Сега вече по същество! Нека започнем от коментара на ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ Пловдив, съпътстващ самото видео!
Тракийското племе беси никога не е населявало територията около парк Лаута!
Спекулациите по темата показват само пълното невежество на авторите на предложението да има трибуна "Бесика" на стадион Лаута!
Каква увереност лъха от това, нали?! Човек веднага си задава въпроса - КАКВО ГИ ПРАВИ ТОЛКОВА СИГУРНИ тези хора?! Чак да не повярваш, че става въпрос за същите хора, които в продължение на "косурнайсет" страници дискусия ни убеждаваха, че видиш ли в
"АРХЕОЛОГИЯТА и ВЪОБЩЕ - АНТИЧНАТА ИСТОРЯ НЯМА НИЩО СИГУРНО!"... И изведнъж ХОП -
"Тракийското племе беси никога не е населявало територията около парк Лаута!
Спекулациите по темата показват само пълното невежество на авторите на предложението да има трибуна "Бесика" на стадион Лаута!"...
Ами да видим тогава.... 'щом хора като Детев, Тачева, Влахов, Дуриданов и ред други цитирани в ОСНОВНАТА тема не са били достатъчно убедителни, за да може нещо да бъде обявено като "БЕЗСПОРЕН ФАКТ", то какво ли ще е това, което превръща изказването на К. Кисьов в БЕЗСПОРЕН ТАКЪВ, че се прави ТАКОВА ГРЪМКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ?!
И понеже зърнах za_nas_e_toj_religiq, че чете темата.... то нека е ако е прочел този ми пост да направи НЕГОВИЯ КОМЕНТАР за споделеното от К. Кисьов, по начина, който го правеше относно другите автори!!! Аз определено имам какво да коментирам и то ред-по-ред на казаното от К. Кисьов и ще го направя, но ОПРЕДЕЛЕНО ми е интересен неговия коментар относно думите на Кисьов и "ЗАКЛЮЧЕНИЕТО" направено в съпътстващия текст към видеото каено от ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!