За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот plovdivram » 19 апр 2010 00:21

silverbg
Аз за тва съм писал годината, която се е смятало, 36 е близко до 35

какво значи 36 е близко до 35... то и 11 е близо до 12, но 13 и 14 също!!! :) Много несериозно звучи... :mrgreen: Има си ДОКУМЕНТИ... Или даразбирам ли, че по-важно от ДОКУМЕНТИТЕ е ТВЪРДЕНИЕТО.. т.е. това КАКВО СЕ СМЯТА!!! :lol: Страно.. :mrgreen: Много странно... :mrgreen: Дано не е това основното, което сте научили от "ПОКОЛЕНИЯТА" преди вас... :mrgreen:

silverbg
Нз за Черно Море,

Ами май много неща незнаеш... :) Приеми го като шега, но определно се правиш и че много неща не знаеш!!! :mrgreen:

silverbg
Локо София са били ЖСК София, Локомотив (ГО) - ЖСК (ГО), Локомотив Русе - ЖСК Русе. Наследници много, но водещ клуб ЖСК, според наложилото се.

Тези отбори немога да коментирам... Ако са си създадени като "железничарски" клубове не виждм причина водещото при тях ВИНАГИ да си е било железничарското... Само, че не намираш ли за странно да кажеш, че НАЙ-ГОЛЯМАТА СПОРТНА ОРГАНИЗАЦИЯ /като членска маса/ се ОБЕДИНЯВА с НАЙ-МАЛКАТА ТАКАВА В ГРАДА и може би една от най-малките сред железничарските в страната... Та онази МАЛКАТА била ПОГЪЛНАЛА ГОЛЯМАТА... ... АМи това както ви казах е все едно сега както Ягодово се пресъединява към Пловдив след години някой да твърди, че сегашното село от покрайнините е погълнанло хилядолетния град... :mrgreen: То да ти кажа, в преносен смисъл не е много далеч от истината точно това евентуално твърдение... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 апр 2010 00:24

plovdivram написа:
Ами silverbg... Ти се замисли дали е толкова ЕЛЕМЕНТАРНА логиката ми при положение, че това е един ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ проблеми по отошение на КОНЦЕСИЯТА на ст. Локомотив... т.е. замисли се дали на теб ще ти е изгодно да ти дадат да ползваш помещение ПОД НАЕМ , но за да го получиш ще трябва да ремонтираш и съседните помещения, които ти няма да ползваш, но хазяйна е в полжение, в което да ти извива ръцете... Изведнъж обаче... се оказва, че хазяйна ти е готов да даде на конкуренцията ти помещение, но там той САМ ще си поправи тези помещения, които за теб иначе са в ТЕЖЕСТ, защото пак според този твой хазяин си задължен да го направиш!!!

Съгласен съм с теб, че концесията поставена по такъв начин не е изгодна за предпреемач, който ще инвистира само във футбола. И ми се вижда нелогично нещата да се поставени така - но за това си има адвокати, юристи, да ги решават тези проблеми. Незнам защо си сигурен, че и при нас ще има подобно развитие? Аз съм почти съм убеден, че ако е възможно залите няма да бъдат включени към футболния терен.

Ама виж за кви утопии си говорим изобщо - концесии, бла, бла. За мое съжаление не вярвам скоро в България да видя нов стадион. Който има желание, намира начин! В България никой няма желание да строй стадион.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 апр 2010 00:29

silverbg
И ми се вижда нелогично нещата да се поставени така - но за това си има адвокати, юристи, да ги решават тези проблеми.

Прав си, но за съжалени е така... Ами решват се... ама явно не винаги... ;)

Незнам защо си сигурен, че и при нас ще има подобно развитие? Аз съм почти съм убеден, че ако е възможно залите няма да бъдат включени към футболния терен.

Ами тогава... бъди сигурен... отново ще бъде поставен въпроса защо при вас може а при нас неможе.... :) Ама 'що ли си мисля, че ако се стигне до тази ОБЩИНСКА ИНЖЕКЦИЯ дори и да бъде включено, няма да е такъв проблем като при нас... :mrgreen: ... А в това точно е ПОМОЩТА!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 апр 2010 00:49

plovdivram написа:silverbg
Аз за тва съм писал годината, която се е смятало, 36 е близко до 35

какво значи 36 е близко до 35... то и 11 е близо до 12, но 13 и 14 също!!! :) Много несериозно звучи... :mrgreen: Има си ДОКУМЕНТИ... Или даразбирам ли, че по-важно от ДОКУМЕНТИТЕ е ТВЪРДЕНИЕТО.. т.е. това КАКВО СЕ СМЯТА!!! :lol: Страно.. :mrgreen: Много странно... :mrgreen: Дано не е това основното, което сте научили от "ПОКОЛЕНИЯТА" преди вас... :mrgreen:

silverbg
Локо София са били ЖСК София, Локомотив (ГО) - ЖСК (ГО), Локомотив Русе - ЖСК Русе. Наследници много, но водещ клуб ЖСК, според наложилото се.

