plovdivram написа:za nas e toj religiq написа:
Не съм изгубил нищо, всичко което ми трябва си е при менСега по сериозно, имаше 2 поста в които споменаваш моето име и отговорих и на двата! Обаче някой се грижи голямата част от коментарите ми да изчезват безследно, въпреки че не нарушавам никакви правила във форума, гледам че е останал само един, и все пак чакам реплика по него
А, това прочете ли го:Ако сте прочели вече, че при ОФИЦИАЛНАТА ни среща в сградата на Археологически музей Пловдив, К. Кисьов не сподели нищо от това, което е споделил в това интервю, даже напротив - обеща ни съдействие, то можем да продължим нататък!!!
т.е. Нека започнем коментара по видеото!
Самото видео започва с текст - КАКВО КАЗВАТ УЧЕНИТЕ!
Тук задължително трябва да отбележим, че във видеото няма такова нещо като УЧЕНИТЕ, защото няма цитирано нито едно име, различно оттова на самият ИНТЕРВЮИРАН!!! Много важно уточнение идващо точно за коментара на za nas e toj religiq!!!
za nas e toj religiq
Е какъв да ми е коментара, човека казва точно това, което и аз до тук ви обяснявах! А сега кажи, защо ти не му вярвашИначе коментара мога да го определя, като точно такъв , каквито са и ваще твърдения
А, какво казва К. Кисьов и на какво и НАЙ-ВЕЧЕ на ЧИИ ИЗСЛЕДВАНИЯ прави заключенията си К. Кисьов направи ли си труда да провериш?! Нещо СЪМНЕНИЯТА относно ДОСТОВЕРНОСТТА на изказаните ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ много бързо и най-вече УДОБНО почна да ти зачезва!!!
Коментара ми се отнасяше , за казаното от теб за Страбон и Хемус, така че върни се и си го прочети! Други два липсват , ама те сигурно са се изгубили по невнимание