0:1
п.п. Модератор Локо Пд., няма да бързаме да си тръгваме след мача.... ще сме жадни
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center]Модератор ЛокоПД написа:ntodorov написа:Троен мач отвсякъде. Не се наемам с прогноза...Най-добре ще да е, ние да ви победим, а вие да си го изкарате на Левски.Европа-та ви е по-близо през Купата. Ще ви стискаме палци. Вие ни останахте там. Тук е момента да напомня, че сме благодарни на вашите фенове, че ни подкрепиха морално, волево и пиево по време и след кошмарния за нас мач с Ботев Пд. Очаквам празник по трибуните,терена и естетическа наслада от играта ( сигурен съм, че двата отбора имат усет към нея). Нека по-добрия победи.
Писах го и във вашия форум,ще го кажа и тук - след като гледах мача ви срещу червените и нашия мач срещу Локо Сф,имам основателни причини да се притеснявам за мача в събота...Както казваш,нека по-добрия победи.Надявам се ние да сме по-добрите
И още нещо - организирайте си нещата така,че да не се налага да си тръгнете веднага след мача...
jorjy1966 написа:Нищо лично нямам срещу Черноморец,но нали не вярвате ,че срещу вас в събота ще излезе този слаб Локомотив от мача с адашите!2-0 и вие ще се окажете в нашето положение -приземени.Само ЛОКО ЗАВИНАГИ!!!
staria написа:Пичове от морето, симпатични сте ми и вие, и Херо и Стоян, но този мач не го ли вземем, свършва първенството, затова трябва да изорем терена срещу вас и надявам се вземем 3 точки. Пък после ще вземем и на преките ви конкуренти по 3, за да не се сърдите. Успех след този мач, но в събота очаквам да развалим на Стоян рекорда.
staria написа:Пичове от морето, симпатични сте ми и вие, и Херо и Стоян, но този мач не го ли вземем, свършва първенството, затова трябва да изорем терена срещу вас и надявам се вземем 3 точки. Пък после ще вземем и на преките ви конкуренти по 3, за да не се сърдите. Успех след този мач, но в събота очаквам да развалим на Стоян рекорда.
kubik написа:Всичко зависи кой ще нарежда отбора,Коко или Кокала.
Коко ако пак е решил да си пуска Серджиньо и Коцев,резултата е ясен-загуба
Ако остави кокала да си води отбора-победа

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта