Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо на Лаута?
Освен да му пожелаем успех, въпреки че е левскар дано му потръгне начело на смърфовете 

С риск да ме анатемосате....дали не се маха Кокала заради негативен резултат от прословутия детектор на лъжата?
На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като Локомотивец
Иначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика
Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- venelin1984
- Контакти:
Честито на Локомотивци , ще станат сателит на Левски.

Аз съм с раздвоени чувства за това че си тръгва Кокала ! Според мен той не намери перфекният титулярен състав на Локомотив ! Причината за мен е че отново някой друг му диктуваше кой да играе. Но щом го сменят се съмнявам и да вземат човек с твърда ръка който да не е послушко !
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Странни неща стават на "Лаута"
Не се ли справим с интригите вътре в клуба - нищо добро не ни очаква, без значение кой ще ни е собственик и треньор.
Марешки освобождава Велев за обърнете внимание: "слаби резултати"
Г-н Марешки, вие какви резултати сте очаквали, след като ни напуснаха 11 футболисти и на тяхно място взехте баберици?!Какви са ви били очакванията с наличните футболисти да играем като Арсенал ли?
Просто не мога да повярвам, майна...при нас е такъв батак, че не знам дали има оправия.
Очаквам Ясен Петров и човека със синьото сърце на Лаута.

Не се ли справим с интригите вътре в клуба - нищо добро не ни очаква, без значение кой ще ни е собственик и треньор.
Марешки освобождава Велев за обърнете внимание: "слаби резултати"

Г-н Марешки, вие какви резултати сте очаквали, след като ни напуснаха 11 футболисти и на тяхно място взехте баберици?!Какви са ви били очакванията с наличните футболисти да играем като Арсенал ли?
Просто не мога да повярвам, майна...при нас е такъв батак, че не знам дали има оправия.
Очаквам Ясен Петров и човека със синьото сърце на Лаута.
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 09 окт 2012 16:05, променено общо 1 път.

шивача написа:На мен ми е интересно дали Гонзо ще обърне палачинката и ще се припознае като ЛокомотивецИначе дали ще е Кокала или Гонзо, не виждам разлика
Дано мачовете с Левски са истински, имайки на предвид факта, че Гонзо е в отлични отношения с Батков и Тонев
Сигурно е едно. Сега Локо поне няма да продава мачовете си на ЦСКА, както направи през пролетта.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Irish stout
- Контакти:
TeMeJIk0 написа:Кокала не намери перфекният титулярен състав на Локомотив!
Споделям това мнение. Кокала остави противоречиви чувства - някои го харесваха, други не, но като цяло по-скоро положителното отношение към него се дължеше на пълната лиса на алтернативни варианти. В този ред на мисли, Кокала беше приемлив, но нищо повече.
Все пак отдаваме му дължимото уважение за коректното отношение към Локото.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
TeMeJIk0 написа:Аз съм с раздвоени чувства за това че си тръгва Кокала ! Според мен той не намери перфекният титулярен състав на Локомотив ! Причината за мен е че отново някой друг му диктуваше кой да играе. Но щом го сменят се съмнявам и да вземат човек с твърда ръка който да не е послушко !
Именно,Марешки казваше кой да играе и кой не ! Върнете ни Галя Топалова,ще сме в пъти по-добре от колкото при тъпия аптекар !
Ако се окаже истина, пожелавам му много успехи с новия отбор!
По ирония на съдбата първото му гостуване в официален мач ще е на Герена.
Трябва да бъде посрещнат подобаващо.
По ирония на съдбата първото му гостуване в официален мач ще е на Герена.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!