Тези отбори немога да коментирам... Ако са си създадени като "железничарски" клубове не виждм причина водещото при тях ВИНАГИ да си е било железничарското... Само, че не намираш ли за странно да кажеш, че НАЙ-ГОЛЯМАТА СПОРТНА ОРГАНИЗАЦИЯ /като членска маса/ се ОБЕДИНЯВА с НАЙ-МАЛКАТА ТАКАВА В ГРАДА и може би една от най-малките сред железничарските в страната... Та онази МАЛКАТА била ПОГЪЛНАЛА ГОЛЯМАТА... ... АМи това както ви казах е все едно сега както Ягодово се пресъединява към Пловдив след години някой да твърди, че сегашното село от покрайнините е погълнанло хилядолетния град... :mrgreen: То да ти кажа, в преносен смисъл не е много далеч от истината точно това евентуално твърдение...

Добре - тоя клуб ЖСК' 35 същия ли е който участва в обеденението или не?! А тва че са омотали годината как работи във ваша полза, а?! :)

За странностите - аз намирам за странно как тая супур - трупер яка организация (най-голямата в страната) с толкова много състезатели и обичащи я почитатели от центъра на Пловдив си забрави името, ама ей на станало е. :) Така де да го кажа направо - или ще трябва да се откажете от якостта на организацията или от това че просто е нямало какво да се забравя.

За помоща общо взето кво да говоря, то на вас все ви пречи някой, а на нас все ни помагат. Взех да се съмнявам, че последните 11 години, където не сме видяли бял ден са просто някъв кошмар. :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 апр 2010 10:11

хехе тука само буферска злоба.
А колко готино им беше когато Ботев се разпадаше, воените не даваха стадиона на общината, а в същото време Галка зе концесията на лаута и тази на централна гара.
Ей аман от проста бяло черна злобица

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 апр 2010 10:32

silverbg
Добре - тоя клуб ЖСК' 35 същия ли е който участва в обеденението или не?!

Да... точно същият е!!!

silverbg
За странностите - аз намирам за странно как тая супур - трупер яка организация (най-голямата в страната) с толкова много състезатели и обичащи я почитатели от центъра на Пловдив си забрави името, ама ей на станало е.

Ха-ха... Силвър... вие наистина май само си говорите майна... а... това, което ви се предлага да прочетете, чуете или видите не го правите... :mrgreen: Само за тази последната година-две сме спорили многократно точно с теб, тук във форума и ВСЕКИ път сме предлагали да прочетеш поне Локо-пд.ком 'щом толкова те интересуват тези неща и смяташ твърденията ни за смешни... Ами... там има документи от събрания от събрания през 50-те, на които е предлагано смяната на името на клуба... ще прочетеш до какво е стигнала историко-събирателната комисия в края на 60-те и началото на 70-те... защо през есента на 1986-та година са започнали да се събрали едни хора... ще видиш, че дори са докуметирали своите срещи... и не само са ги документирали, ами през 90-те започват да дават и радиоинтервюта, едно от оито можеш да чуеш, дори в картинки :mrgreen: ... а през 1996 дори НЕОФИЦИАЛНО издават и своя книжка, ИНТЕРЕСНИ части от която можеш също да видиш... Другото, което можеш да видиш е как един от последните живи /към онзи момент/ от този т.нар. "комитет" хора - Иван Лазаров - Червения издава в няколко поредни броя на в-к "Локо Пловдив" поредицата озаглавена "Фалшифицираната история на Локомотив Пловдив... :mrgreen: Та!!! Силвър... След като толкова много ти се спори на тази тема е хубаво и ТИ И ОСТАНАЛИТЕ /'щото не сте малко :mrgreen: / си направите мъничко, от мъничко труда да ги попрочетете тези неща... И като искате да ги обсъдим КАКТО ТЯХ... Така и ПОНЕ ВЕДНЪЖ да подкрепите с НЕЩО ПО–СЕРИОЗНО вашите ПЪК твърдения, че ние трябва да си се примиирим с твърдението, че сме създадени като ЖСК, въпреки, че винаги сме се водили за "ИСТОРИЧЕСКИ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ"!!! А... и да не абравя... този "СУПЕР-ТРУПЕР" акто иронично го наричаш отбор... наистина е бил поне на няколко пъти обявяван за най-голяма организация в страната ... То там, където ти казвам да прочетеш си го пише и ИЗТОЧНИКА е показан, 'ма кой ли да чете?!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 апр 2010 10:42

samobotev
А колко готино им беше когато Ботев се разпадаше, воените не даваха стадиона на общината, а в същото време Галка зе концесията на лаута и тази на централна гара.
Ей аман от проста бяло черна злобица

Преди да говориш за "злобица" :mrgreen: си провери инфото... Към момента Локо Пловдив НЕ Е КОНЦЕСИОНЕР на Лаута, а Галка никога не е била КОНЦЕСИОНЕР на Централна гара!!! :mrgreen:

silverbg
За помоща общо взето кво да говоря, то на вас все ви пречи някой, а на нас все ни помагат. Взех да се съмнявам, че последните 11 години, където не сме видяли бял ден са просто някъв кошмар.

