Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2012 22:32

Ванко_Ултраса написа:Не смятам да влизам повече в полемика с теб, но не ти прави чест да подскачаш срещу всеки, който не мисли като теб и да обиждаш.

Ванко,що не си размените скайповете с Ицо и там да ги водите тези спорове.Или пък на ЛС ?

ПС.Утре ще идваш ли на мача ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 22:39

Защото аз личен Скайп, Фейсбук и разни подобни нямам...пък и аз проблеми с Ицо нямам.
Утре съм на работа и ще пропусна - няма как да излезна, тъй като колегата ми е в Ловеч и няма как да ме освободят.
Работя в голяма фирма и технологичния процес е не прекъснат...няма как просто да дойда.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2012 22:42

Ванко_Ултраса написа:Защото аз личен Скайп, Фейсбук и разни подобни нямам...пък и аз проблеми с Ицо нямам.
Утре съм на работа и ще пропусна - няма как да излезна, тъй като колегата ми е в Ловеч и няма как да ме освободят.
Работя в голяма фирма и технологичния процес е не прекъснат...няма как просто да дойда.

Добре,разбирам те.В Ловеч ще ходиш ли ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 22:45

Хал хабер, продължаваш да се излагаш. Грам, ама грам не си в час с нещата. Пак повтарям, мача с Ловеч ще е един от малкото истински мачове в България в които всеки ще се опита да спечели, ние имаме коз - публиката, а ГГ - съдята и домакинския фактор.

Ти не знаеш елементарни неща, които се случват в отбора, ама твоя въображаем приятел ти звъни за всяка уговорка. Кой нормален човек би ти казал за някоя уговорка сериозно за да се пънеш във форума на Гонг :) Всеки мислещ човек може да си отговори на този въпрос и да претегли думите ти. А те са много, много леки :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 22:45

Колегата излезна в отпуск и съм сам...как да дойда?
Какво имаш предвид
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 апр 2012 22:51

Ванко_Ултраса написа:Колегата излезна в отпуск и съм сам...как да дойда?
Какво имаш предвид

Ванко хем няма да ходиш на мача хем интриги плетеш . :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 05 апр 2012 22:53

Какво имаш предвид

Е прецакал те е колегата ти. :)
Няма нищо де. :mrgreen: Напиши един от големите си и хубави коментари и недей напомняй на всяка страница за мнението си. Всички го прочетохме.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2012 22:59

Какво имаш предвид

Предлагам ти да пътуваш с мен до Ловеч и обратно,абсолютно "free",с покана за мача.
След Ловеч,играем със Светкавица.Там ще идваш ли ?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 23:01

Пловдив1926 написа:Хал хабер, продължаваш да се излагаш. Грам, ама грам не си в час с нещата. Пак повтарям, мача с Ловеч ще е един от малкото истински мачове в България в които всеки ще се опита да спечели, ние имаме коз - публиката, а ГГ - съдята и домакинския фактор.

Ти не знаеш елементарни неща, които се случват в отбора, ама твоя въображаем приятел ти звъни за всяка уговорка. Кой нормален човек би ти казал за някоя уговорка сериозно за да се пънеш във форума на Гонг :) Всеки мислещ човек може да си отговори на този въпрос и да претегли думите ти. А те са много, много леки :)

Добре бе, Ицак този човек е бизнесмен близък е с цялото ръководство, ходи на абсолютно всички мачове на отбора - домакински, гостуване и на подготвителните лагери също, освен това и има общ бизнес с човек от ръкводството.
Аз сега на него ли да вярвам или на теб?
Само не искам да ми слагаш думи в устата казах, за кои мачове мога да говоря.
Тези дни този човек е бил на гости в колегата и е станало на въпрос за мача с Ловеч, но това което той му е казал е, че е било много рано да се говори.
Това са думи, които дословно цитирам, така както съм ги чул.
За мача с Литекс мога да разбера няколко дни след мача, когато се говори с този човек.

От поста ти разбирам, че мислиш по пътя на логиката...кой щял да ми каже на мен такива неща, за да се правя на интересен във форума на гонг.
Аз не смятам, че страдам от някаква форма на шизофрения, за да бъда във форума един, а извън него - друг.

Няма смисъл да правим цирк тук, Ицак.
Като има нещо ще го обсъдим на ЛС, пък ти ако намериш аргументи да ме разубедиш... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 23:06

Доста добре си развил героя на въображаемия си приятел :mrgreen:

Няколко дена след мача ще разкриеш истината :mrgreen: Добре ме разсмя, признавам ти го :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”