечиев, Христо Стамов, Мартин Кавдански, Павел Ковачев,Атанас Атанасов, Валери Георгиев
Халфове и нападатели: Христо Златински, Даниел Георгиев, Диего Фераресо, Четин Садула, Станислав Маламов, Запрян Запрянов, Николай Николов, Николай Станков, Рангел Абушев, Георги Стефанов, Серафим Михайлов и Владислав Мирчев.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=325631
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 фев 2013 09:33

С Владо Мирчев имам усещането, че ще случим на нападател.Играл е с Бате Борисов в ШЛ, и да го пуснат на Бернабеу срещу Реал вече можем да говорим за нещо сериозно.
Как не го прилпаха Левски или Лудогорец не знам, майна?!Учуден съм, че такъв футболист идва при нас т.е по-точно при "собственик" като варненския мутраген. :roll:
Ама малко ме притеснява дали ще се разберат за заплатата му, след като го харесат.
Дано да подпише...имаме нужда от класен напасател.
В средата сме добре - Златински и Дани дефанзивни, а Диего плеймейкър.
Защитата също е ясна - Атанасов,Кавдански,Котев, крилаца - Маламов и Абушчето, а в нападение - Владо Мирчев и Георги Стефанов
Ейиии ми ние сме готови ве... ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”