Литекс - Локомотив - 1:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Локомотив | Да подкрепим пловдивският любимец!
Горе главата на всички,хареса ми как играхме,явно трябва още малко работа с нападателите и нещата ще се наредят.Явно Бачо Кольо е в дупка ,но все някога ще излезе от нея.Този тим има бъдеще.
- shotgun blues
- Контакти:
POPCORN написа:С това "Зума има тежката дума"...направо ме убиха![]()
много са изобретателни Литекс
![]()
Иначе мача ми хареса.ей това е мач, а не като нашия!Вижда се на хубав терен какви мачове стават!Такива като Черно море да си оправят терена
това не го чух

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
child in time написа:Deluxx написа:Имаше 1 ситуация където ицо златински(който според зума трябва да е в нац.отбор) Данчо и Раймонди пропуснаха на празна врата...направо почнах се смея.Иначе браво на Литекс вече са шампиони
И аз когато Дончо Атанасов ви го набута доста се посмях! Евала на Черно море!
Е хубаво си се посмял , но тия направиха пропуска на годината....за какво почваш да се заяждаш с мен?
- POPCORN
- Контакти:
big4eto написа:нито 1 фен на локото не каза и дума за садята , а сините до един казват че е бутал ЛИТЕКСсмешни сини фенчета ЛИТЕКС е шампион а Локото ще ви спука шортите
нормално ти какво искаш..на Левски все някой друг им е виновен.Те не са свикнали да са 8 точчки зад някой.за мен съдията се справи.нямаше фрапантни грешки.и пак казвам много хубав мач.колкото повече такива мачове толкова по-добре!Не харесвам Локо като цяло, но играха добре и Литекс и те!Евала и за терена и публиките!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- shotgun blues
- Контакти:
POPCORN написа:big4eto написа:нито 1 фен на локото не каза и дума за садята , а сините до един казват че е бутал ЛИТЕКСсмешни сини фенчета ЛИТЕКС е шампион а Локото ще ви спука шортите
нормално ти какво искаш..на Левски все някой друг им е виновен.Те не са свикнали да са 8 точчки зад някой.за мен съдията се справи.нямаше фрапантни грешки.и пак казвам много хубав мач.колкото повече такива мачове толкова по-добре!Не харесвам Локо като цяло, но играха добре и Литекс и те!Евала и за терена и публиките!
напълно те подкрепям,на вашия мач ,на тази нива няма как да се играе,то във Варна футбол не може да се играе
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Много ме е яд! Този мач с Карвалъо на мястото на ония некадърник Раймонди и с по - добър ляв бек, го взимахме! И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен. Самир пък го подминаваха, като бърз влак малка гара през целия мач.... Все пак играхме добре. Честитя победата на Литекс и им пожелавам успех! Генов не свири тенденциозно, което може само да ни радва. Локомотив Пловдив отново показа, че има невероятни фенове, които са може би най - добрите в България. САМО ЛОКО!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- POPCORN
- Контакти:
shotgun blues написа:POPCORN написа:big4eto написа:нито 1 фен на локото не каза и дума за садята , а сините до един казват че е бутал ЛИТЕКСсмешни сини фенчета ЛИТЕКС е шампион а Локото ще ви спука шортите
напълно те подкрепям,на вашия мач ,на тази нива няма как да се играе,то във Варна футбол не може да се играе
абе и ние не играхме п най-добрият начин

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Boksiorcheto написа:М И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен.
Ти по-кадърен ли си от Раймонди? По-полека с обидите бе брат. Само с емоции не става работата. Не му върви на бачо Кольо и тва е, ама сега да тръгнем да ги обиждаме.. не ни отива точно на нас да говорим така за играчите си . Имаме си тренер, той преценява кой е в състояние да играе и кой не е.
- Пловдив1926
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Много ме е яд! Този мач с Карвалъо на мястото на ония некадърник Раймонди и с по - добър ляв бек, го взимахме! И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен. Самир пък го подминаваха, като бърз влак малка гара през целия мач.... Все пак играхме добре. Честитя победата на Литекс и им пожелавам успех! Генов не свири тенденциозно, което може само да ни радва. Локомотив Пловдив отново показа, че има невероятни фенове, които са може би най - добрите в България. САМО ЛОКО!
Шшш малчо, мери си малко приказките за играчи на Локомотив. Некадърник бил. Раймонди няма никаква вина - Данчо и Ицо що не вкараха преди него? Удари гредата, случва се на всеки. Единствената персонална критика може да е към Самир, който Том го проби 100 пъти и на Неделчо, че не сложи някой да го подсигурява отзад.
Публиката на Пловдив за пореден път беше паранормална. Няма такова викане, знамена, факли - всичко. По трибуните Локомотив е безапелационно шампион тази година. На терена - с този отбор според мен ще влезем в тройката. Не виждам по какъв начин Левски и ЦСКА могат да ни бият на Лаута дори и Цонко с линейката да дойде!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Пловдив1926 написа:Boksiorcheto написа:Много ме е яд! Този мач с Карвалъо на мястото на ония некадърник Раймонди и с по - добър ляв бек, го взимахме! И сега можеше да го вземем, но Раймонди реши отново да покаже колко е некадърен и безхаберен. Самир пък го подминаваха, като бърз влак малка гара през целия мач.... Все пак играхме добре. Честитя победата на Литекс и им пожелавам успех! Генов не свири тенденциозно, което може само да ни радва. Локомотив Пловдив отново показа, че има невероятни фенове, които са може би най - добрите в България. САМО ЛОКО!
Шшш малчо, мери си малко приказките за играчи на Локомотив. Некадърник бил. Раймонди няма никаква вина - Данчо и Ицо що не вкараха преди него? Удари гредата, случва се на всеки. Единствената персонална критика може да е към Самир, който Том го проби 100 пъти и на Неделчо, че не сложи някой да го подсигурява отзад.
Публиката на Пловдив за пореден път беше паранормална. Няма такова викане, знамена, факли - всичко. По трибуните Локомотив е безапелационно шампион тази година. На терена - с този отбор според мен ще влезем в тройката. Не виждам по какъв начин Левски и ЦСКА могат да ни бият на Лаута дори и Цонко с линейката да дойде!
Бе не ми викай малко, щото тоя малчо е по - висок от теб

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!