Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - 31 октомври СРЯДА?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - 31 октомври СРЯДА?

Мнениеот drughi » 14 сеп 2012 17:21

Не е добре, че мача е в сряда, но си мисля, че даже и в сряда стадиона ще е пълен. 12 000 няма как да не се съберем, ако ще и в понеделник сутринта да е.
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 сеп 2012 17:23

Ами мнението на феновете от извънстоличните отбори говори достатъчно за интереса.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 14 сеп 2012 17:24

terata написа:Мхъ, закво само да ви завиждам ми кажи :mrgreen: За Марешки ли, за многобройните титли и купи, за евроуспехите ли ви, кажи за кво? :mrgreen: Дербито на България е едно и се знае и от малките деца, апа вий с жълтурите си мислите квот си искате, нали се сещаш че ми е през оная работа. Просто сте ми смешни :mrgreen:

Като ви изключим ограничените типове говорещи само за титли и евроучастия, на всичко друго останало в България му се гледа Локомотив - Ботев.Факт.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 сеп 2012 17:27

Вариант е да го изместят на 1 ноември,който е неучебен за всички ученици и студенти и така поне ние ще намажем,нас Ботев ни устроива и защото точно тогава сме в тежка серия от мачове ,докато за буферите през сезона има значение само 1 мач,именно заради това 1 ноември ми се вижда компромисен вариант и за всички

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 сеп 2012 17:29

джони написа:Вариант е да го изместят на 1 ноември,който е неучебен за всички ученици и студенти и така поне ние ще намажем,нас Ботев ни устроива и защото точно тогава сме в тежка серия от мачове ,докато за буферите през сезона има значение само 1 мач,именно заради това 1 ноември ми се вижда компромисен вариант и за всички

Те учениците щото се късат да ходят на училище.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 14 сеп 2012 17:29

джони написа:Вариант е да го изместят на 1 ноември,който е неучебен за всички ученици и студенти и така поне ние ще намажем,нас Ботев ни устроива и защото точно тогава сме в тежка серия от мачове ,докато за буферите през сезона има значение само 1 мач,именно заради това 1 ноември ми се вижда компромисен вариант и за всички

За какво се борите вие? :lol:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 14 сеп 2012 17:31

ShooterMan написа:Шопска му работа.Комунистите се притесняват,че жалкарското им дербинце ще бъде тотално засенчено,затова...

Правилно! Затова се предлага едно "подобрение"! Няма да е в 14.30ч., а в неделя срещу понеделник от 03.30ч. през нощта! Без осветление и без телевизия, пък квото стане! :lol:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 сеп 2012 17:31

Не пиши глупости, а си спомни последния мач който ни бихте как се радвахте на един случаен гол. Точно за вас мача ви с Локомотив е мача на сезона. Нас не ни интересува чак толкова много мач с отбор който водим с 3-4 победи.
Изображение

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 14 сеп 2012 17:32

Дано БФС демонстрират поне малко разум и преместят мача в почивен ден!На шефа ми не му дреме дали аз ще съм на стадиона,той гледа неговата работа да върви.На всеки мач трябва да напомняме на дебелог*зите чиновници на Перуката,че не могат да се гаврят с Пловдив.Предполагам,че за много фенове от други селища пловдивското дерби също не е за изпускане!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 сеп 2012 17:35

Би ли ми казал, кой ще да е този единствен мач, който да има значение, за да не се трепя да ходя на другите?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”