Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Честита победа и НАЗДРАВЕ на всички черно-бели ! Както предполагах,получи се труден мач за нас.Всъщност,нашите момчета сами си го направиха такъв.В крайна сметка,всичко е добре,когато завършва добре.Завърши и един много добър полусезон за Локо ПД - здрави мачове в А група и класиране четвъртфинал за Купата.Дотук добре.Напролет- още по-добре. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
PB1936 написа:Не мисля, че нещо би оневинило вашият защитник.Топката беше висока и за Раймонди беше нормално да скочи за игра с глава, вашият играч видимо беше наясно с това. Но каквото станало-станало. Има четири месеца за лекуване на травмите. Иначе ти явно си единствения миньорец в интернет пространството, с който може да се общува нормално. Трябва доста хора да вземат пример от теб. Успех в шампионата напролет.
Значи Когато Златков започва да прави задната ножица,Раймонди е на около 3 метра от него. Той е с гръб и следи топката,няма как да види,че играча си подлага главата. Това си е класическа задна ножица,без никакъв умисъл за груба игра,Раймонди е с лице към него и би трябвало по добре да прецени,че може да се случи нещо подобно и да не се хвърля към топката. Интересно ми е защо никой не коментира принудителната смяна на Божиков и как беше изритан в кръста с бутоните,но не Миньорци играят грубо,а проявите на вашите играчи са нещо нормално.
Пак казвам,за мен мача си беше здрав и мъжки,с твърди сблъсаци,но не и груб. Колкото до двете засади,с които спряха наши атаки,а след това се видя,че ги няма,надявам се,че не са вдигнати тенденциозно,а така са ги видяли съдиите. А при първият гол,може и с рамо да игра Златински,не се вижда добре,но няма значение,мача е история.
- Пловдив1926
- Контакти:
Гледах 300 репортажа, на стадиона ми се стори, че го видя и го ритна нарочно, обаче се вижда как идва отзад Раймонди и няма как да го види, реши да прави акробатики и го нацели лошо. Има го и това във футбола. Важното е, че момчето се извини като пич и си каза, че никога не би контузил противник нарочно, не го е видял, но въпреки всичко се извинява. Все пак си беше за червен. Лично мнение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа: Все пак си беше за червен. Лично мнение.
Най-накрая да кажеш и ти нещо умно.
- Boksiorcheto
Arto написа:Пловдив1926 написа: Все пак си беше за червен. Лично мнение.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Arto написа:Пловдив1926 написа: Все пак си беше за червен. Лично мнение.
![]()
![]()
![]()

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Самочувствието както ни помогна в този мач, така можеше и да ни "убие"...то е като нож - с него можеш да убиеш човек и да си отрежеш хляб!Нашите не знам с какво очакване и нагласа бяха излезнали...малко оставаше да "глътнем вода".Тази тактика, с която излезна Неделчо разбирам да играем срещу Лески, цСКА или Литекс, ама срещу Миньоро.
Перник много груби, майна!!!Явно бъркат футбола с нещо средно между ръгби и кунг-фу.Това е най-грубия отбор, който тази година ни е гостувал на Лаута...баси коридата дето я направиха.Сега ми стана още по-ясно защо футболната общественост не свързва Перник с нищо футболно, като им гледа грубия отбор като цяло и изцепките на публиката им по стадионите.
Нашите не знам докога ще допускат на всеки мач една и съща грешка-днес пак гостуващия отбор можеше първи да отбележи гол.Защитата този път не мога да я похваля, тъй като допускаше нападателите им отблизо доста опасно да обстрелват Лучини и само кривия мерник на нападателите им ни спаси от гол.Допускаха на няколко пъти груби грешки-не бяха много, но можеха да решат мача.Хубаво поведахме, но защо вместо веднага да им вкараме втори гол им дадахме инициативата?!Аз това си го обяснявам само със средната ни линия, която не може да задържа и да разиграва топката.Каквото и да си говорим страшно много ни липсва един конструктивен халф в средата на терена, който да може да задържа топката, да я подава и да успокоява съотборниците си.Не можем като голям отбор все още да определяме темпото на игра и да контролираме играта с повече разигравания в центъра.Играем повече със сърцата си, отколкото с главите си.Не би трябвало да нямаме решение във всяка една ситуация в мача.По -класния отбор сме и не би трябвало да имаме проблеми със смяна на тактиката и темпото в движение в зависимост от събитията на терена.Офанзивен халф на всяка цена трябва да вземат нашите!!! И много искам Данчо да се върне на "Лаута", майна!Трябва ни още един бързак на другия фланг...така ще объркваме всяка защита и ще бъдем много по-разнообразни в нападение. Няма ли как, някой да каже на Коко да върне зимата Данчо на "Лаута"?

