Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sheva85
Контакти:

Re: Гонзо на Лаута?

Мнениеот sheva85 » 09 окт 2012 15:56

Освен да му пожелаем успех, въпреки че е левскар дано му потръгне начело на смърфовете :geek:

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 09 окт 2012 15:58

С риск да ме анатемосате....дали не се маха Кокала заради негативен резултат от прословутия детектор на лъжата?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2012 16:00

На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като Локомотивец :roll: Иначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика :idea: Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 09 окт 2012 16:01

Честито на Локомотивци , ще станат сателит на Левски. :) :)

Потребителски аватар
TeMeJIk0
Контакти:

Мнениеот TeMeJIk0 » 09 окт 2012 16:01

Аз съм с раздвоени чувства за това че си тръгва Кокала ! Според мен той не намери перфекният титулярен състав на Локомотив ! Причината за мен е че отново някой друг му диктуваше кой да играе. Но щом го сменят се съмнявам и да вземат човек с твърда ръка който да не е послушко !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 окт 2012 16:04

Странни неща стават на "Лаута" :roll:
Не се ли справим с интригите вътре в клуба - нищо добро не ни очаква, без значение кой ще ни е собственик и треньор.
Марешки освобождава Велев за обърнете внимание: "слаби резултати" :!:
Г-н Марешки, вие какви резултати сте очаквали, след като ни напуснаха 11 футболисти и на тяхно място взехте баберици?!Какви са ви били очакванията с наличните футболисти да играем като Арсенал ли?
Просто не мога да повярвам, майна...при нас е такъв батак, че не знам дали има оправия.
Очаквам Ясен Петров и човека със синьото сърце на Лаута.
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 09 окт 2012 16:05, променено общо 1 път.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2012 16:04

шивача написа:На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като Локомотивец :roll: Иначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика :idea: Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев :!:

Сигурно е едно. Сега Локо поне няма да продава мачовете си на ЦСКА, както направи през пролетта.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 09 окт 2012 16:05

TeMeJIk0 написа:Кокала не намери перфекният титулярен състав на Локомотив!

Споделям това мнение. Кокала остави противоречиви чувства - някои го харесваха, други не, но като цяло по-скоро положителното отношение към него се дължеше на пълната лиса на алтернативни варианти. В този ред на мисли, Кокала беше приемлив, но нищо повече.

Все пак отдаваме му дължимото уважение за коректното отношение към Локото.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Мнениеот loko_fc » 09 окт 2012 16:06

TeMeJIk0 написа:Аз съм с раздвоени чувства за това че си тръгва Кокала ! Според мен той не намери перфекният титулярен състав на Локомотив ! Причината за мен е че отново някой друг му диктуваше кой да играе. Но щом го сменят се съмнявам и да вземат човек с твърда ръка който да не е послушко !

Именно,Марешки казваше кой да играе и кой не ! Върнете ни Галя Топалова,ще сме в пъти по-добре от колкото при тъпия аптекар !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 окт 2012 16:07

Ако се окаже истина, пожелавам му много успехи с новия отбор!

По ирония на съдбата първото му гостуване в официален мач ще е на Герена. :) Трябва да бъде посрещнат подобаващо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Локо Пловдив”