Никой-никъде не твърди, че на нас ни пречат... :lol: Ние твърдим, че не получаваме помощта, която местната и държавната власт е давала и дава за вас.. :mrgreen: Ами, че то само в последните 11 години, като спомена.... се сещам, за това как един ПРЕЗИДЕНТ ви спаси от изпадане. Как един КМЕТ "впрегна" няколко спонсора да ви финансират... сега и друго обещава :mrgreen: .... и как един МИНИСТЪР–ПРЕДСЕДАТЕЛ ви помогна за стадиона.... :) Какво се оплакваш!!!!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 апр 2010 10:53

Само че мен ме интересува масата, а не единици хора, щото тук си говорим за футболен клуб с хиляди последователи, а не за певческо дружество.

Колкото до помоща - на президента се състоеше в това да спомогне един мач да се изиграе, вместо да бъде даван под масата. Министър-председателя просто си свърши работата, а кмета в случая по-скоро помогна на Христолов.

А трябва ли аз да търся конспирации примерно в това, че нашия стадион е затворен в жилещна зона и изобщо не се знае дали ще може да се направи модерен стадион там. А пък вие сте в парк, със значително по-големи възможности за инвистиране. Не винаги сте толкова прецакани ей! :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 апр 2010 11:15

silverbg
Само че мен ме интересува масата, а не единици хора, щото тук си говорим за футболен клуб с хиляди последователи, а не за певческо дружество.

Ха-ха... Силвър.. ами нали РЕАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ е показателя, за ГОЛЕМИНАТА на едно дружество... 'щото ако си беше направил труда да провериш и ПРОЧЕТЕШ, щеше да видиш, че там има раздел СПОРТИСТИ и НЕСПОРТИСТИ... Виж къде е твоят клуб и тогава говори с такава ирония.... или какво :mrgreen: ... те членовете може да са малко, но ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ - СТОТИЦИ ХИЛЯДИ... :mrgreen: Ами дай СЛЕД КАТО ГОВОРИШ С ТАКАВА НАСМЕШКА за Спортклуб... да видим 'що за отбор е бил Ботев през онези години и какво може да се каже за неговите членове, последователи, привърженици, труженици или как там искаш го разбираи наричай.... Дай да видим като толкова много НЕСЕРИОЗНО ти звучи това за Спортклуб - какво ще кажеш за Ботев?!

silverbg
Колкото до помоща - на президента се състоеше в това да спомогне един мач да се изиграе, вместо да бъде даван под масата. Министър-председателя просто си свърши работата, а кмета в случая по-скоро помогна на Христолов.

Какви сме били ние после?!! :mrgreen: А да... ние - буферите, гледадме на нещата така както ни е удобно!!! :mrgreen:

silverbg
А трябва ли аз да търся конспирации примерно в това, че нашия стадион е затворен в жилещна зона и изобщо не се знае дали ще може да се направи модерен стадион там. А пък вие сте в парк, със значително по-големи възможности за инвистиране. Не винаги сте толкова прецакани ей!

Ами Силвър.... вместо да ни постваш снимки на НЕНУЖНИ в случая книжки е хубаво да отвориш тези, в които всичко си е описано ... даже и снимка има на МОДЕРНИЯ СТАДИОН... Та.. все си мисля, че към онази 1960-та година... там, където ви е построен стадиона далеч не е било толкова застроено... Ааааа... да!!!! :mrgreen: Той Диран Парикян сигурно умишлено го е застроил, за да неможете сега да си направите стадиона!!!! :) Айде малко по-сериозно!!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 апр 2010 11:46

Рамче, мен хич не ме интересуват масата членове гимнастички, атлети и прочие записани еди къде си. Под масата говорих за феновете, или в случая феновете на Локомотив. Обсъждали сме го и преди. А що за клуб е бил Ботев ти много добре го знаеш. А за членовете, привържаници - ми ей на тук сме, и ние сме минали обидинение, и преименуване сме минали. Може ли това да се каже за масата на Спортклуб? Как се връзва това с данните от хартията?! Как да е тълкувам тая хартия?! Ами не мога, щото не съм бил съвременник, несъвременниците може да видим следствията - а те са ясни "жалкия" Ботев е тук, а Спортклуб е забравен.

A какво казва един съвременник на събитията, нямащ нищо общо нито с Ботев, нито със Спортклуб или Локомотив. Това е от книжка за Марица, за този човек (инж. Тодор Мъглов) май няма съмнение Локомотив на кой е наследник и каква е съдбата на Спортклуб:

Изображение

Абсолютно си прав, че е несериозно да се търси умисъл в застрояването. Също толкова несериозно, колкото и да се търси умисъл за забавянето на вашия строеш, некачественото строене и т.н.

Върни се в “Локо Пловдив”