Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот 1912chaflio » 23 юли 2012 16:39

bianchi написа:Голяма работа че тотаджията се бил махнал по добре за нас.Ще почнем от начало ако трябва от селата но с чест и достойство.САМО ЛОКО ПЛОВДИВ

А ти нещо да не се обърка ,до онзи ден друго пишеше за селата и се пресмиваше а сега нещо обърна лопатата :o

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 23 юли 2012 16:39

Дано се намери спонсор, все пак това е Локомотив. Тъкмо А група ставаше интересна и хоп първо Локо Сф, после Литекс, а сега и Локо Пд, Черноморец също има проблем с финансирането. Жалко наистина, гледаше ми се пловдивското дерби в истинския му блясък. Стискам палци всичко да си дойде на мястото при вас, защото феновете и града заслужават два силни отбора.

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 23 юли 2012 16:41

Момчета, президентите, хубав или лоши, според мен по-добре с тях отколкото без тях! Дано си намерите собственици скоро.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юли 2012 16:44

acmilan написа:.....Пичове, дайте да си кажем истината веднъж завинаги, говоря за всички фенове на всички отбори. Няма как с по 2000 човека на стадиона и 2 лв. билет да искаме да решаваме съдбата на любимите си отбори, смешно е. На Запад се чува думата на феновете, защото те или са собственици, както е в Германия и грандовете в Испания, или са десетки хиляди на всеки мач, плащат скъпи билети, купуват всякакви артикули и т.н.....

+1 :) Имам някакъв конкретен спомен, че приходите в бюджета на "Барселона" се формират (най-грубо):
- 1/3 от билети и членски карти;
- 1/3 от рекламни артикули;
- 1/3 от телевизионни права.
Иначе казано, около 2/3 от парите дават феновете на този клуб. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 юли 2012 16:45, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 юли 2012 16:47

Такива са всички президенти на клубове. Правят си собствения бизнес , без да се интересуват.
След тази информация дори да отиде на реванша , едва ли на футболистите ще им е до игра , ако пък случайно отстранят Витес, Коко ще вземе още някой лев в джоба и пак ще ги остави.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 юли 2012 16:50

Древен и Вечен написа:Още по интересния въпрос е : кой ще вземе отбор ........................

:lol: Спокойно,ще стане по-бързо отколкото на теб ти се иска. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 23 юли 2012 16:51

Модератор ЛокоПД написа:
Древен и Вечен написа:Още по интересния въпрос е : кой ще вземе отбор ........................

:lol: Спокойно,ще стане по-бързо отколкото на теб ти се иска. :idea:

Охохооо,аз съм напълно спокоен!Същото не може да се каже за теб

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 23 юли 2012 16:51

Captain Stottlemeyer написа:
acmilan написа:.....Пичове, дайте да си кажем истината веднъж завинаги, говоря за всички фенове на всички отбори. Няма как с по 2000 човека на стадиона и 2 лв. билет да искаме да решаваме съдбата на любимите си отбори, смешно е. На Запад се чува думата на феновете, защото те или са собственици, както е в Германия и грандовете в Испания, или са десетки хиляди на всеки мач, плащат скъпи билети, купуват всякакви артикули и т.н.....

+1 :) Имам някакъв конкретен спомен, че приходите в бюджета на "Барселона" се формират (най-грубо):
- 1/3 от билети и членски карти;
- 1/3 от рекламни артикули;
- 1/3 от телевизионни права.
Иначе казано, около 2/3 от парите дават феновете на този клуб. ;)

Барселона ? Ако посочиш една прилика между Барселона и някое българско подобие на футболен клуб няма да е зле. :mrgreen: АСМИЛАН е прав!

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 23 юли 2012 16:52

На писачите от Сдружението ще им кажа да си преброят загубите в Бгрупа и как изведнъж всички отбори пред тях в класирането спряха да бият..защо ли? :) Палячкини.... Иначе тук пак хиляда разбирачи. Гледайте си в кошничката и оставете Локомотив Пд.
Локомотив Пд, който не иска да има красива жена, но да е *****. Радвайте се на вашите невести г-да многознайковци, защото когато на детето ви, което прави първите си стъпки във футбола му кажат кога да пада и кога да бие, да му дават пари за позорна дейност, може и да не излизате с шаблоните: Ми кой ще дава сега пари, феновете ли.
Феновете на един отбор не са само тези в агитките. Коко, прав ти път, ще бъдеш забравен,защото ако някой те запомни, ще да е някой продажник като теб....Да му мислят чиновничетата които хранеше.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 23 юли 2012 16:53

Някои ваши "фенове"много се радваха зимата на чуждото нещастие на един друг отбор,но той оцеля,дано и вие се спасите.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо Пловдив”