Измами и неправди в българският футбол
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Plovdiv1926
- Контакти:
Re: Измами и неправди в българският футбол
Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?
В името на Пловдив от 1926г. насам!

- Jeff Ament
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?
Вижте собствения си отбор и тогава коментирайте нас!
През 2001 г. Велбъжд се разпада след като неговият собственик Георги Илиев закупува акциите на ПФК Локомотив (Пловдив) и премества отбора в Пловдив. На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за обединение на уставните им капитали и учредяване на нов клуб под името Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а новорегистрираният клуб заема мястото на Велбъжд в "А" група.
12 март 1912 г.

- Plovdiv1926
- Контакти:
Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?

пич, ти май се по-убеден от мен, че Ботев ще играе в Б група.
Тва си е решение на БФС, с подписката ние феновете заявяваме нашето желание, а с посещението си Марин Бакалов е заявил желанието и най-вече възможностите на клуба за това. А дали ще стане и как ще кажат от БФС. Как стане с Берое преди 2 години - тогава май никой не задаваше тоя въпрос?! То още не се знае май дали ще са една ли две Б групите. Вземи и прочети на колко отбора са дадени лицензи.

- Plovdiv1926
- Контакти:
Айде стига де, как ще стане - с решение на БФС. СМени само абревиатурата БКП, БСП, СДС, ДПС. С решение от горе, от партията, правителството, кмета все от горе. Няма ли един път майка му стара да спечелите нещо чесно и почтенно да ви каже човек евала...

Plovdiv1926 написа:Айде стига де, как ще стане - с решение на БФС. СМени само абревиатурата БКП, БСП, СДС, ДПС. С решение от горе, от партията, правителството, кмета все от горе. Няма ли един път майка му стара да спечелите нещо чесно и почтенно да ви каже човек евала...
Ми като излезе решението на БФС ще го видим кво е ве - кво се хабиш от ся.
А тия БКП, БСП-та и т.н. и все от горе може би ще кажеш за кво става въпрос, щото ми прилича на риненето с лопата за което си замълча по-горе.
А колкото до честно и почтенното - аз на наши успехи кажи-рече не съм ставал свидетел, но на един ваш съм бил и ми е малко далече от честно и почтенното.

- Plovdiv1926
- Контакти:
За нищо не съм премълчавал силвъре, просто не са тема на този разговор, а спомен от миналото. Отвори една тема във вашия форум - мизериите които сме правили през годините и мисля, че 10тина страници с постове можем да ти пуснем подплатени с доказателства
Сега видяхте ли се колко смешни бяха напъните ви тези 10 години, защото имено те ви правят още по-смешни сега!!! Жалки сте и цялата спортна общественост ви презира, презират ви и младите мислещи хора, презират ви всички! Сами се убихте потъпквайки последния шанс който имахте да спечелите уважението на другите фенове и на спортната общественост! Вместо това предпочетохте да тръгнете пак както си знаете от едно време с властта напред!
Поздравления! Вие сами се затрихте, затрихте образа който градяхте с лъжи и измислици токова години, но сега вече на всички им е ясно, че не сте нищо повече от казионно отборче!

Сега видяхте ли се колко смешни бяха напъните ви тези 10 години, защото имено те ви правят още по-смешни сега!!! Жалки сте и цялата спортна общественост ви презира, презират ви и младите мислещи хора, презират ви всички! Сами се убихте потъпквайки последния шанс който имахте да спечелите уважението на другите фенове и на спортната общественост! Вместо това предпочетохте да тръгнете пак както си знаете от едно време с властта напред!
Поздравления! Вие сами се затрихте, затрихте образа който градяхте с лъжи и измислици токова години, но сега вече на всички им е ясно, че не сте нищо повече от казионно отборче!

- Yellow major
- Контакти:
Ей "Фалшив печат", 1926 пъти да ти го набият ,пак ще повтаряш едно и също ! Ти си уникално прост малоумен спортист ,който не разбира от аргументи!
Ти ако си от Пловдив както ти е ника щеше да си добре наясно, че ние за разлика от разни комплексари хич не се интересуваме кво мислят другите за нас.
Който ни уважава добре, който ни мрази - направо супер. "Повече врагове - повече чест", както казват по едни други стадиони. Не сме безразлични на никой! Всички големи отбори по света са мразени.
Нямам намерение да отварям други теми - ако имаш какво да казваш давай тука, бъди сигурен че ще ти отговоря. Дай да ги видя тия мизерии?! Дай да го видим това "с властта напред"?
А кой какво е затрил - еми ще видим. Като гледам по вашите реакции сме по-живи от всякога.
Я се огледай добре ве - само за нас говорите, за нас вдигате плакати, за нас пеете.
sad but true!!!

Нямам намерение да отварям други теми - ако имаш какво да казваш давай тука, бъди сигурен че ще ти отговоря. Дай да ги видя тия мизерии?! Дай да го видим това "с властта напред"?
А кой какво е затрил - еми ще видим. Като гледам по вашите реакции сме по-живи от всякога.

Последна промяна от silverbg на 01 юни 2010 18:59, променено общо 4 пъти.
Страшна истерия! Статията си я бива.
Напъна за обяснения от "засегнатата" страна предизвиква огромно желание за едно сладко ... НАЗДРАВЕ!
Ако беше вярно всичко, дето сте го изписали, и ако си му вярвахте, нямаше нито толкова да се дразните, нито толкова да се обяснявате.
Напъна за обяснения от "засегнатата" страна предизвиква огромно желание за едно сладко ... НАЗДРАВЕ!
Ако беше вярно всичко, дето сте го изписали, и ако си му вярвахте, нямаше нито толкова да се дразните, нито толкова да се обяснявате.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!