Освободиха и капитана на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Освободиха и капитана на Локомотив

Мнениеот nikivarna » 06 авг 2012 15:49

Кролик написа:Честно и откровенно ви съжалявам за недоразумението Марешки. Сега можем да се състезаваме кой собственик е по тъп: нашите борчета от трибуквието или вашия аптекар.

аааа техният печели без никаква конкуренция. Сега току виж им дал сиропи за кашлица и на тях. От сега ми е жал за Локо ,че ми бяха симпатичен отбор
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 авг 2012 15:55

В тоя форум много деца на Баба Ванга мама му стара :) Да минат 2-3 кръга ще си говорим :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 06 авг 2012 16:09

Аз лично съм със смесени чувства в случая,но по-скоро случилото се ме радва!
От една страна,Здравко и Данчо с опита и борбените си характери можеха да помогнат изключително много в есенния дял от шампионата,в който ще ни е много трудно след промените в клуба,........ и ще градим облик в движение!
От друга пък,като ще се прави "ново лице"на отбора,по-добре е да се направи изведнъж и то в началото на сезона отколкото зимата,когато шампионата ще е преполовен и няма да е време за кардинални промени!....Мисля,че Илиян ще се справи много добре на поста на Лазаров!
Здравко за мен,винаги ще остане като невероятен футболист,който очуди с "ренеснса" си на тези години не само черно-белите фенове но и цялата футболна общественост! На него дължим огромна част от големите успехи на отбора през последните 2 години,както в борбата за отцеляване в началото,така и до последния му мач за нас! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО ВЕЛИКАНЕ! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!!
За Данчо може да се каже почти същото,което казах за Здравко! Много даде на отбора,пример за борбеност и непримиримост на терена! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ И НА НЕГО..........!
...........Има и една друга истина за тези двама футболисти а тя е,че двамата бяха лидери,които много често се караха по време на мачове и създаваха суматоха на терена а и в съблекалнята,особено Здравко! Бяха "остри камъни",които не биваше да стоят един до друг а това водеше до рацепление в редиците ни! Отново Здравко беше по-дейния в това отношение! Сега младите ще имат повече шанс за изява а и самочувствието им ще има поле за развитие,защото при наличието на имена като Тодоров и Лазаров те бяха обречени на "второстепенност"! Сега е тяхното време,сега е техния шанс!
Убеден съм обаче,че случилото се днес в никакъв случай няма да е за лошо,както някои побързаха да заклеймят,а напротив! ФАКТА,че в отбора остават футболисти като Златински и Дани Георгиев е далеч по-радващ и достоен за внимание,отколкото да се оклюмваме от освобождаването на двама от лидерите ни! Щом Ицо и Дани остават,значи приказките за низки заплати и ръководна неориентираност от страна на новия собственик се разбиват на пух и прах, и даже показват една доста добра и разумна гледна точка,за бъдещето на отбора! Здравко и Данчо всеки момент свършваха с футбола а Ицо и Дани са в най-хубавата футболна възраст, и още дълго могат да дават на отбора ни,както и да бъдат едни достойни негови лидери!
Завръщането на Кавдански също е радващо,защото ако и Котев се възстанови бързо и влезе в ритъм,и при наличието на гръка и кипъреца,от тежката ситуация в зашита,която беше до вчера с тези играчи мисля,че няма да изглеждаме никък зле отзад!? Трябва ни поне един свестен нападател,но Велев днес казва,че ще дойдат още футболисти! Дай боже да са офанзивни! При наличето на Тимонов,Илиян,Маламов и Спасов обаче,дори да не вземем нови отбора добива не лош вид и определено могат да ни изненадат с неочаквано добри игри! В началото със сигурност ще ни е много трудно имайки в предвид програмата и обновения ни напълно отбор,само дни преди старта,но с всеки следващ мач ще вървим нагоре! Няма да сме сред челниците и да бъдем оня непобедим домакински отбор,но се надявам да не се борим за оставане и да наблегнем на изграждането на нов и силен отбор за идните години! На всичкото отгоре,Локомотив Пловдив има и най-вярната и обичаща публика,която съм убеден,че ще е най-големия помощник на отбора и треньора му за да успеят заедно да тръгнат нагоре,както го правят постоянно през годините,въпреки нестихващите несгоди,които сполитат Пловдивчани особено в последното десетилетие! Едва ли има клуб у нас освен "двата държавни",който би отцелял не само в елита ами и в по-долните дивизии при нещастията,които сполетяха черно-белите през последните години????????? Те обаче успяха и съм убеден,че и този път ще го направят по най-добрия начин въпреки долните провокации от страна на платени медии и недоброжелатели..................! САМО ЛОКО!
Последна промяна от fire на 06 авг 2012 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 06 авг 2012 16:11

