Arto написа:mad forest написа:White Snake написа: Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край
Май си стигнал до втори клас само, щом не можеш да преброиш до числото 100, защото нашите фенове там бяха около 100! Гледам си запознат и с уж модерни по нашия край изрази! Не се хаби! Ще ви бием още дълги години! Добре е, че има и нормални фенове, виждащи малко по-далеч от носът си!![]()
![]()
100?![]()
Кажи на приятеля ти, че не е било 1 април.
Ти нали каза, че няма да пишеш тук повече
[/center]