Измами и неправди в българският футбол

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Re: Измами и неправди в българският футбол

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 17:51

Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 01 юни 2010 17:52

Plovdiv1926 написа:Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?

Вижте собствения си отбор и тогава коментирайте нас!
През 2001 г. Велбъжд се разпада след като неговият собственик Георги Илиев закупува акциите на ПФК Локомотив (Пловдив) и премества отбора в Пловдив. На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за обединение на уставните им капитали и учредяване на нов клуб под името Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а новорегистрираният клуб заема мястото на Велбъжд в "А" група.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 17:53

Силвъре, обясни ми как законно, чесно и почтенно мислите да влезете в Б група. По кой правилник? По кой закон? С думи прости. Съгласихме се, подпсиката е за парлама. Как ще почнете в Б група без да имате общо с АД-то на Христолов, като неговия лиценз е вече невалиден, като не сте били член на БФС 3 години и тн?
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 17:58

пич, ти май се по-убеден от мен, че Ботев ще играе в Б група. :) Тва си е решение на БФС, с подписката ние феновете заявяваме нашето желание, а с посещението си Марин Бакалов е заявил желанието и най-вече възможностите на клуба за това. А дали ще стане и как ще кажат от БФС. Как стане с Берое преди 2 години - тогава май никой не задаваше тоя въпрос?! То още не се знае май дали ще са една ли две Б групите. Вземи и прочети на колко отбора са дадени лицензи.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 18:00

Айде стига де, как ще стане - с решение на БФС. СМени само абревиатурата БКП, БСП, СДС, ДПС. С решение от горе, от партията, правителството, кмета все от горе. Няма ли един път майка му стара да спечелите нещо чесно и почтенно да ви каже човек евала...
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 18:04

Plovdiv1926 написа:Айде стига де, как ще стане - с решение на БФС. СМени само абревиатурата БКП, БСП, СДС, ДПС. С решение от горе, от партията, правителството, кмета все от горе. Няма ли един път майка му стара да спечелите нещо чесно и почтенно да ви каже човек евала...

Ми като излезе решението на БФС ще го видим кво е ве - кво се хабиш от ся.

А тия БКП, БСП-та и т.н. и все от горе може би ще кажеш за кво става въпрос, щото ми прилича на риненето с лопата за което си замълча по-горе.

А колкото до честно и почтенното - аз на наши успехи кажи-рече не съм ставал свидетел, но на един ваш съм бил и ми е малко далече от честно и почтенното. :)

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 01 юни 2010 18:10

За нищо не съм премълчавал силвъре, просто не са тема на този разговор, а спомен от миналото. Отвори една тема във вашия форум - мизериите които сме правили през годините и мисля, че 10тина страници с постове можем да ти пуснем подплатени с доказателства 8-)

Сега видяхте ли се колко смешни бяха напъните ви тези 10 години, защото имено те ви правят още по-смешни сега!!! Жалки сте и цялата спортна общественост ви презира, презират ви и младите мислещи хора, презират ви всички! Сами се убихте потъпквайки последния шанс който имахте да спечелите уважението на другите фенове и на спортната общественост! Вместо това предпочетохте да тръгнете пак както си знаете от едно време с властта напред!

Поздравления! Вие сами се затрихте, затрихте образа който градяхте с лъжи и измислици токова години, но сега вече на всички им е ясно, че не сте нищо повече от казионно отборче!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 01 юни 2010 18:14

Ей "Фалшив печат", 1926 пъти да ти го набият ,пак ще повтаряш едно и също ! Ти си уникално прост малоумен спортист ,който не разбира от аргументи!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 18:16

Ти ако си от Пловдив както ти е ника щеше да си добре наясно, че ние за разлика от разни комплексари хич не се интересуваме кво мислят другите за нас. :) Който ни уважава добре, който ни мрази - направо супер. "Повече врагове - повече чест", както казват по едни други стадиони. Не сме безразлични на никой! Всички големи отбори по света са мразени.

Нямам намерение да отварям други теми - ако имаш какво да казваш давай тука, бъди сигурен че ще ти отговоря. Дай да ги видя тия мизерии?! Дай да го видим това "с властта напред"?

А кой какво е затрил - еми ще видим. Като гледам по вашите реакции сме по-живи от всякога. :) Я се огледай добре ве - само за нас говорите, за нас вдигате плакати, за нас пеете. :) sad but true!!!
Последна промяна от silverbg на 01 юни 2010 18:59, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 юни 2010 18:35

Страшна истерия! Статията си я бива.

Напъна за обяснения от "засегнатата" страна предизвиква огромно желание за едно сладко ... НАЗДРАВЕ!

Ако беше вярно всичко, дето сте го изписали, и ако си му вярвахте, нямаше нито толкова да се дразните, нито толкова да се обяснявате.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”