Всички в Ловеч!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Всички в Ловеч!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2012 15:50

big4eto написа:Кво да ти кажа-УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН си :!: Викай си за отбора,радвай си му се,но не гледай в паницата на шампиона :idea: Когато стигнете нашите успехи говорете на голямо сега просто си подкрепяйте отборчето защото такива като вас много-Бироиту,Етъра и тем подобни от дунавския край ! Успехите не се броят по феновете на трибуните а по купите във витрината а на вас те ви липсват и ако не беше оня дето му теглиха куршума да доведе Велбъжд в Пловдив вие да си се клатите още из Б група. Паметник му дигнете дето ви купи 1 титла за да не сте капо :) Ние може да сме 100 човека но си обичаме шампионите и си ги подкрепяме колкото можем,но имаме основание да се радваме на купи и титли а вие се радвайте на скапания си стадион ( кошарите-на КОКО) и нека ние играем на гаража в Европа а вие си слушайте Емилия на бесика :lol:

Бигчето,айде малко по-кротко :!:Първо, ако обичаш,изписвай правилно имената на отборите.Второ - щом за теб са по-важни купите във витрината,ясно какъв фен си.Трето- този дето още не са му теглили куршума,откъде ви изкара вас и къде щяхте да бъдете сега.За купени титли като говорим,не беше ли именно Гриша Ганчев човекът,който каза колко струва една купа и че ако иска,всяка година ще сте шампиони ? Това го каза лично той,в едно интервю пред цяла България.Така че,ако говорим и за паметници,би трябвало да му направите цяла композиция тип Плевенската епопея.Имате основание да се радвате на титли и купи,така е,но вашия собственик няма повод много да се радва,даже беше изпуснал една реплика по Канал 3 цитирам :"И в Европа играем и пак не идват,да е. мама им кво искат?"...Емилия звучи на вашия стадион,не на нашия.

ПС.Към нашите фенове,които пишат в тази тема - няма смисъл от излишна конфронтация,не се заяждайте с хората от Литекс.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 апр 2012 15:53

Никой не се заяжда с тях, те започнаха първи, като коментар под едно мнение от наш фен. Тази тема няма нищо общо с феновете им, но има общо с нашите фенове!
Изобщо не трябва да им се обяснява точно в тая тема, какъв отбор е литекс и къде е бил, на всичко отгоре да се правят, че не знаят и да са оборотни.

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2012 15:55

Нека бе - виж ги като изпушат колко смешни стават. Ама нормално е като се има предвид къде живеят и каква им е ценностната система.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2012 15:58

Гагарин Обича Локо написа:Никой не се заяжда с тях, те започнаха първи, като коментар под едно мнение от наш фен. Тази тема няма нищо общо с феновете им, но има общо с нашите фенове!
Изобщо не трябва да им се обяснява точно в тая тема, какъв отбор е литекс и къде е бил, на всичко отгоре да се правят, че не знаят и да са оборотни.

ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ!!!

Няма смисъл заради отделни хора,да става тука "мазало".Имаме доста приятели в Ловеч,с които държим връзка и с които ще се видим да пием по бира преди мача,така че...Всеки си има право на мнение,но няма смисъл от обиди кой какъв бил и т.н.За тези неща ползвайте ЛС ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 04 апр 2012 16:07

Маршрута е ясен до обяд на работа 14.часа тръгване от града под тепетата през шипка посока Ловеч. Пийване пушване по пътя !!! 17.часа пристигане в Ловеч пиене пушване и влизане на стадиона. Побеждаваме и си тръгваме и пак пийване . Пристига ме си живот и здраве към 01.часа в града под тепетата ,спане 3-4 часа и на работа :( пак.
Защото така ни харесва !!!!!!!!!!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 апр 2012 16:40

Пловдив1926 написа:Да не ти изброявам Евромачове в които се броите на пръсти :)

Я ме светни кои са тези мачове, че сега ми стана много любопитно кои са?

И към модератора : Феновете на Литекс не се заяждат с никой тук, а точно този господин който цитирам прави това след като си позволява да говори доста свободно и да казва кой какъв е и прочие.Да не говорим, че на постера на първата страница е сложена странна емблема за футболен отбор като домакин която не отговаря на истината.Момчето доста тънко се подиграва и подклажда спорове, но май не го виждаш това, така че се вземи мерки докато не е станало късно и си поговори с него.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 апр 2012 16:45

Ориндж Пауър, това е герба на Пловдив! :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2012 16:45

Странната емблема е герба на Пловдив. Мачовете са страшно много. "Феновете" се съобразявайте малко къде пишете, че като изстреляте някой лаф в космоса и после се смеем по една седмица :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 апр 2012 16:52

OrangePower написа:
Пловдив1926 написа:Да не ти изброявам Евромачове в които се броите на пръсти :)

Я ме светни кои са тези мачове, че сега ми стана много любопитно кои са?

И към модератора : Феновете на Литекс не се заяждат с никой тук, а точно този господин който цитирам прави това след като си позволява да говори доста свободно и да казва кой какъв е и прочие.Да не говорим, че на постера на първата страница е сложена странна емблема за футболен отбор като домакин която не отговаря на истината.Момчето доста тънко се подиграва и подклажда спорове, но май не го виждаш това, така че се вземи мерки докато не е станало късно и си поговори с него.

Емблемата,която е до тази на Локомотив ПД,е емблемата на Пловдив и няма нищо общо с отбора домакин.Ще поговоря с "момчето",но нещо не ми харесва менторския ти тон.Имаше наистина мач от евротурнирите,на който бяхте около 800 човека,даже коментаторите на мача бяха учудени.

В чисто футболен аспект,за мен Литекс е най-добрия отбор в първенството.Не знам как го правят,но всяка година имат добра селекция и всяка година изпъква някой.Преди беше Том,после Дока,сега Никасио.Прибавяме и футболисти като Занев,Бодуров,Йеленкович...Мача ще е най-тежкия за този полусезон.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 апр 2012 17:00

Модератор ЛокоПД написа:Имаше наистина мач от евротурнирите,на който бяхте около 800 човека,даже коментаторите на мача бяха учудени.

Съжалявам, че се отклонявам от темата, но такъв мач НИКОГА не е имало! Даже аз не си спомням да е имало мач от евротурнирите, в който да сме били по-малко от 3000 човека. А 3000 сме били с отбори, които не са дразнител от рода на малтийци и т.н. Да не се бъркаш с някой мач на Локо Сф? Защото аз домакински мач от евротурнирите не съм пропускал от години и такова нещо не си спомням да е имало.

Оставям ви да си коментирате, защото наистина това си е ваша тема! ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”