Пловдив1926 написа:Хал хабер, продължаваш да се излагаш. Грам, ама грам не си в час с нещата. Пак повтарям, мача с Ловеч ще е един от малкото истински мачове в България в които всеки ще се опита да спечели, ние имаме коз - публиката, а ГГ - съдята и домакинския фактор.
Ти не знаеш елементарни неща, които се случват в отбора, ама твоя въображаем приятел ти звъни за всяка уговорка. Кой нормален човек би ти казал за някоя уговорка сериозно за да се пънеш във форума на Гонг

Всеки мислещ човек може да си отговори на този въпрос и да претегли думите ти. А те са много, много леки

Добре бе, Ицак този човек е бизнесмен близък е с цялото ръководство, ходи на абсолютно всички мачове на отбора - домакински, гостуване и на подготвителните лагери също, освен това и има общ бизнес с човек от ръкводството.
Аз сега на него ли да вярвам или на теб?
Само не искам да ми слагаш думи в устата казах, за кои мачове мога да говоря.
Тези дни този човек е бил на гости в колегата и е станало на въпрос за мача с Ловеч, но това което той му е казал е, че е било много рано да се говори.
Това са думи, които дословно цитирам, така както съм ги чул.
За мача с Литекс мога да разбера няколко дни след мача, когато се говори с този човек.
От поста ти разбирам, че мислиш по пътя на логиката...кой щял да ми каже на мен такива неща, за да се правя на интересен във форума на гонг.
Аз не смятам, че страдам от някаква форма на шизофрения, за да бъда във форума един, а извън него - друг.
Няма смисъл да правим цирк тук, Ицак.
Като има нещо ще го обсъдим на ЛС, пък ти ако намериш аргументи да ме разубедиш...