НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо няма да дават Локо - Литекс?
Честно казано-на мен мача ми се нрави! Страхотен сблъсък на две тактики от двама кадърни треньори.Битката е по-всички части на терена-има доста положения,удари,сблъсъци....ето и "резонната дузпа"за сините в 88мин.
Какво повече да иска човек в приятната неделна вечер?

Re: НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч
Абе не можахте да се възползвате, но няма нищо, другия път 

Re: Защо няма да дават Локо - Литекс?
Вместо 4 гола и 2 греди, ще гледаме автогол и дузпа в последната минута. Чудесен избор от страна на пРО.БГ 

Re: Първият и втория излизат в събота на Лаута в дербито на А гр
Irish stout написа:Попето написа:За съжаление на майничките които са забравили Ивелинчо е наказан за червен картон и в неделя ще е свеж като морков, а той е 75% отбора ако и Дока е на линия не виждам кво се напъватеReckless написа:Литекс, ще имат тежък мач в Унгария, само с ден разлика, така че никак не ми се вярва да се възстановят на 100% от мач и пътуване само за 1 ден.
За Литекс съм, но мисля, че Локото ще победи в този мач.
Препоръчвам ти да си задържиш подигравателния тон за някой друг мач.
какво стана наперените майни май нищо не направиха с уморения отбор на литекс, макар че не играха добрите играчи
Reckless написа:Абе не можахте да се възползвате, но няма нищо, другия път
Мдаа жалко. Неопитен отбор сме още. Трябваше да не допускаме толкова бързо изравняване, а да устискаме 2:1 до полувремето. Литекс са си ни неудобен съперник, като Славия.
Кур за гриша ганчев и лакейте му ,съдий.Цяло второ полувреме,само да имаше начин съдията щеше да ни вкара гол.Абе смешна работа.Джуджето вече им е уредил и тая година титла,това е!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
kubik написа:Кур за гриша ганчев и лакейте му ,съдий.Цяло второ полувреме,само да имаше начин съдията щеше да ни вкара гол.Абе смешна работа.Джуджето вече им е уредил и тая година титла,това е!
Така е, аз бях свидетел, как Гришата даде един куфар със 100 000 евро на съдиите преди мача и им каза, че играем за точка !
Иначе, ако не им беше платил щяхте да ни биете с 15:0, всеки го знае !
Reckless написа:kubik написа:Кур за гриша ганчев и лакейте му ,съдий.Цяло второ полувреме,само да имаше начин съдията щеше да ни вкара гол.Абе смешна работа.Джуджето вече им е уредил и тая година титла,това е!
Така е, аз бях свидетел, как Гришата даде един куфар със 100 000 евро на съдиите преди мача и им каза, че играем за точка !
Иначе, ако не им беше платил щяхте да ни биете с 15:0, всеки го знае !
Гледа ли мача?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
- Контакти:
Локо Пд заслужаваше победата.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Много ме е яд, че не ги бихме тези . С какво самочувствие играеш като шампион и при резултат 2:2 20 минути преди края бавиш играта? Това само прави чест на нашите играчи, които се представиха достойно днес! Страхотна публика бяхме, получи се страхотен мач. Съдията не свири зле, макар, че второто полувреме режеше малко Локото. Играхме много по-добре от тях, жалко, че не победихме. Все пак продължаваме да се борим за топ 3. Успех на Черноморец и Левски, а Литекс са ми най-смешния отбор в България след този мач.
1934---1938---1982---2006