Мнениеот fire » 06 авг 2012 16:09
Аз лично съм със смесени чувства в случая,но по-скоро случилото се ме радва!
От една страна,Здравко и Данчо с опита и борбените си характери можеха да помогнат изключително много в есенния дял от шампионата,в който ще ни е много трудно след промените в клуба,........ и ще градим облик в движение!
От друга пък,като ще се прави "ново лице"на отбора,по-добре е да се направи изведнъж и то в началото на сезона отколкото зимата,когато шампионата ще е преполовен и няма да е време за кардинални промени!....Мисля,че Илиян ще се справи много добре на поста на Лазаров!
Здравко за мен,винаги ще остане като невероятен футболист,който очуди с "ренеснса" си на тези години не само черно-белите фенове но и цялата футболна общественост! На него дължим огромна част от големите успехи на отбора през последните 2 години,както в борбата за отцеляване в началото,така и до последния му мач за нас! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО ВЕЛИКАНЕ! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!!
За Данчо може да се каже почти същото,което казах за Здравко! Много даде на отбора,пример за борбеност и непримиримост на терена! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ И НА НЕГО..........!
...........Има и една друга истина за тези двама футболисти а тя е,че двамата бяха лидери,които много често се караха по време на мачове и създаваха суматоха на терена а и в съблекалнята,особено Здравко! Бяха "остри камъни",които не биваше да стоят един до друг а това водеше до рацепление в редиците ни! Отново Здравко беше по-дейния в това отношение! Сега младите ще имат повече шанс за изява а и самочувствието им ще има поле за развитие,защото при наличието на имена като Тодоров и Лазаров те бяха обречени на "второстепенност"! Сега е тяхното време,сега е техния шанс!
Убеден съм обаче,че случилото се днес в никакъв случай няма да е за лошо,както някои побързаха да заклеймят,а напротив! ФАКТА,че в отбора остават футболисти като Златински и Дани Георгиев е далеч по-радващ и достоен за внимание,отколкото да се оклюмваме от освобождаването на двама от лидерите ни! Щом Ицо и Дани остават,значи приказките за низки заплати и ръководна неориентираност от страна на новия собственик се разбиват на пух и прах, и даже показват една доста добра и разумна гледна точка,за бъдещето на отбора! Здравко и Данчо всеки момент свършваха с футбола а Ицо и Дани са в най-хубавата футболна възраст, и още дълго могат да дават на отбора ни,както и да бъдат едни достойни негови лидери!
Завръщането на Кавдански също е радващо,защото ако и Котев се възстанови бързо и влезе в ритъм,и при наличието на гръка и кипъреца,от тежката ситуация в зашита,която беше до вчера с тези играчи мисля,че няма да изглеждаме никък зле отзад!? Трябва ни поне един свестен нападател,но Велев днес казва,че ще дойдат още футболисти! Дай боже да са офанзивни! При наличето на Тимонов,Илиян,Маламов и Спасов обаче,дори да не вземем нови отбора добива не лош вид и определено могат да ни изненадат с неочаквано добри игри! В началото със сигурност ще ни е много трудно имайки в предвид програмата и обновения ни напълно отбор,само дни преди старта,но с всеки следващ мач ще вървим нагоре! Няма да сме сред челниците и да бъдем оня непобедим домакински отбор,но се надявам да не се борим за оставане и да наблегнем на изграждането на нов и силен отбор за идните години! На всичкото отгоре,Локомотив Пловдив има и най-вярната и обичаща публика,която съм убеден,че ще е най-големия помощник на отбора и треньора му за да успеят заедно да тръгнат нагоре,както го правят постоянно през годините,въпреки нестихващите несгоди,които сполитат Пловдивчани особено в последното десетилетие! Едва ли има клуб у нас освен "двата държавни",който би отцелял не само в елита ами и в по-долните дивизии при нещастията,които сполетяха черно-белите през последните години????????? Те обаче успяха и съм убеден,че и този път ще го направят по най-добрия начин въпреки долните провокации от страна на платени медии и недоброжелатели..................! САМО ЛОКО!
Последна промяна от
fire на 06 авг 2012 16:13, променено общо 1 път.