Silverbg
A какво казва един съвременник на събитията, нямащ нищо общо нито с Ботев, нито със Спортклуб или Локомотив. Това е от книжка за Марица, за този човек (инж. Тодор Мъглов) май няма съмнение Локомотив на кой е наследник и каква е съдбата на Спортклуб:
Ха-ха... Силвър.. пак нещо от сорта на онова за Бачо Колю стрелочника...

Вие кажи ми... така ли си пишете историята бе майна?!!

Ако това, 'дето ни го написахте на миналото ДЕРБИ, че "Вашата история се предава от поколение на поколение" означава, че - 'бат Колю разказал на сина си Пешо, който казал на внука му Нено, че на баба Неда шурито е основател на Локо Пловдив, а пък на вас е Папата... то да ви имам и хрониките майна...

Дано си ме разбрал правилно ,щото това 'дето си го дал е такава глупост, че не може и да бъде... спокойно може да се конкурира с онова твърдение, че днешбият Спартак е наследник всъщност на Шипка... ама ти за да разбереш какво ти говоря трябва малко и да седнеш да почетеш... И понеже в тази тема доста поговорихме за НАЧАЛОТО на вашият стадион, но така и не разбрахме кой и как го е построил...

ама иначе знаем кой е "основателя" на Локо Пловдив

.... Та!!! Нека ти покажа едн снимка от откриването на стадиона ви... Искам да те питам знаеш ли кои са хората на тази снимка?!!... А?!! И да ти обърна внимание, че блоковете зад ТИ все още ги няма.... Там някъде ако се нелъжа е "Гладно поле"!!!

Държа да ми кажеш дали знаеш хората на снимката?! Като ми кажеш дали знаеш... аз ще ти кажа защо толкова много държа на това!!!

Силвърбг
Рамче, мен хич не ме интересуват масата членове гимнастички, атлети и прочие записани еди къде си.
K'ви "гимнастици" бе Силвър?!... Изрично ти казах, че има графа НЕСПОРТИСТИ...

'ма кой ли пак да чете?!!