Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас)- мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Черноморец (Бургас)- мнения и прогнози

Мнениеот petkan » 08 мар 2012 00:54

Троен мач.... Ако успеем да ви излъжем, ще е максимум с гол. По-вероятно е обаче никой да не отбележи. Дано Стоян Колев да увеличи минутите на суха мрежа с още 90. А после и Европата да не е далечен мираж.... Херо, вярваме в теб!
0:1

п.п. Модератор Локо Пд., няма да бързаме да си тръгваме след мача.... ще сме жадни ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 мар 2012 02:12

Модератор ЛокоПД написа:
ntodorov написа:Троен мач отвсякъде. Не се наемам с прогноза...Най-добре ще да е, ние да ви победим, а вие да си го изкарате на Левски. :) Европа-та ви е по-близо през Купата. Ще ви стискаме палци. Вие ни останахте там. Тук е момента да напомня, че сме благодарни на вашите фенове, че ни подкрепиха морално, волево и пиево по време и след кошмарния за нас мач с Ботев Пд. Очаквам празник по трибуните,терена и естетическа наслада от играта ( сигурен съм, че двата отбора имат усет към нея). Нека по-добрия победи.

Писах го и във вашия форум,ще го кажа и тук - след като гледах мача ви срещу червените и нашия мач срещу Локо Сф,имам основателни причини да се притеснявам за мача в събота... :roll: Както казваш,нека по-добрия победи.Надявам се ние да сме по-добрите :lol: И още нещо - организирайте си нещата така,че да не се налага да си тръгнете веднага след мача... :idea:

Не мисля,че ще бързат,защото имам едно усещане,че ще трябва да черпят след мача за здравето на Херо и таланта на Ст.Колев и останалите :) :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 08 мар 2012 09:41

Нищо лично нямам срещу Черноморец,но нали не вярвате ,че срещу вас в събота ще излезе този слаб Локомотив от мача с адашите!2-0 и вие ще се окажете в нашето положение -приземени.Само ЛОКО ЗАВИНАГИ!!!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 мар 2012 10:04

jorjy1966 написа:Нищо лично нямам срещу Черноморец,но нали не вярвате ,че срещу вас в събота ще излезе този слаб Локомотив от мача с адашите!2-0 и вие ще се окажете в нашето положение -приземени.Само ЛОКО ЗАВИНАГИ!!!

Въобще не сме си го и помисляли. Мач с мач не си приличат и е смешно да се правят прогнози с оглед на предходни двубои.
Ние форумните братя от Черноморец се надяваме на добра игра и празник за всички ни...Е, тайничко ще си искаме и победата де. ;) , но каквото - такова.
Ще ви стискаме палци обаче срещу Левски. Черноморец със сигурност ще ви бъде добър спаринг и точния отбор, с който може да коригирате евентуални слабости за КБ. Успех.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 08 мар 2012 11:20

2:1
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 мар 2012 13:21

Пичове от морето, симпатични сте ми и вие, и Херо и Стоян, но този мач не го ли вземем, свършва първенството, затова трябва да изорем терена срещу вас и надявам се вземем 3 точки. Пък после ще вземем и на преките ви конкуренти по 3, за да не се сърдите. Успех след този мач, но в събота очаквам да развалим на Стоян рекорда.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 мар 2012 15:24

staria написа:Пичове от морето, симпатични сте ми и вие, и Херо и Стоян, но този мач не го ли вземем, свършва първенството, затова трябва да изорем терена срещу вас и надявам се вземем 3 точки. Пък после ще вземем и на преките ви конкуренти по 3, за да не се сърдите. Успех след този мач, но в събота очаквам да развалим на Стоян рекорда.

Щом трябва... :)
Играем мач за мач. За Европата ни е рано. Медали...За, какво са ни ?... Искаме двата отбора да ни напълнят душите, а независимо как е свършил този мач - да го помним с кеф. И вие, и ние. Успех.
[offtopic]Оставям куртоазията на страна. Придържам се към горе казаното, но все пак...Вие и ние ще си искаме победата де. ;)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 мар 2012 22:09

staria написа:Пичове от морето, симпатични сте ми и вие, и Херо и Стоян, но този мач не го ли вземем, свършва първенството, затова трябва да изорем терена срещу вас и надявам се вземем 3 точки. Пък после ще вземем и на преките ви конкуренти по 3, за да не се сърдите. Успех след този мач, но в събота очаквам да развалим на Стоян рекорда.

стариа, много ме цакаше в класирането. По всякакъв начин ме спираш за призовите места - ЛЕ /тройката/, но се надявам поне в събота да не спрете "Черноморец" за ЛЕ ! :mrgreen:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 мар 2012 23:01

Всичко зависи кой ще нарежда отбора,Коко или Кокала.
Коко ако пак е решил да си пуска Серджиньо и Коцев,резултата е ясен-загуба

Ако остави кокала да си води отбора-победа :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 мар 2012 09:12

kubik написа:Всичко зависи кой ще нарежда отбора,Коко или Кокала.
Коко ако пак е решил да си пуска Серджиньо и Коцев,резултата е ясен-загуба

Ако остави кокала да си води отбора-победа :)

Брат, ако си бил на срещата на феновете с Кокала онзи ден, нямаше да имаш съмнение кой нарежда състава ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”