Локо Пловдив-Пирин Гоце Делчев (Прогнози)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Локо Пловдив-Пирин Гоце Делчев (Прогнози)
Този мач ще завърши толкова на нула за Локомотив, колкото са го играли играчите на Пирин ГД, по подобие на резултата на Герена.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
4:0 ги отнасяме те свикнаха да ги бият като шкембе в дувар.Все пак им желая успех другия полу-сезон!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Я да видим дали ще позная - 4:0
Иначе, каквото и да си говорим, докато тези двамата от снимката не са в отбора - не я бива работата:

Марешки нали се върна от чужбина, какво чака - да дойде 36 Май ли?
Какво е това туткане, чудене и мотане за Мартин не знам?!
Аз ако бях на мястото на Мартин кръвно бих се обидил на такова отношение...все едно, че става въпрос за някоя новодошла анонимна печка от топлите африкански страни.Идва ти на крака готов, класен и опитен нападател - точно от какъвто имаме нужда, а нашето ръководство нехае...дейба и шушляците, дейба...само за един кол по врата плачат.
Иначе, каквото и да си говорим, докато тези двамата от снимката не са в отбора - не я бива работата:

Аз ако бях на мястото на Мартин кръвно бих се обидил на такова отношение...все едно, че става въпрос за някоя новодошла анонимна печка от топлите африкански страни.Идва ти на крака готов, класен и опитен нападател - точно от какъвто имаме нужда, а нашето ръководство нехае...дейба и шушляците, дейба...само за един кол по врата плачат.

Ванко_Ултраса написа:Я да видим дали ще позная - 4:0
То изтървем ли Мартин Камбуров, при положение, че пари се намериха за заплатата му, си е чисто престъпление!Играч който може да стане втори голмайстор на тима, след Христо Бонев и ти да се мотаеш, ужас!!!Може да стане така , че името му да се възпява всеки мач , само трябва да се върне при нас!!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Мартин сам си казва в едно интервю, че Марешки не го иска.
Марешки, обаче е хал-хабер...не мисля, че му е проблем да извади 10 000лв. за Мартин, нито пък, че Мартин ще му развали концепцията за отбора ако се завърне на Лаута.
На Марешки някой му говори против Мартин за да не го иска
Наско Узунов едва ли...значи е Бонев, който пред феновете говори едно, пред медиите друго а пред Марешки съвсем друго.Не мога да разбера тарторите, обаче защо мълчат? Попитах, но не ми се отговори, вместо това Айриша ми изтри поста, което явно му се е видяло по-лесно, отколкото да обясни положението, около Мартин.
Щото ако и ние феновете толкова го искахме щяхме да направим нещо... с два транспаранта и скандиране името на Мартин е ясно, че нищо няма да стане.Учудвам се на апатията от страна на тарторите...има някаква причина да мълчат, която само те си знаят.Коцето Славов да питам къде е? Що и той мълчи? Една дума не съм го чул да обели за Мартин.
Най-добре си бяхме при Мартин Вълков, ама никой пророк не е без почит, освен в своя си дом.
Марешки, обаче е хал-хабер...не мисля, че му е проблем да извади 10 000лв. за Мартин, нито пък, че Мартин ще му развали концепцията за отбора ако се завърне на Лаута.
На Марешки някой му говори против Мартин за да не го иска

Наско Узунов едва ли...значи е Бонев, който пред феновете говори едно, пред медиите друго а пред Марешки съвсем друго.Не мога да разбера тарторите, обаче защо мълчат? Попитах, но не ми се отговори, вместо това Айриша ми изтри поста, което явно му се е видяло по-лесно, отколкото да обясни положението, около Мартин.
Щото ако и ние феновете толкова го искахме щяхме да направим нещо... с два транспаранта и скандиране името на Мартин е ясно, че нищо няма да стане.Учудвам се на апатията от страна на тарторите...има някаква причина да мълчат, която само те си знаят.Коцето Славов да питам къде е? Що и той мълчи? Една дума не съм го чул да обели за Мартин.
Най-добре си бяхме при Мартин Вълков, ама никой пророк не е без почит, освен в своя си дом.

Ванко_Ултраса написа:Мартин сам си казва в едно интервю, че Марешки не го иска.
На Марешки някой му говори против Мартин за да не го иска![]()
Марешки не се поддава на натиск, за Узунов се каза толкова много и нищо!Тарторите просто са сменили тактиката, по-точно ми се иска да е така- тихата „война“ ,пък дано Марешки да „прогледне“!
А засега без Марешки няма как!!!Трябва да се търпи докато дойдат по- добри времена!
Ако не вземем Мартин, само да свърши времето на Марешки и ще го изпратим като Галка(оооо, галя курвата)
ПОНЕ АЗ ТАКА ЩЕ ГО ИЗПРАТЯ, няма да забравя подобно престъпление!
- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко, тука в тоя форум не очаквай някой да ти каже подобна информация. Не е сериозно просто. Препоръчвам ти да станеш член на организацията Спортклуб и да почнеш да ходиш на срещите на тази организация. Доста неща ще ти станат по-ясни 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Ванко, тука в тоя форум не очаквай някой да ти каже подобна информация. Не е сериозно просто. Препоръчвам ти да станеш член на организацията Спортклуб и да почнеш да ходиш на срещите на тази организация. Доста неща ще ти станат по-ясни
[offtopic]Мда,така ще е най-добре,но Ванко държи на конфиденциалността.

За мача с Пирин ГД.Не знам що си мислите,че мача ще бъде лесен.Ще бъде много добре,ако победим,това ще даде на нашия отбор спокойствие и зимата ще си прекараме чудесно.Но това няма да стане лесно.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
- Контакти:
E-ми то къде има лесно? Тя и оная работа не е лесна...
Днес Дани каза, че ги отнасяме тия...и добави, че иначе би било жалко за предните поредни победи ...Наистина са се надъхали да завършим полусезона с победа, въпреки че няколко основни няма да са в игра. Твърда единица!
Днес Дани каза, че ги отнасяме тия...и добави, че иначе би било жалко за предните поредни победи ...Наистина са се надъхали да завършим полусезона с победа, въпреки че няколко основни няма да са в игра. Твърда единица!

ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ- ТАМ,
КЪДЕТО ЛОКОМОТИВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ
priceles написа:5:0
Споко времето до погребението и гроба на Миньоро е близко!