Левски - Локомотив Пловдив 27.10.2012г. 18:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив 27.10.2012г. 18:00

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2012 13:24

Боли ме фара как ще свърши тоя мач, ще се видим с приятели, ще си прайм густу-то на трибуната а следващата седмица ще има СЕЧ на жълти пилета в Пловдив :twisted: Сега са се оперили, белкем ги видим, че последните години не са излезли от мишите си дупки :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 окт 2012 18:10

Поредният труден мач, за който съм напълно сигурен, че ще се представим достойно. При нормални условия няма да е чудно ако вземем Х или бием, но смятам, че след резила срещу ЦСКА ще бъдат взети всички мерки да няма втора издънка. Има и нещо като традиция най-големите некадърници от Левски да правят мача на живота си точно срещу нас. Миналата година недоразумението Арс ни вкара два гола, преди повече време имаха един централен нападател, който имаше само един гол и то срещу нас. Все пак надявам се да играем навито и мобилизирано, и шанса, който ни попречи да бием Локо СФ, ЦСКА и Етър този път да бъде с нас и да победим. Не ми се мисли какво дерби ще стане ако излезем след победа над Левски в София.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 окт 2012 18:53

Модератор ЛокоПД написа:
kubik написа:
Имаме един Христо Златински !!!

Бих добавил и Дани Георгиев,Кирил Котев.Стефанов,Маламов и Абушев също не са зле,за нашите БГ стандарти.И ...тва е.Едва ли ще успеем да вземем нещо на Герена.И все пак...надеждата умира последна. ;)

Дани не е същия като миналата година .Котев си е кара айляк .

Стефанов сам срещу вратаря в н-та поредни мачове изпуска .
Абушев единствено става да се пуска като резерва ,там му е силата . Всички мачове като титуляр беше фигурант на терена .
Маламов нещо го играе звезда ,работат му е пораснала !да се правиш на циркаджия в контролата с любимец ., а в официалните мачове да не можеш да подадеш на 2 метра :?

Не са зле ,ама за ''б'' група
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 окт 2012 19:03

Ванко_Ултраса написа:kubik, с какво да се напъне Курдов ве, брат...то се иска поне малко да я може.
Честно Курдов само като го видя как тича, майна и се хващам за корема от смях :lol:
Иначе, колкото до играта ни - можем да изненадаме всеки противник, тъй като играта ни е "организиран хаос" и можем да объркаме всеки . :mrgreen:

Не знам обаче имам някакво усещане ,че ще стане първия и единствен нападател играл някога в Локомотив Пловдив без да вкара гол цял сезон . Много го мързи !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2012 20:29

Кубик, дано не страдаме като жълтите 10 г., брат...ей за това се моля аз...Курдов да ни е проблема на нас :(
Както разбра вече от днес нямаме официален сайт :?
Варненската мутра и двамата му солташаци нямат срам, брат. :x
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 24 окт 2012 21:33

Ванко_Ултраса написа:Кубик, дано не страдаме като жълтите 10 г., брат...ей за това се моля аз...Курдов да ни е проблема на нас :(
Както разбра вече от днес нямаме официален сайт :?
Варненската мутра и двамата му солташаци нямат срам, брат. :x

Ванко, ти ще страдаш цял живот, мой човек. Ако обичаш,спри да споменаваш "жълтите" във всеки един пост БЕЗ повод.
Да не стане так, че освен тях, и ние да почнем да ти припомняме какъв ти беше подписа преди време. Дръж се като нормален човек.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2012 21:44

Точно ти си никой да ми казваш на мен аз, колко ще страдам и т.н.
Големи съдници сте тук, майна...направо - не хора, а богове :mrgreen:
Много хора споменават жълтите без повод, но освен на мен, на друг не съм забелязал да правиш забележка.
Ти се вкисваш при всеки мой пост, така че много не ти обръщам внимание...свикнал съм ти да ме гониш още от Лпортала :)
И какъв ми беше подписа, че не мога да си спомня?
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2012 21:46

Ванко_Ултраса написа:И какъв ми беше подписа, че не мога да си спомня?

[offtopic]"Купата или смърт !" А някой беше написал "Значи...смърт".[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2012 21:55

Купата или Смърт го видях в един пост на Христо...аз не съм го измислил, но на него никой не му направи забележка или поне да му направи впечатление.На мен ми хареса и си го откраднах, след което го наложих с цел да се надъхаме - това не знам, за кой ли път вече ми се налага да го обяснявам! Не мога да разбера защо се хващате като удавник за сламка за това?! Тоя дето го е написал това: "...значи смърт" главата на раменете му е голяма, колкото едно врабче и не е схванал, защо съм го написал това, и с каква цел.Вие откога тръгнахте по техния акъл да се водите?
Сега го разбирам Кокалът, когато каза, че се води кампания срещу него :mrgreen: ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”