Няма никакъв симсъл да се коментират "феновете" на Лудогорец. Личи си просто как са направили копи пейст на някоя агитка, май на ЦСКА като им слушах песните и яко фалш. Някакви знамена ACAB, някакви келтски кръстове, да ги пита човек за какво са ги опънали. И тва знаме, под което се скриха 6 човека хаха

Добре, че им сложиха отпред микрофоните да се слушат прекопираните им песни, але але червените, а нашия сектор на тоя чупен стадион е някъде на входа на Бургас. Иначе 600 човека си беше добро гостуване малко преди Румъния в дясно. Щяхме да го запалим тоя стадион, но в последния момент стана сериозен проблем, но няма значение, тепърва предстои да правим чудеса по трибуните.
За мача. Първото полувреме Лудогорец наложиха доста сериозно темпо. Ние не можахме да наложим играта си, а те ни мачкаха. Доста несигурни отигравания на защитата и халфовете, минаваха си през центъра както си искаха, Ицо Златински безобразно слаб. Не знам как не ни вкараха някой гол, просто имахме късмет и един невероятен Лучини. Единствения човек, който внасяше сигурност в играта беше Венков, който наистина се оказа едно от най-класните ни попълниения.
Второто полувреме започнахме пак плахо, но си пролича разликата от времето на Неделчо - наистина се видя, че имаме треньор. Две смени преобразиха отбора тотално. Аз лично като видях, че влиза Драги Коцев и изтръпнах предвид играта му предния сезон. Той пък взе, че разчупи цялата ни игра и обърна мача като настроение, като игра тотално. Карвальо, напълно незабележим, как не разбра, че съдята не толерира по-твърдата борба за пласиране, която той практикува. Колко фала в нападения му свириха, колкото миналата година общо сигурно... Здравко добре, но се видя, че не може при кадърна защита като тази на Лудогорец вече да ги навързва и да оголва зони - всичко дойде от статични положения. Най-доброто нещо беше, че както си говорихме с Драган в Банско наистина са се разцепили от тренировки и наще бяха много по-добре физически второто полувреме. И то дори при положение, че Лудогорец бяха пръснали доволна сума за медикаменти. Легален зоб - който може да купува, то за това в Англия прекопават терените а наще са като охлюви, просто не може всички да си позволят качествени лекарства. Както и да е...
Съдията - според мен свири много добре. Второто полувреме нашари и двата отбора, НО това си е следствие от тактиката на Лудогорец - видяха, че не могат да се надиграват с нас, капнаха и почнаха търкалянето. Все едно гледам папагалите, само, че ония почваха да лежат от първата минута да си тръгнат с по-малко голове. За отменения гол - според мен си беше 100% гол и не трябваше да бъде отменен. НО съдията не сгреши УМИШЛЕНО, а просто не реагира на нужното ниво в ситуацията. Просто в момента на центрирането видя някой в засада и дигна байряка на секундата за да се застрахова. Някой говорят, че трябвало да изгони Лучини - първо не го ритна кой знае колко, а просто се извъртя. Ако го беше изгонил мача отиваше в дивия. Поради същата причина спести и два червени картона поне на противния жълтур Минев, който заслужаваше да бъде изгонен няколко пъти. Съдията се справи с мача. Бяхме ощетени, но това е футбола, другия път късмета ще помогне на нас.
Като цяло съм сигурен, че следващия кръг ще смачкаме Локо София. Още повече, че Лаута ще ври и кипи, а и имаме да им връщаме за миналата година. Така, че следващия мач ни е най-сигурната единица в кръга. Още повече, че има шанс и Даксон да покаже магията си още следващя мач. Май пак ще ни трябват 1-2 мача да се обиграем и да почнем да мачкаме. Дано този път ни излезнат сметките. Аз лично съм оптимист!
Само Локо! Само Пловдив!
Тапета е за момчетата от Левски прибрани за тия взривове защото имали "фигура подобна на извършителя"...Поредния фарс в една държава без действаща съдебна система и без действаща прокуратура.
[rimg]http://lportala.net/newsimages/original/245219.jpg[/rimg]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]