Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 06 мар 2012 23:46

magga написа:Това е направено само, за да не се съберат 4 агитки на едно място в един ден !! Не е конспирация, а нещо що годе смислено, не че пречи пак да стане въргал между жълти сини и черно-бели, но по-трудно ;) Айде лека ви от мен

Не е това, приятел, защото вие Ботев и Лудогорец се срещат в четвъртък а ние както беше предвидено в сряда.. Така че не е това..
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:отборът на Пловдив

Мнениеот Странджата » 06 мар 2012 23:48

Чудя ви се - имате такава прекрасна традиция - просто няма да се явите на срещата :)Едни направихте шампиони, сега може на другите да дадете купата. Нека да е фифти фифти :)
А иначе може ли да ми кажете - просто не знам - кой какво губи и кой какво печели от тази смяна? Ако се вижда с просто око, че Левски печели от смяната, разбирам Узунов. Ако не - просто е един жест, от който навярно само той ще извлече някаква полза.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Re:отборът на Пловдив

Мнениеот AN71 » 06 мар 2012 23:53

Странджата написа:Чудя ви се - имате такава прекрасна традиция - просто няма да се явите на срещата :)Едни направихте шампиони, сега може на другите да дадете купата. Нека да е фифти фифти :)
А иначе може ли да ми кажете - просто не знам - кой какво губи и кой какво печели от тази смяна? Ако се вижда с просто око, че Левски печели от смяната, разбирам Узунов. Ако не - просто е един жест, от който навярно само той ще извлече някаква полза.

И аз чета и чета тъп ли съм не мога да разбра с тази смяна какво е облагодетелстван Левски и с какво е ощетен Лок.ПД ако може тия които реват да ми обяснят ,че аз нещо както казах не мога да схвана :(

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 06 мар 2012 23:53

ми това е като в държавата......... мафията се е срастнала с власта........ хората мизерстват няма уж пари за лекарства и заради това хора умират всеки ден...... а онея си раздават бонуси ......плащаме винетки и си чупим колите ..........а министри президенти и премиери са милиардери от нашите данъци ...........тея дето са намазали си мълчат ама не правят сметка че утре и те може да са там в киреча и да не могат примерно да си купял лекарства ........... така е и в футбола определени фенове се радват на победи постигнати с подпиране от съдии комисии и подобни не футиолни приоми........... но не си правят смека че по същия начин държавта дейстава с тях и си затваря очите за беззаконията и бзчинствата на мутри, цигани,пияни, полицаи насрани прокурори .............

радвай те се .......утре не се чудете защо са ви осъдили че сте се защитили от посегателство или че сте си чупили колата в някоя дупка или че нямате пари да си платите надутото 2-3пъти парно
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 мар 2012 23:54

Странджата написа:А иначе може ли да ми кажете - просто не знам - кой какво губи и кой какво печели от тази смяна? Ако се вижда с просто око, че Левски печели от смяната, разбирам Узунов. Ако не - просто е един жест, от който навярно само той ще извлече някаква полза.

Да ти го обясня по-просто на теб,а и на всички тези,които не могат да "вдянат",или се правят на приятно разсеяни...Проблемът е,че ние в неделя играем с Калиакра,дотам са 500 км.След мач,който няма да е лек,остават петък и събота,като половината ден си е пътуване.Докато Левски играят с Ботев Вр т.е. на 45 мин от София,даже съм сигурен,че ще пътуват в деня на мача.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 06 мар 2012 23:54

Странджата написа:Чудя ви се - имате такава прекрасна традиция - просто няма да се явите на срещата :)Едни направихте шампиони, сега може на другите да дадете купата. Нека да е фифти фифти :)

Обичам когато се правите на интересни.
Не е ли ясно като бял ден.Левски играят в Неделя и за да се подготвят по-добре и искат мача да е в четвъртък защото ние имаме ден повече за почивка.Да обаче ние гостуваме на Калиакра след това и трябва да се пътува 500 км още от събота и се нарушава подготовката на отбора като мача с Левски преди това е в Четвъртък а не Сряда.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

tikvarova
Контакти:

Мнениеот tikvarova » 06 мар 2012 23:55

Симпатяги,

БФС-то е определило Ботев и Лудогорец да играят в сряда, а ЛокоПД и Левски в четвъртък. Къде е проблема? По-добре ли е да се съберат четири агитки - Ботев, Лудогорец, ЛокоПД и Левски по едно и съще време в Пловдив.....!!!!????

А Наско, да не се прави на луд.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 06 мар 2012 23:56

AN71 написа:

И аз чета и чета тъп ли съм не мога да разбра с тази смяна какво е облагодетелстван Левски и с какво е ощетен Лок.ПД ако може тия които реват да ми обяснят ,че аз нещо както казах не мога да схвана :(

Не бе то няма да има значение и Левски са обърнали Профилигата на обратно само и само да го преместят четвъртък ей така от келешлък.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 мар 2012 00:02

tikvarova написа:Симпатяги,

БФС-то е определило Ботев и Лудогорец да играят в сряда, а ЛокоПД и Левски в четвъртък. Къде е проблема? По-добре ли е да се съберат четири агитки - Ботев, Лудогорец, ЛокоПД и Левски по едно и съще време в Пловдив.....!!!!????

А Наско, да не се прави на луд.

Тикварова,чети и другите мнения, преди да пишеш :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 мар 2012 00:06

Уважавам Левски като клуб и феновете им, но това което направи БФС за да угоди на ръководството на синия клуб наистина минава всякакви граници. Значи мача е изместен, за да може сините да имат ден в повече почивка до следващия им двубой за първенство, а това че ние трябва да пътуваме 500 км. до Каварна на никой от мафиотското БФС не му пука и не се съобразява. Ето това е лошото, че за едните се правят промени, а другите кучета ги яли...и това е цял живот :idea:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”