Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ivan40 » 25 май 2012 22:49

Ванко_Ултраса написа:Като е със свободни агенти ето ти един такъв...тоя на всеки мач ни "шие" -
Нападателят на Монтана Луис Едуардо се раздели с клуба. Играчът изкара на стадион "Огоста" три години. През това време той отбеляза 18 гола.

"Разделям се с Монтана с най-добри чувства. Благодаря на цялото ръководство за вниманието. Тук оставям много приятели. Монтана не е затворена страница за мен и може някой ден отново да се завърна. Имам желанието да играя в отбор с по-големи цели. Сега е време за почивка", коментира пред "7 дни спорт" Луис Едуардо.

Бразилецът има няколко оферти, една от които е от бразилския Насионал. Луис Едуардо, който вчера навърши 27 години, сподели още, че чака втора рожба. 4-годишният Луан ще има сестричка, като това е причината бразилецът да бърза да се прибере при съпругата си.

Странно е как може да имаме такова заспало ръководство, майна?! :shock:

То тва не става за два дена ,спокойно ще ви вземат добри играчи,все пак ще играете в Европа. Всеки ще иска да го видят и дай боже трансферират в що годе добър отбор.Коко има усет за това като Дембеле.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Николай Божов в Локо Пловдив?

Мнениеот obi4am_pirin » 26 май 2012 00:01

Не знам но бързо му запушиха устата за купените мачове на Славия!В Славия така действат кажеш ли истината запушват ти устата...
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 26 май 2012 23:22

не ни трябва ама вьоб6те

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 май 2012 23:43

локо до живот написа:вьоб6те

Как я измисли тая дума бе, майна??? :shock:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

deladog

Мнениеот deladog » 27 май 2012 07:01

Irish stout написа:

Недей така остро - човекът явно е прихванал нещо от екипа, сътворил най-най-новата ви история ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 май 2012 11:20

deladog написа:
Irish stout написа:

Недей така остро - човекът явно е прихванал нещо от екипа, сътворил най-най-новата ви история ;)

Не, това си е ваш приоритет - както присвояването на снимката от посрещането на Царя, която изведнъж се оказа посрещането на вашия отбор пред Военния клуб през 1929 година, който година по-рано се е срутил след Чирпанското земетресение, но за вашата титла е съграден отново, през историята за откраднатата топка, връзката със Св. Августин, ... да не продължавам да изброявам повече. Присвояването на чуждо за свои цели е изцяло ваш прийом. При вас това си е по наследство - наследниците на мандраджийте още разказват за партизанските набези. По-късно същите тези хора станаха първи партийни стожери, деятели на спорта в НРБ, изтъкнати партийни функционери, покровителствали един футболен клуб в Пловдив, който е облагодетелстван за сметка на всички останали.
Много още има да страдате, за да се изравни баланса на незаслужено придобитото от вас по времето на комунизЪма.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 28 май 2012 10:33

Локомотив Пд проявява интерес към вратаря на Литекс Илко Пиргов, приз­наха от „Лаута".
Черно-белите разполагат с Иван Караджов на този пост, след като стана ясно, че Флориан Лучини напуска отбора.
Шефовете на Локо вед­нага започнаха да търсят класен вратар и са се спре­ли на Илко Пиргов. В случай, че не успеят да го привле­кат черно-белите имат два резервни варианта с вратари от отбори от пловдивския регион.

Другата новина от днес е, че Краси Димитров почти сигурно ще заеме мястото на отишлия в Левски Ники Митов и ще стане помощник-треньор на Кокала.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 май 2012 11:17

Най-голямата дупка в отбора на Литекс и ние имаме интерес точно към него. Нека пародията на селекция започне сега.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 28 май 2012 14:05

Пловдив1926 написа:Най-голямата дупка в отбора на Литекс и ние имаме интерес точно към него. Нека пародията на селекция започне сега.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 май 2012 22:30

Не знам, братлета, ама аз никак не съм обнадежден за селекцията с президент като Коко.
Много са причините да имам съмнения към него - нека да започнем от там, че на футболистите ни изтичат договорите, без на Коко да му пука за това.
Защо се изчаква на даден футболист да му свърши договора, че тогава да започнат разговори с него?!
Няма друг клуб по света, който да процедира по този начин.Тези действия на Коко показват липса на всякаква заинтересованост и мислене в дългосрочен план.Тоя човек просто не мисли за повече от 2-3 месеца напред...аз поне така ги чувствам нещата/може и да не съм прав.
Относно това, че някои футболисти си тръгват щото Коко не се съгласил да им увеличи заплатите.
Според вас футболистите ни заслужават ли увеличение на заплатите?
Според мен - НЕ поради простата причина, че футболистите ни не са спечелили нищо - нито титла, нито купа нито пък медали.
Класирахме се за ЕКТ но как - не без помощта на друг отбор...нищо, че Разград си играят за тях.
Колкото до интереса на Левски към Ицо...ми искат го щото им идва без пари.И за Даксон много се говори, че имали интерес, ама не са готови да броят парите за него.Ако Ицо си отиде ще е заради глупостта и недалновидната политика на Коко.
Знаете, че аз бях човека, който най-много недоволстваше за краткосрочните договори, които се подписват с играчите и виждате, че има защо!
Договори от порядъка на 1.5-2г за мен си е простотия!Вместо да им вземе някакви пари на футболистите, които им изтичат договорите Коко ще си остане с пръст в ****!Да си хапе гъза от яд сега и тва е...ако въобще му пука де.
За селекцията взимаме за пореден път шкарто от другите отбори сякаш не сме се класирали в турнирите, ами изпадаме.
Коко нали всяка година обявяваше като цел тия прословути евро-турнири...ми на му сега евро-турнири.
Да го видим до къде се простира мерака му.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”