Перник много груби, майна!!!Явно бъркат футбола с нещо средно между ръгби и кунг-фу.Това е най-грубия отбор, който тази година ни е гостувал на Лаута...баси коридата дето я направиха.Сега ми стана още по-ясно защо футболната общественост не свързва Перник с нищо футболно, като им гледа грубия отбор като цяло и изцепките на публиката им по стадионите.
Нашите не знам докога ще допускат на всеки мач една и съща грешка-днес пак гостуващия отбор можеше първи да отбележи гол.Защитата този път не мога да я похваля, тъй като допускаше нападателите им отблизо доста опасно да обстрелват Лучини и само кривия мерник на нападателите им ни спаси от гол.Допускаха на няколко пъти груби грешки-не бяха много, но можеха да решат мача.Хубаво поведахме, но защо вместо веднага да им вкараме втори гол им дадахме инициативата?!Аз това си го обяснявам само със средната ни линия, която не може да задържа и да разиграва топката.Каквото и да си говорим страшно много ни липсва един конструктивен халф в средата на терена, който да може да задържа топката, да я подава и да успокоява съотборниците си.Не можем като голям отбор все още да определяме темпото на игра и да контролираме играта с повече разигравания в центъра.Играем повече със сърцата си, отколкото с главите си.Не би трябвало да нямаме решение във всяка една ситуация в мача.По -класния отбор сме и не би трябвало да имаме проблеми със смяна на тактиката и темпото в движение в зависимост от събитията на терена.Офанзивен халф на всяка цена трябва да вземат нашите!!! И много искам Данчо да се върне на "Лаута", майна!Трябва ни още един бързак на другия фланг...така ще объркваме всяка защита и ще бъдем много по-разнообразни в нападение. Няма ли как, някой да каже на Коко да върне зимата Данчо на "Лаута"?

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:..... Няма ли как, някой да каже на Коко да върне зимата Данчо на "Лаута"?
Спокойно бе,майна...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Irish stout
- Контакти:
v.r.s. написа: Интересно ми е защо никой не коментира принудителната смяна на Божиков и как беше изритан в кръста с бутоните,но не Миньорци играят грубо,а проявите на вашите играчи са нещо нормално.
Пак казвам,за мен мача си беше здрав и мъжки,с твърди сблъсаци,но не и груб. Колкото до двете засади,с които спряха наши атаки,а след това се видя,че ги няма,надявам се,че не са вдигнати тенденциозно,а така са ги видяли съдиите. А при първият гол,може и с рамо да игра Златински,не се вижда добре,но няма значение,мача е история.
Фаулът срещу Божиков си беше 100% неволен. Да, имаше нарушение, но неволно.
А при задната ножица, при високо вдигане на крак играчът трябва да отчита, че това си е потенциално опасна игра.
Божиков си беше за гонене, когато заплю Златински.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Irish stout написа:v.r.s. написа: Интересно ми е защо никой не коментира принудителната смяна на Божиков и как беше изритан в кръста с бутоните,но не Миньорци играят грубо,а проявите на вашите играчи са нещо нормално.
Фаулът срещу Божиков си беше 100% неволен. Да, имаше нарушение, но неволно.
А при задната ножица, при високо вдигане на крак играчът трябва да отчита, че това си е потенциално опасна игра.
Божиков си беше за гонене, когато заплю Златински.
Спора е безсмислен,това си беше класическа задна ножица,каквито се правят от много играчи и не може да се определя като високо вдигнат крак,защото както казах в момента на започването и,противниковият играч е на около 3 метра от него. Той няма как да види,че Раймонди идва и си подлага главата,тъй като е с гръб към него,а всичко става за секунда. Подобни неща се случват и са нещо нормално. Може да се каже,че положението с Божиков не се различава от това с Раймонди,при скачане за висока топка,играч на Локомотив го изрита с бутоните в кръста и също се наложи принудителна смяна,но никой от нас не се оплака,както никой от играчите и ръководството не претендира за двете вдигнати засади и съмненията за ръка при първият гол.
В това отношение относно съдиите мисля,че ръководството в лицето на Вангелов, постъпва мъжки и търси вина само в отбора,така и трябва да е. Дори си спомням след мача с Левски,когато Коце Марков се разправи със съдията и беше изгонен,Вангелов осъди постъпката му и каза,че не е трябвало да реагира така,както и че футболистите и треньора са длъжни да се държат като мъже и да приемат решението,без да реагират по такъв начин.
Последна промяна от v.r.s. на 05 дек 2010 00:06, променено общо 1 път.