Локо Пловдив-Пирин Гоце Делчев (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локо Пловдив-Пирин Гоце Делчев (Прогнози)

Мнениеот Пловдив1926 » 04 дек 2012 13:03

Този мач ще завърши толкова на нула за Локомотив, колкото са го играли играчите на Пирин ГД, по подобие на резултата на Герена.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 04 дек 2012 18:04

4:0 ги отнасяме те свикнаха да ги бият като шкембе в дувар.Все пак им желая успех другия полу-сезон!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 дек 2012 14:00

Я да видим дали ще позная - 4:0

Иначе, каквото и да си говорим, докато тези двамата от снимката не са в отбора - не я бива работата:

Изображение

Марешки нали се върна от чужбина, какво чака - да дойде 36 Май ли?
Какво е това туткане, чудене и мотане за Мартин не знам?!
Аз ако бях на мястото на Мартин кръвно бих се обидил на такова отношение...все едно, че става въпрос за някоя новодошла анонимна печка от топлите африкански страни.Идва ти на крака готов, класен и опитен нападател - точно от какъвто имаме нужда, а нашето ръководство нехае...дейба и шушляците, дейба...само за един кол по врата плачат.
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 05 дек 2012 18:57

Ванко_Ултраса написа:Я да видим дали ще позная - 4:0

Иначе, каквото и да си говорим, докато тези двамата от снимката не са в отбора - не я бива работата:

Изображение

Марешки нали се върна от чужбина, какво чака - да дойде 36 Май ли?
Какво е това туткане, чудене и мотане за Мартин не знам?!
Аз ако бях на мястото на Мартин кръвно бих се обидил на такова отношение...все едно, че става въпрос за някоя новодошла анонимна печка от топлите африкански страни.Идва ти на крака готов, класен и опитен нападател - точно от какъвто имаме нужда, а нашето ръководство нехае...дейба и шушляците, дейба...само за един кол по врата плачат.

То изтървем ли Мартин Камбуров, при положение, че пари се намериха за заплатата му, си е чисто престъпление!Играч който може да стане втори голмайстор на тима, след Христо Бонев и ти да се мотаеш, ужас!!!Може да стане така , че името му да се възпява всеки мач , само трябва да се върне при нас!!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 дек 2012 11:56

Мартин сам си казва в едно интервю, че Марешки не го иска.
Марешки, обаче е хал-хабер...не мисля, че му е проблем да извади 10 000лв. за Мартин, нито пък, че Мартин ще му развали концепцията за отбора ако се завърне на Лаута.
На Марешки някой му говори против Мартин за да не го иска :idea:
Наско Узунов едва ли...значи е Бонев, който пред феновете говори едно, пред медиите друго а пред Марешки съвсем друго.Не мога да разбера тарторите, обаче защо мълчат? Попитах, но не ми се отговори, вместо това Айриша ми изтри поста, което явно му се е видяло по-лесно, отколкото да обясни положението, около Мартин.
Щото ако и ние феновете толкова го искахме щяхме да направим нещо... с два транспаранта и скандиране името на Мартин е ясно, че нищо няма да стане.Учудвам се на апатията от страна на тарторите...има някаква причина да мълчат, която само те си знаят.Коцето Славов да питам къде е? Що и той мълчи? Една дума не съм го чул да обели за Мартин.
Най-добре си бяхме при Мартин Вълков, ама никой пророк не е без почит, освен в своя си дом.
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 дек 2012 16:48

Ванко_Ултраса написа:Мартин сам си казва в едно интервю, че Марешки не го иска.
Марешки, обаче е хал-хабер...не мисля, че му е проблем да извади 10 000лв. за Мартин, нито пък, че Мартин ще му развали концепцията за отбора ако се завърне на Лаута.
На Марешки някой му говори против Мартин за да не го иска :idea:
Наско Узунов едва ли...значи е Бонев, който пред феновете говори едно, пред медиите друго а пред Марешки съвсем друго.Не мога да разбера тарторите, обаче защо мълчат? Попитах, но не ми се отговори, вместо това Айриша ми изтри поста, което явно му се е видяло по-лесно, отколкото да обясни положението, около Мартин.
Щото ако и ние феновете толкова го искахме щяхме да направим нещо... с два транспаранта и скандиране името на Мартин е ясно, че нищо няма да стане.Учудвам се на апатията от страна на тарторите...има някаква причина да мълчат, която само те си знаят.Коцето Славов да питам къде е? Що и той мълчи? Една дума не съм го чул да обели за Мартин.
Най-добре си бяхме при Мартин Вълков, ама никой пророк не е без почит, освен в своя си дом.

Марешки не се поддава на натиск, за Узунов се каза толкова много и нищо!Тарторите просто са сменили тактиката, по-точно ми се иска да е така- тихата „война“ ,пък дано Марешки да „прогледне“!

А засега без Марешки няма как!!!Трябва да се търпи докато дойдат по- добри времена!

Ако не вземем Мартин, само да свърши времето на Марешки и ще го изпратим като Галка(оооо, галя курвата)
ПОНЕ АЗ ТАКА ЩЕ ГО ИЗПРАТЯ, няма да забравя подобно престъпление!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 дек 2012 19:12

Ванко, тука в тоя форум не очаквай някой да ти каже подобна информация. Не е сериозно просто. Препоръчвам ти да станеш член на организацията Спортклуб и да почнеш да ходиш на срещите на тази организация. Доста неща ще ти станат по-ясни ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 дек 2012 21:19

Пловдив1926 написа:Ванко, тука в тоя форум не очаквай някой да ти каже подобна информация. Не е сериозно просто. Препоръчвам ти да станеш член на организацията Спортклуб и да почнеш да ходиш на срещите на тази организация. Доста неща ще ти станат по-ясни ;)

[offtopic]Мда,така ще е най-добре,но Ванко държи на конфиденциалността. ;) На последния домакински мач го видях,на излизане от стадиона бях "на една ръка разстояние".Ако има желание,във вторник сам ще го закарам на сбирката. :lol:[/offtopic]

За мача с Пирин ГД.Не знам що си мислите,че мача ще бъде лесен.Ще бъде много добре,ако победим,това ще даде на нашия отбор спокойствие и зимата ще си прекараме чудесно.Но това няма да стане лесно. :idea: Даже се притеснявам нашите да не тръгнат в този мач с прекалена доза самочувствие,след няколкото поредни победи...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

lautarulez
Контакти:

Мнениеот lautarulez » 07 дек 2012 21:26

E-ми то къде има лесно? Тя и оная работа не е лесна...
Днес Дани каза, че ги отнасяме тия...и добави, че иначе би било жалко за предните поредни победи ...Наистина са се надъхали да завършим полусезона с победа, въпреки че няколко основни няма да са в игра. Твърда единица!
Изображение

ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ- ТАМ,
КЪДЕТО ЛОКОМОТИВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 08 дек 2012 09:57

priceles написа:5:0

Споко времето до погребението и гроба на Миньоро е близко!

Върни се в “Локо Пловдив”