Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Мнениеот mad forest » 02 окт 2012 21:35

Arto написа:
mad forest написа:
White Snake написа: Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край

Май си стигнал до втори клас само, щом не можеш да преброиш до числото 100, защото нашите фенове там бяха около 100! Гледам си запознат и с уж модерни по нашия край изрази! Не се хаби! Ще ви бием още дълги години! Добре е, че има и нормални фенове, виждащи малко по-далеч от носът си! :) :) :)

100? :lol:

Кажи на приятеля ти, че не е било 1 април.

Ти нали каза, че няма да пишеш тук повече ;) !
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 02 окт 2012 21:43

mad forest написа:
White Snake написа: Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край

Май си стигнал до втори клас само, щом не можеш да преброиш до числото 100, защото нашите фенове там бяха около 100! Гледам си запознат и с уж модерни по нашия край изрази! Не се хаби! Ще ви бием още дълги години! Добре е, че има и нормални фенове, виждащи малко по-далеч от носът си! :) :) :)

Брой
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=49941

Ако ги изкараш 100,значи и ти не виждаш по-далеч от носа си.Ако аз съм стигнал до втори клас,ти си още в предучилищната група.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 окт 2012 21:51

Спрях до 35, а имаше и още! Има и такива, които не се виждат на клипчето! Даже да не са точно 100 са поне два пъти над твоите 35!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 02 окт 2012 21:57

Като публика Лудогорец няма какво да ги коментираме..дали 30 или 70 все едно.1 автобус хора идват в Пловдив.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 03 окт 2012 10:07

Въпреки сериозният резултат, Локомотив Пловдив показа, че има класа която не зависи от парите и от резултатите. Мачът беше сблъсък и на отбор който има много пари и освен това няма нищо друго и отбор който няма пари, но има история, традици и любовта на град Пловдив. В този случей парите победиха, но се видя, че това не може да се случва всеки път. След мача у феновете и на двата отбора остана известна горчивина - при нас - защото играхме колкото можем - с желание и амбиция, но загубихме с такъв несправедлив резултат, а у феновете на Лудогорец - защото виждат, че въпреки сериозната загуба Локомотив Пловдив си остава Локомотив Пловдив и той е нещо, което те или никога няма да бъдат или трябва да мине много време за да станат. Също така ако още не са разбрали, съвсем скоро ще разберат, че за тах самите е по-добре да са силен отбор в силно първенство отколкото да са силен отбор в слабо първенство.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 03 окт 2012 11:22

Странно как така отборът на един от най-богатите в България няма пари.......
slabia_forever

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 окт 2012 12:02

100 години 100 написа:Странно как така отборът на един от най-богатите в България няма пари.......

Друго си е бедняк като бате Митко да се гаври с клубчето ти 10 години ? :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2012 17:57

mad forest написа:
Днес говорих с един приятел, който ходи на мача и човекът каза, че ако сме си вкарали 90% от положенията, мача отивал на двуцифрен резултат! Досега трудно играехме на такива полянки, но явно свикнахме и с това препятствие :) :) ! Дано запазим тази форма и през пролетта и на перфектния терен на нашия стадион да бъдем още по-изразителни! ;)

Имаше такова мнение сред нашата публика. Аз малко закъснях и като пристигнах се говореше, че вече трябва да водим с 2:0, а беше 0:0. Но според мен нещата не бяха такива. Локо бяха смешни в отделни моменти, но и показваха зъби. Наистина можехме да вкараме още толкова гола, колкото вкарахме, но и те можеха да вкарат още 1-2.
За бройката публика - не бяхме много. Мислех, че ще сме повече. Но клипчето в спортала не показва цялата агитка. Има още в посока централната трибуна. По-точно може да каже някой, който е пътувал с автобуса. А тези, които не пътувахме с автобуса също бяхме бройка. Разбрах, че е имало фенове на Лудогорец, които не са били допуснати на стадиона.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2012 18:15

demy27 написа:Въпреки сериозният резултат, Локомотив Пловдив показа, че има класа която не зависи от парите и от резултатите. Мачът беше сблъсък и на отбор който има много пари и освен това няма нищо друго и отбор който няма пари, но има история, традици и любовта на град Пловдив. В този случей парите победиха, но се видя, че това не може да се случва всеки път. След мача у феновете и на двата отбора остана известна горчивина - при нас - защото играхме колкото можем - с желание и амбиция, но загубихме с такъв несправедлив резултат, а у феновете на Лудогорец - защото виждат, че въпреки сериозната загуба Локомотив Пловдив си остава Локомотив Пловдив и той е нещо, което те или никога няма да бъдат или трябва да мине много време за да станат. Също така ако още не са разбрали, съвсем скоро ще разберат, че за тах самите е по-добре да са силен отбор в силно първенство отколкото да са силен отбор в слабо първенство.

Субективно погледнато може и да се каже (евентуално, с някои условности), че имате класа. Обективно бих искал да ме убедиш как си личи класата ви когато падате с 3 гола разлика на собствен терен и ревете неоснователно за единия гол.
Лудогорец имал пари и нищо друго :shock: Айде бе! Защото в България сигурно няма още 2-3 отбора с пари, но дишат прахоляка на шампиона.
Останала била горчивина във феновета на Лудогорец :mrgreen: Това откровение как те достигна? :)
Мога да те уверя, че в мен нямаше никаква горчивина. Само малко ми беше тъжно за вас, феновете на Локо, защото си бях спрял колата там, където напускахте стадиона, а не обичам да виждам тъжни хора. Тъжно ми беше и за порутения ви стадион с вид на изоставена съборетина и за липсата на ред, заради който можех да паркирам и там, където би трябвало да е ВИП паркинг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 окт 2012 21:19

tsonpen написа:...........Мога да те уверя, че в мен нямаше никаква горчивина. Само малко ми беше тъжно за вас, феновете на Локо, защото си бях спрял колата там, където напускахте стадиона, а не обичам да виждам тъжни хора. Тъжно ми беше и за порутения ви стадион с вид на изоставена съборетина и за липсата на ред, заради който можех да паркирам и там, където би трябвало да е ВИП паркинг.

Приятел,много отвисоко започна да гледаш...Къде бяхте преди 3-4 години ? Ходил съм много пъти в Разград/по работа/,тъжно ми е за хората,които живеят в подобен град.Помня и стадиона ви,преди да се появи Домусчиев.Даже,когато започнаха да ви правят стадиона,нарочно накарах един клиент на нашата фирма,да ме заведе на бъдещия "Лудогорец Арена".Видях как се наливаха основите,работеше се на три смени,видях и снимки на стадиона ви преди това...беше доста по-срутен от нашия.Тоя същия клиент,който ме заведе там,твърдеше,че му носели билетите за мачовете във фирмата...сигурно ме е излъгал,макар че работим с него от 8 години :roll: Както и да е.Където не става с пари,става с много пари.Направиха ви стадион за 45 дена - дай Боже всекиму.
Друга ми е мисълта ,има една народна поговорка - "кога станахте калайджии,кога ви почерня задника" ?! Че се и изказвате така,нали,"авторитетно" и високомерно,все едно сте от сума ти години в А група, винаги сте имали супер отбор и имате около 25-30 шампионски титли.Ти и твоя приятел madforest ,пишете тук по начин,все едно,че сте последна инстанция / нещо,което даже и феновете на Левски и ЦСКА не си позволяват/.В историята има много такива случаи,като този с вашия отбор,но вече са забравени :idea:

ПС.Това,разбира се,е субективно погледнато.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”