Всичко за допинг скандала свързан с Даксон

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Положителна допинг проба за играч на Локо Пд

Мнениеот rado. » 07 май 2012 11:58

Vailo написа:а може и нарочно да са го намазали от Локото за да седи мирен през лятото и да не му се въртят в главата трансфери :lol:

А аз си мислех,че Емо Велев като левскар го е изкарал от вчерашния мач,за да има няква равнопоставеност,че много силни ставаме иначе :mrgreen:

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 07 май 2012 12:09

гражданин от село написа:
vpnikolov написа:За да се присъди служебна загуба, трябва да има повече от двама играчи хванати с допинг. :roll:

Не беше ли 3-ма или са го променили?

Ако не ме лъже паметта, трябва да са 3ма или повече... :roll:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2012 12:11

Сега ще извадим един хвръчащ лист ще напишем че доктора е виновен 3 месеца наказание като 80% от този период е между два сезона и всичко е наред.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2012 12:14

Той за това вчера не игра срещу Левски, а относно това, че допинг пробата му е положителна, последствия ако има такива ще са само за Даксон, а и така е редно, все пак трябва да се спазват наредбите.
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2012 12:15

vpnikolov написа:
гражданин от село написа:
vpnikolov написа:За да се присъди служебна загуба, трябва да има повече от двама играчи хванати с допинг. :roll:

Не беше ли 3-ма или са го променили?

Ако не ме лъже паметта, трябва да са 3ма или повече... :roll:

Изобщо в Правилата за допинг контрол на БФС не е предвидена служебна загуба, не пишете наизуст. ;) Ако са двама или повече играчи може да се направи проверка на целия отбор и това е, само че къде и кога - това не е написано. :evil: Клубът се наказва с глоба от 3000 до 6000 лева.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 07 май 2012 12:17

Не беше ли 3-ма или са го променили?[/quote]
Ако не ме лъже паметта, трябва да са 3ма или повече... :roll:[/quote]
Изобщо в Правилата за допинг контрол на БФС не е предвидена служебна загуба, не пишете наизуст. ;) Ако са двама или повече играчи може да се направи проверка на целия отбор и това е, само че къде и кога - това не е написано. :evil: Клубът се наказва с глоба от 3000 до 6000 лева.[/quote]
А на цска направиха ли проверка на целия отбор :?: Иначе нека на нас да направят,няма лошо!

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 07 май 2012 12:20

Няма страшно, не е допинг, няма да му отнемат правата. В сряда ще има заседание на комисията и само ще го смъмрят. Просто е сбъркал с мазило против алергия, нищо общо със зобенето на чорбарите.
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 май 2012 12:21

Neron написа:Сега ще извадим един хвръчащ лист ще напишем че доктора е виновен 3 месеца наказание като 80% от този период е между два сезона и всичко е наред.

+ 1 :!: Ще ми интересно , ако Даксон отнесе по - голямо наказание от "репресираните" сиропаджии . БОК такъв си го "наби" с тия смешни наказания на "сиропаджиите" , че не е истина . Очаквам в най-скоро време да си легализираме допинга и да няма такива циркове .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 май 2012 12:22

Спешно трябва да се премахне "Професионален" когато се говори за български футбол
и българско първенство. Мисля че всички сте съгласни че единствено огромните заплати на
футболистите напомнят за наистина професионален футбол всичко друго вкл. и БФС са
тотален леш !!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2012 12:22

DmG написа:
Captain Stottlemeyer написа:Изхождайки от изнесеното в материала на "Гонг" мисля, че в случая футболистът няма никаква вина и не трябва изобщо да се прави сравнение със "сиропа за кашлица", който бяха пили червенушките. Тук би следвало (според мен) да има някаква глоба за лекаря и клуба.

И се обади турско синия " титан на мисълта" :) :) :) :)

Доста си ми под нивото, за да се занимавам с теб... :lol: Все пак, един безплатен съвет: Не би било лошо, преди да се опитваш да се заяждаш във форума, първо да си оправиш правописа, а второ - да се информираш, защото много пъти се изказваш твърде неподготвен. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Локо Пловдив”