Пловдив1926 написа:В тоя форум много деца на Баба Ванга мама му стара :) Да минат 2-3 кръга ще си говорим :)

:mrgreen: Най-важното е да не се затриват футболни отбори които имат история в България,както се случва в последните години...Пожелавам успех и на Локото и на всички други български отбори,нека има феърплей и повече футбол,нека се работи правилно с децата,да израстват,да показват добрите си качества и да се успее да се върнат повече фенове по стадионите... Успех!!!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 06 авг 2012 16:32

Много съм доволен, че Здравко вече не е част от Локомотив.
Със Здравко Лазаров в съблекалнята никога не можеше да има КОЛЕКТИВ в Локомотив. Желая му успех в Славия!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 06 авг 2012 16:41

Щука, как ти се вижда следното. Лагер, всички се скъсват от тичане, режим, пазят се за финала с Лц, а Здравко го няма? По някое време се прибира с кола, от конгрес на БСП ил нещо подобно??? И после в съблекалнята, ще се обичат? Освен това си избираше, Коко му ги избираше, кои мачове да играе и в кои мачове да се спъва, като финала с Лц, за купата? Днес разправял: Не ми е за пари, колкото и да ми бяха предложили, щях да се съглася. Що не му предложиха нищо????

Не се гипсирайте с този труден полусезон. Имали сме къде по слаби селекции. Декември месец, ще бъдем в 6-цата, а се надявам и да се прескочили първите 2 кръга от Купата. Имаме много добри футболисти! Тръгнем ли с победа в София и юношите на Литекс ще ядат спара. Вижте Цска и Левски, какви са пародии на отбори в момента. Треньорите им са клоуни от всякъде. Кокала да покаже, че без мизериите на Коко, може да ръководи голям отбор, без да прави циркове като тези с Цска и Лц (2та финала). Да наложи и юноши, това момче украинеца, което жълтите се мъчиха 10 пъти да откраднат, да го пускат да тренира и да играе с мъжете.

Никленов, пак твое момче ще играе в ЛОКО! Гледах Иван Минчев, миналата година, когато играха с жълтите, първия мач, когато не искаха да плащат. Не знаеха къде са и той вкара победния втори гол, 2-1 за Любимец. Що не взеха обаче и сина на Андрей Павлов?

Даксон него чакайте. Ще се оправят двете федерации.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 06 авг 2012 16:44

Всички,които залагаха против отбора на финала ги няма.Хората не са прости и знаят кои са те.Щом аз научих,радвам се че ги няма вече в отбора.Всичко е за добро.Колкото и на "доброжелателите" да не им харесва този факт.Така ,че Локомотивците да са спокойни.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 авг 2012 19:58

Доста противоречив акт на новото ръководство. От една страна, това може да означава, че в отбора има някаква по-дългосрочна стратегия, която да се основава на изграждане на млади и перспективни футболисти, от друга страна, може просто да означава, че не искат да плащат големи заплати. Времето ще покаже. На нас феновете и Данчо и Здравко са ни донесли много щастливи моменти и можем само да им благодарим, за това, което са дали на любимият Локомотив и да им пожелаем успех.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2012 20:28

Лазаров не е ли на 100г.?
Ако не беше Марешки,до гроб ли щеше да играе в Локо Пд?

Върни се в “Локо Пловдив”