Vailo написа:а може и нарочно да са го намазали от Локото за да седи мирен през лятото и да не му се въртят в главата трансфери
А аз си мислех,че Емо Велев като левскар го е изкарал от вчерашния мач,за да има няква равнопоставеност,че много силни ставаме иначе

Ако са двама или повече играчи може да се направи проверка на целия отбор и това е, само че къде и кога - това не е написано.
  Ако са двама или повече играчи може да се направи проверка на целия отбор и това е, само че къде и кога - това не е написано.  Клубът се наказва с глоба от 3000 до 6000 лева.
  Клубът се наказва с глоба от 3000 до 6000 лева. Иначе нека на нас да направят,няма лошо!
 Иначе нека на нас да направят,няма лошо!

Ще ми интересно , ако Даксон отнесе по - голямо наказание от "репресираните" сиропаджии . БОК такъв си го "наби" с тия смешни наказания на "сиропаджиите" , че не е истина . Очаквам в най-скоро време да си легализираме допинга и да няма  такива циркове .
  Ще ми интересно , ако Даксон отнесе по - голямо наказание от "репресираните" сиропаджии . БОК такъв си го "наби" с тия смешни наказания на "сиропаджиите" , че не е истина . Очаквам в най-скоро време да си легализираме допинга и да няма  такива циркове .